ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Şam çeliği başlığını görünce özellikle baktım. Aliexpress üzerinden bıçaklara bakarken özelliklerinde değişik kimyasal kodlara benzer kodlarla belirtilmiş bıçaklar satıldığını gördüm heralde içindeki alaşım miktarıyla alakalıdır diye düşündüm. Gözüme çarpan başka şeyde şam çeliğiydi, elin Çinlisi Şamın çeliğini nereden bilecek dedim ama Şam'dan çıkan bir şey değilmiş.

80-100 liraya hatta daha yüksek rakamlara çıkan Şam çeliği adı altında satılan bıçaklar var, namlu üzerindeki desenler örneklerdeki gibi ama işin içine Çin girince herşeyi yaparlar. Daha önce oradan böyle bir şey alan oldumu acaba, bir cesaret edip alsam eğer sahte olup olmadığını anlama şansım varmı?

çin işi ucuzları tavsiye etmiyorlar.

usta işi bir çakısı 450-500 tl diye biliyorum.Rasim usta İstanbul rami de.
    boranın modellerinin de paslandığını duydum.memnun olanı da duydum.iyi araştırmalı.
    ham madde olarak ebadına göre 50-100€ civarından başlıyordu.

bizim de var, kanalını inceleyemedim ama güzel iş çıkarmış, acaba forumumuzda hesabı var mı

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

https://www.airgunturk.com/index.php/User/2511-Blackboy55/

uzun süredir aktif değil ama,namı geçmişti bir zamanlar.

öncelikle tabancadan beklentiniz nedir?

isabet,gerçekçi görünüm,gerçekçi atış hissi blowback.

hepsinin bir arada olduğu ürün yok desek yeridir.gerçekçidir metaldir blowback vardır ama bb atar.
    gerçekçidir metaldir pellet atar isabetlidir blowback yoktur ama pahalıdır.

şişe kırmaz çünkü pellet atar, şişe kırar bb atar.

pellet daha isabetli çelik bilte bb daha isabetsiz.amaç hedef kağıdımı tahribat mı?

bunları netleştir ise zaten alınacak ürün Türkiye de ki stok durumuna göre kendini belli edecektir sizin bütçenize bağlı olarak.

son olarak pt-85 sıfırı çok para.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Hawke hk 3022 kullanıyorum eller biraz ufak olunca kurma işlemini gez ile dürbün arasından tutupta yapıyorum 4üncü pompa zor oluyo biraz..Ancak dürbünü takmadan önce ayakların yapısına göre elden geçirmeniz gerekebilir, ayağın biri arpacık kısmındaki oluğa tam otururken ikinci ayak için oluk olmadığından ayağın altını dümdüz yapmanız gerekebilir şahsen bu sorunu yaşadım iki ayağında raya oturan iç kısmını dümdüz yaptım.

bu dipçiği daha önce gördüğümü hatırlamıyorum.eğer gözümden kaçmışsa af ola.ilk defa paylaşıyorsanız saklamayın böyle güzellikleri ufkumuz açılsın ;)

bende geçen pazar denk geldim.okçu bir hobidaşımız vardı konuk olarak.ok ve yay ile pcp den iyi atışlar yaptı.hemen haber veresim geldi lakin ne facebook nede twiter kullanmadığım için koşun koşun yaban tv ye diyemedim :)

kaçırdığımız bölümleri youtube den izleriz artık.

teşekkür ederim. Moderatör takmak için gerekli olan aparatımı diyorsunuz acaba ?demekki eksik yapmışız tanıtımı :) eğer dediğiniz o parça ise 6-7 cm lik siyah parça moaderatör takmak için önce namluya önce o parçayı takmak gerekiyor moderatörün vidalanması için gereken dişli orjinal halinde yok bu parçada var namluya onu takıp ucunada moderatörü takıyoruz.

Evet onu sormuştum.kutudan çıkınca kutu içeriği sandım merak ettim.

bide o sisteme bir tuhaf oluyorum karşı karşıya dikilirler biri ateş eder sepet gibi ön saf gider diğeri ateş eder bu sefer öbür saf gider ulen siper almak yokmu o dönemde sap gibi dikiliyorsun adamın önüne

filmlerden gördüğüm gerçek ise benim de uyuz olduğum bir konu.silahların menzilsizliği ve isabetsizliğinin verdiği düşünceden olabilir.
    hele o ilk atlı yok mu safları yara yara ortalara kadar gidip sağ salim o kadar adamın arasından çıkan.

bu kültürün cesaret ve erkeklik anlayışı biraz farklı belki ondandır diyeceğim ama yinede mantığım almıyor bence filmler aldatıcı.

Piyasadaki en kaliteli, en ergonomik ,en güçlü, en konforlu, en isabetli tüfeklerin bütün enlerini bünyesinde bulundursun, İyi kalitede ceviz kundağı olsun ve namlu pratik şekilde 4.5-5.5-6.35 yapılabilsin. Bırakın atış keyfini evde seyretmesi bile insana keyif versin :)

+namlu değişeceği için yay ve vortex gücü de ayarlansın.

sonuna kadar bir tüpü bu gün test edebildim.
    5 mt mesafeden etkili 13 şarjör 104 atış yaptı.
    tüpte biraz daha hava kalmıştı lakin pelletlerin şarjöre oldukça sıkı oturması ve match tipte olmalarından kaynaklı kalan hava pelletleri itmeye itsede kağıdı delmeye yetmedi.

vucut gelıstırme sporuyla ılgılendıgım ıcın scuba dusunmuyorum ama regulator ılerı zamanlarda olabılır tabı bırde hocam sızce set uygunmu kendım toplasaydım kaca cıkardı?

sinir sisteminin alışık olmadığı, kasları farklı yönden çalıştıran (yada bu zamana kadar hiç yapmadığımız) hareketler sakatlanmalara yol açabilir.

güçten ziyade teknik ve kondisyon olarak pompa basmaya alışana kadar saf kas gücüne ne yüklenin nede güvenin derim.

sonrasında kardiyo niyetine iyi bir antrenman olacaktır.