ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Replikalar gerçeğinin birebir aynısı. Örneğin AK tipindeki bir Airsoft'u bilmeyen kimseye gerçek olmadığını anlatamazsınız. Havalı tüfekler görünüş itibariyle ayırt edilebilen şeyler. Airsoftlar öyle değil. O yüzden topluluklar hobiye zarar gelmemesi adına katı kurallar uygulamakta.

bence yaşanan ve yaşanabilecek olumsuz olaylar bu hobiyle ilgilenen kişileri dernek,mahkeme ve tanımadıkları kişilere kapalı bir ortam oluşturmaya itmiş.

oyunlar oynayacak kadar hobidaşa da ulaşmışlar.bundan sonrası için seçici davranıyorlar.işlerine aşıklar ve engellensin istemiyorlar.

ama ürünlere ulaşmak oldukça kolay.kötü niyetli birisi bu gün 350 tl ye internetten ateşli alıp cinayet işliyorsa bu oyuncaklara neden binlerce lira versin.sergiledikleri davranışın dışarıdan anlaşılabilmesi oldukça güç.

içeri girebilmekte mesele :) üstüne başına donanımına silahlarına en az 3 bin lira harcayacaksın(bunların bir kısmı yanlış seçimler olacak tekrar masraf açılacak) şehrin bir ucuna da pazar gününü feda edip 9-10 saatini oyuna ayıracaksın. havalı gibi değil tek başına hatta evde bile atış yaparak içindeki hevesi bastırabilirsin ama airsoftçu olmak ayrı bir dünya senaryo hazırlanması amatör telsiz lisansı alınması vs. bu kadar özveri harcayan arkadaşlarda böyle kurallar koymak zorunda hissediyor demek ki.

arkadaşlar silah geldi gayet hoşuma gitti sesi cok cikmiyo evde metre ile ölçtüm 7 metreden atis yaptim ve bni memnun etti strafor arkasina karton kutuyu bantladim sonra straforun ön tarafina da a4 kağıdıni çizdim atışlar ii gecti kutu icinde toplandi bbsler saga sola da dağılmadı ev için birebir geldi bana müsait zamanda crono yapip paylasicam bi de batarya ile kaç atis yapicak bakalim

canımızı çektiriyorsun :)
    straforlar kanserojen oluyorlar başka bir malzeme bul bence.

yaptığım ayar zaten bozuldu. şimdi ilk etapta 50 mt ye karton bi kutu üzerine hedef kağıdını yapistircam. sabitleme aparatina o kadar para veresim yok. imkan dahilinde silah nasıl sabitlenir. ondan sonrasını hallederim allahin izniyle. tek derdim silahi sabitlemek.

atış yastığı kullanabiirsiniz. eski pantalonlardan kendiniz yapabilirsiniz.
    yada omantığa uygun elinizde ne malzeme varsa uyarlanabilir.

Bn daha bugün cyma nin glock 18c sini aldim tüpdü dolumdu green gas di co2 di sirf bunlarla ugrasmamak için elektrikli olan bu replikayi aldim bakalim görcez nasil olduğunu 3 gün falan ful arastirdim daha iyi pilli makine bulamadim yabanci forumlarda da baya begenilmis model ülkemizd3 de az da olsa bqzi firmalarda var bakmak isteyen olursa haa en çok merak ettigim bi dolumda( 2 saatte doluyomus batarya ) ne kadar atış yaptığı ama buna dair bi bilgi bulamadım ya nasip dedim ciktim yola umarim hayal kırıklığı olmaz

hadi hayırlı olsun.

bir inceleme bekliyoruz :)

bakarsın foruma ön ayak olursun.evde hanımlarla orta yolu bulmak için boncuk atıyor diye razı edebildiğimiz bir tabancaya yol açılmış olur.

servise gonderdim 200 lira masraf cikardilar yaptirmadm bende

iş başa düştüyse videolar yardımcı olabilir

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Tebrik ederim,

sağ sol ayarlarınız tam yapılmışsa (rüzgarın etkisi hariç) atışlarınız da mesafe değiştikçe alt üst vurma noktası değişecektir.

onuda kaçıncı dotta vurduğunu tespit ederseniz yine ayarlarla oynamadan atışlara devam edebilirsiniz.

ama pellet değiştirince sağ sol alt üst değişir. her pellette size uygun bir mesafede yada 10 m gibi klasik bir ölçüden sıfırlama yapıp 40-50 m atışlarınıza dediğim gibi dot hesabıyla devam edebilirsiniz.

gurupman mesafesi ve atış sayısı size kalmış. en az 3 atışı birbirine en yakın şekilde yapmaktır maksat.atış noktalarını ne kadar küçük çapta toplarsanız gurupmanınız o kadar başarılı olur.

İyi seyirler.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Mod125SVortex, Hawke Airmax serisi bu iş için yapılmış özel bir seridir. AMX Reticle'larda havalı tüfekteki mesafelere uygun olarak bölünmüştür. Sizin isteğinize uygun olabilecek modeller Airmax 4-12x40 veya Airmax 4-12x50 modelleridir. Ürünleri Aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
    http://www.hawkeoptics.com/airmax.html

linkte ki fiyatlar Türkiye de olsa kimse başka dürbün kullanmaz.

4mm bilmiyorum ama sert ceketli pelletlerle ( raptor, platinium ,pba) yada ortası sert pelletlerle( gamo rocket, gamo lethal, yada promethus) vs bunların içi boş olanlarının içleri ( alçı + Japon yapıştırıcısı) doldurulup ağırlıkları arttırılıp en azından 2mm sacda denemekte fayda var 50m de belki enerji düşeceği için delemeyebilir ama 15-20 m de denemek lazım ben deleceği konusunda kuşkuluyum ama belki deler. Daha önce bu tarz pelletlerle yapılan delme çalışmaları nı görmüştüm 3mm den kalın alüminyum tavayı delik deşik edenlerini biliyorum yada 0.80mm kromdan yapılan çaydanlığı arkalı önlü delen atışlara şahit oldum.

Turan Abi ile gittiğimiz atışta benim diana büyük baş çene kemiğini delmişti.mesafeyi şu an hatırlayamıyorum.pellet hatsan exact jumboydu.metale göre nasıl kıyaslanır bilmiyorum :)

Arkadaş 4mm sacı deliyorum demiş. Ben 87joule ile tek atışta 2mm sacı delemiyorum 50 metrede ince mehmet 27gr ile. Arkadaşımız bu işi başardıysa video çekip bize de bu işin sırrını anlatarak forumumuza büyük bir katkı sağlamış olur.

kullanılan pellet alışımlı. delsin geçsin diye yapılmış.

deliciliği pellet sağlıyor diyelim.

gerisi için takipteyiz.

böyle güzel şeyler bir çırpıda çıkmasa hani.
    prototip, deneme, acaba oldu mu bir tane daha yapayım derken 3-5 tane olsalar yalnızlık çekmezler atölyede :D

ellerinize, mesleğinize sağlık.