ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

İlk 15-20 tüpte sıkıntısızdı ama son zamanlarda ara sıra tutukluk yapmaya başladı. Sürgü 4-5 mm geride kalıyor ve atmıyor. Yayların yumuşaması ve sürgünün geriden tekrar ileri giderken şarjörden yeni bb alarak namluya sürme süreci ile alakalı bir durum olduğunu veya namluya 2 bb sürülmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.

teşekkür ederim. co2 ler mayınlı arazi :)

Pek umrumda olmadı benim. Bicaktan vr gözlüğe yegene oyuncağa kadar bir suru ivir zivirla gecirdik günü. Sanirim en cok da boyle alışverişleri seviyorum

evet bir çok ihtiyaç bir çırpıda aradan çıkıyor.en büyük sıkıntı o ihtiyaçların bir türlü indirim gününe kadar akla gelmemesi yada ihtiyaçların indirim bittikten sonra hâsıl olması.indirim limitini tutturmak için alınan gereksiz şeyler de oluyor elbette.

Turk lirası değil mi bu? Ne yalan soyleyim 444/777lik kupon gözlerimin önünde 5snde bitince bu golfun aynasini görmek nasip olmaz dedim. Gerçi sormak lazımdı kredi kartına taksit secenegini var miymis :D

türklirasi olmalı.indirim kuponu arabalarda geçerli değildi sanırım ödemeler havale şeklinde anlatılıyordu.10 bin peşinat kalanı nakit olarak sonraydı.

eyvallah, bi müddet bu elimdeki 18 grain peletlerle devam edip kendimi geliştirmeye çalışayım. anladığım kadarıyla tüm ihtiyaçlarıma hitap edecek olan pelet jsb 18 grain. Eğer aressx arkadaşımızın tavsiye ettiği peletleri kullanırsam sanırım düşme az olacak ama aynı oranda tahribat da azalacak. zamanla hepsini deneyeceğiz anlaşılan. tavsiyeleriniz için teşekkürler dostlar.

bu arada malum önümüz kış. kış aylarında atış yapmak istediğimizde dikkat etmemiz gereken özel bir durum var mı. tüfeği nem, yağmur, kar gibi unsurlara maruz bırakmadan kış aylarında da atış yapabilir miyiz. atıştan sonra özel bir bakım gerekir mi. saygılarımla...

kışın soğuk havadan dolayı tüfeğin(sıkışan havanın) performansı düşer diye hatırlıyorum.daha yakın mesafe de atışlar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

siz üşümedikten ve atacak mekan olduktan sonra sorun olmaz elbet :)

soğuk havadan ev içi sıcak ortama girince metal üzerinde (buhar)nemlenme olabilir.biraz bekledikten sonra metal aksamları siler (yağlar) bakımını yaparsınız.

slikon gres kullanın, solvent bazlı temizleme ürünleri ve yağlardan kaçının yada dış yüzeyde dikkatlice kullanın.

yaylı silahlar için 18 grain uygun mudur. yoksa daha düşük grainli pelet mi tercih etmeliyim.

uygundur çok ağır bir pellet diyemeyiz.

15 ile 18 in yada 20 üzeri bir pelletin doğal olarak uzun mesafede, orantılı olarak düşmesi artar buna ters tahribatı çoğalır.

70 m civarlarına kadar düşme konusunda çok hesaplama yapacak bir fark olmayabilir üzeri mesafelerde denenerek düşmesi isabeti ve tahribatı gözlemlenerek amaca uygun seçim yapılması doğru olacaktır.

böylece marjinal fayda misali her ihtiyacınıza uygun düşen mesela 18 grain olacaktır. yakın, uzak, gurupman, tahribat tek pelletle iş çözülebilir de; zamanla deneyerek olacak şeyler.

gamo pro hunter olsun hunter olsun benim için sabıkalı bir pellet gurupmanına güvenmem. Jsb ile deneyin.

100 mt mesafede tüfeğin gücüne göre 50 cm ve fazlası düşme olabilir. bunu anlamak için 100 mt de bir kartona vs bir şeye atış yaparak ne kadar düşme olduğuna bakın.değişim gramajlı pelletlerde bu düşmede değişecektir.tüfeğinizin sevdiği ve randıman alacağınız pelleti bulmak zaman ve pellet çeşidi ister.

aradaki lastiği çıkarmanız iyi olmuş.dürbün stoperi alabilirsiniz.hatsanın 12,5 tl diananın 25 tl civarı.dürbün boğazı ile olan yerdeki lastiğin biraz etli kauçuk tarzı olması daha elzem.elinizdeki bu özellikte ise bir kat daha kalın yapıp deneyebilirsiniz.(sanırım bir kaç kat yapmışsınız resimden emin olamadım öyleyse önemli değil)

ama birde şu var birbirine eşit olmayan katlarda yanlış yapılmış bir şimleme etkisi yapabilir.bence her iki bölümede 1 ad. paket lastiği kullanın yeter.

paralaks attığımız mesafenin netliğini ayarlar.dediğiniz gibi bulanıksa baktığımız mesafe ile paralaks ayarı uyumsuzdur.net gördüğünüz noktada sıkıntı yok.mesafeyi ölçüyor desek yanlış olur belli bir aralık olduğu için tahmin olur anca.

seti tamamladım.bana göre dipçik uzun.dürbünden daha iyi görebilmek için daha kısa olmalı.dürbün tabancayı rahat kurabilecegim son noktada.dipçik modlanırsa sorun kalmaz.oluru var mı inceleme fırsatım olmadı.sıfırlamasınıda yaptım.