ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

inceleme gelmiş

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

güvenilk için hepimizin alarm ve diğer önlemleri alacak durumu olmayabilir.

bende alarm olmasına rağmen kapı kulu,çelik kapı hırsız emniyet kilidi,kuşaklı kilit adları altında yapılan bu kilidi yaptırma düşüncesindeyim.

http://www.ankaracelikkapitamiri.com/

İstanbul da bir yer bulmuştum o da yapmayı bırakmış.önüme gelen bir kaç çilingire sordum bir haberler.tekrar araştırdığımda Ankara da yapanlar çıkıyor karşıma.

inceleyip aklına yatan arkadaşlar değerlendirebilir.büyük şehirlerde her kapıda olmalı.

9 Mm Parabellum mühimmadın durdurucu gücünün yetersiz görüldüğü bu yüzden F.B.I. 45 acp geçmiştir ancak; Bu silahlar 9 mm platformu üzerine uygulandığı için yaşanan kırımlar ve çapın büyümesinin getirdiği stabilitenin bozulmasından dolayı 9 mm para ya dönülmüştür...

gelişen teknoloji ile de merminin ucuna değişik şekiller verilerek tahribatın arttığı da tespit edilince çapın önemi göreceli olarak azılmış.

Peki, hırsızlığı bir kenara koyalım. Diyelim 15 temmuz girişimi başarılı oldu ve ülkede iç karışıklık baş gösterdi, yağma olayları meydana geliyor. Bu durumda tercih ne olmalı?

kurşun geçirmez taktik yelek
    tamburalı otomatik
    belde 2 ad. 45 acp
    çorabın içine glock 43
    yer kaldıysa 9 mm kısa bir tüfek.
    bolca c4 - el bombası.

evde kopek beslenebilir.
    Dobermanlar eve yaklastirmaz...
    Rott lar ise eve girmelerine izin verirler ki kolay kacamasinlar diye :)

bizim apartmanın içine lazım :)

benim yaşam tarzıma uyan bir durum değil,ayrıca evdekiler tabiri caiz ise köpekten ise ötekini tercih ederler, korkuyorlar.bahçeli ev olsa şu zamanda eğitimli köpek şart tabi ki.1 ay önce haberlerde 2 pitbullu olan villa soyuldu ilaçlı etle uyutmuşlar köpekleri.onlarda da eğitim şart.

laf lafı açıyor,
    Bizim apartmana hemen hemen her gün üstelik apartmandan 2 hanenin işe gidiş saatine çok yakın vakitte hırsızlar yol geçen hanı yapmıştı.arap turistleri hedef almalarına rağmen benim kapıyı tam çıkmak üzereyken komşumuda aynı şekilde yokladılar.ikimizdede 7/24 takipli alarm var.buna rağmen kapıyı yoklayacak kadar niyeti bozmuşlar.girdikleri komşularımızın da hepsi evdeydi.uyanan kovaladı uyanamayan soyuldu maalesef.çok sinir bozucu ve aklınıza gelmeyen yakalama planlarını tasarladığınız birde evdekilerin bozulan moraliyle uğraştığınız çaresiz bir durum.şimdi aydan aya uğruyorlar ALLAH karşılaştırmasın boş olmadıklarını biliyorum.

hepimiz fikirlerimizi beyan ettik.hepsinde bir tecrübe ve gerçeklik payı var.

her gönülde bir ateşli yatar.alınmışsa alınmıştır alınmamışsa almak için sebepler aranır.almışken de en isabetli ürün tercihi için özen gösterilir.

ALLAH o seviyede kendimizi ailemizi korumaya mecbur bırakacak bir bela ile bizi sınamasın inşALLAH.

Hamd olsun ülkemizde o derece sıkıntılar yaşanan bir yer değil.ama var mı var.

özetle bir ateşli alınmaya niyet edildiyse güvenlik,poligon gibi sebepler biraz bahane.alınacak o rahatlanacak :)

söylediklerim genelleme ocaydın dostumuz için söylemiyorum.

dinimiz,alimlerimiz bize (savaş durumu hariç) öldüren değil ölen olmayı o vebali yüklenmemeyi tavsiye eder.o bakımdan elimizde ne tür silah olursa olsun kullanmayı seçmek on son tercih olmalı.

ALLAH cümlemizi bu duruma düşürecek belalardan korusun(amin).

öncelikle teskereyi 5 yıl sonunda yenilemeniz gerekir yoksa sadece bulundurma olarak geçerli olur yani onda da 5 yılda bir işlemler tekrarlanması lazım diye biliyorum.

Savunma için bence pompalı alınmalı.çalışma prensibi basit takılma oldumu hemen berteraf edilip atışa devam edilebilmelidir.

Tek kurşun tabiki 9 mm den daha feci ama maksat durdurmaksa ikisi de durdurur.

Tabanca dipçik ve kanunen müsede edilen en kısa namlu bir tüfek tabancaya göre daha ekonomik olacaktır.ithal marka olursa iş değişir.

ben tavsiye etmiyorum
    Ayar yerleri bozuk cikabiliyor.
    En basit optima 3x9-32 alin 10 kat iyi olur.

Ben vectorun 3x9-40 pancar modeline bayildim. Epey net.
    Mildot yok fakat.

Crosman pumpmaster 760 için kullanacağım. 20 mm mercek kurtarıyor.üstü büyük gelir gezi sökmek istemiyorum.

BARSKA Rim Fire 4x20 Ring sordum netliği iyiymiş.

tüfek malum dürbünde uygun fiyatlı olmalı :)

Merhaba Dostlar,

crosman da kullandığım ucuz yollu çin malı markasız dürbün artık cıvıttı çok bulanık.

4x20 yada net göstermesi şartıyla 3x7-20 max 60 tl bir dürbün arıyorum.

markalı olupta piyasada 25 tl den başlayan bu özellikte çok dürbün var.ama netliğine güvenemiyorum.

tavsiyelerinizi bekliyorum.(yurt içi güvenilir yerlerden)

tek hafta sonum müsait onda da iki gün anadolu yakasında olasım tuttu.

hobidaşlarımın yorum ve resimleriyle takip edeceğim bu sefer.umarım seneye gidebilirim.

ilk gün Osman Ortaç ta (büyük ihtimal) orada olacağını yazmıştı onu gören olursa selamlarımızı iletirse sevinirim.

çok tehlikeli bir siteymiş!! ustanın ürettiği eserler diyeyim adamın ocağını söndürür, hevesi olmayan insanları bile heveslendirir almak ister. her biri bir diğerinden harika..

http://tr.aliexpress.com/item/Straight-…ec-937f5d483e4b

http://tr.aliexpress.com/item/1WA-High-…23-1efe02dcaccb

bunlarda orjinal diye satılıyor ama birini alıp uzman bir göz incelemeden ne olduğu anlaşılmaz sanırım

usta işi bir d2 bile 250-300 den başlıyor kılıf aksesuar derken 350-400 ü buluyor.

görsel amaçlı alıp bir kenara atacaksanız hevesi geçirmek amaçlı böyle bir şey alınabilir.

ama keskin sağlam ömürlük bir ürün derseniz dövme çelik tavsiye ederim.oda 400 den başlar.

http://soyturkdonmez.blogspot.com.tr/?view=mosaic