Karadenize sızmışlar anlaşılan.ormanlık alanlarda operasyon olacaksa vatandaşın gümbürtüye gitmemesi için alınan bir tedbir olabilir.
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Havalı silahlarla avcılık yasak.
-
evet arkadaslar basarmanin mutlulugu icindeyim. Bundan sonra plexi yerine 2mm cam uzerine calisacagim. Optimayi kurtardik. Cok guzel oldu. Bu calismamda bana destek.olan yorum yazan tum dostlara tesekkur ederim.
Helal olsun.forumun dürbün işleri kime gidecek belli

-
serigrafi kumaşa baskı yapıyor diye biliyorum cama yaparsa süper olur.
arkadaşım evinde promosyon tükenmez kalemlere baskı yapıyordu oradan aklıma geldi.
-
mürekkep püskürtmeli bir yazıcının plastik bir maddeye baskı yapabileceğini düşünmüyorum.kağit besleme esnasında merdaneye dolanması da ihtimal.
Bu esnada serigraf baskı konusunda da bilgi edinin alternatifiniz olsun. -
Bu tüfeğin rüyama girmişliği var.
Emir abi süpürge sopası versek müsabık yaparsın.
Çıtayı çok yükselttin abicim ne desem bilemedim. -
bu işlemleri gördükçe bir yaylı alıp başına iş açasım geliyor abi.ellerine sağlık.
-
tek hafta sonum müsait onda da iki gün anadolu yakasında olasım tuttu.
hobidaşlarımın yorum ve resimleriyle takip edeceğim bu sefer.umarım seneye gidebilirim.
ilk gün Osman Ortaç ta (büyük ihtimal) orada olacağını yazmıştı onu gören olursa selamlarımızı iletirse sevinirim.
-
çok tehlikeli bir siteymiş!! ustanın ürettiği eserler diyeyim adamın ocağını söndürür, hevesi olmayan insanları bile heveslendirir almak ister. her biri bir diğerinden harika..
http://tr.aliexpress.com/item/Straight-…ec-937f5d483e4b
http://tr.aliexpress.com/item/1WA-High-…23-1efe02dcaccb
bunlarda orjinal diye satılıyor ama birini alıp uzman bir göz incelemeden ne olduğu anlaşılmaz sanırım
usta işi bir d2 bile 250-300 den başlıyor kılıf aksesuar derken 350-400 ü buluyor.
görsel amaçlı alıp bir kenara atacaksanız hevesi geçirmek amaçlı böyle bir şey alınabilir.
ama keskin sağlam ömürlük bir ürün derseniz dövme çelik tavsiye ederim.oda 400 den başlar.
-
rasim ustayla ilgili site yada bir kaynak var mı biliyormusunuz acaba inceleyeyim
http://www.damascusdunyasi.com/index.php/iletisim/
bıçak sanatı forumunda yaptıklarını da görebilirsiniz.
-
Şam çeliği başlığını görünce özellikle baktım. Aliexpress üzerinden bıçaklara bakarken özelliklerinde değişik kimyasal kodlara benzer kodlarla belirtilmiş bıçaklar satıldığını gördüm heralde içindeki alaşım miktarıyla alakalıdır diye düşündüm. Gözüme çarpan başka şeyde şam çeliğiydi, elin Çinlisi Şamın çeliğini nereden bilecek dedim ama Şam'dan çıkan bir şey değilmiş.
80-100 liraya hatta daha yüksek rakamlara çıkan Şam çeliği adı altında satılan bıçaklar var, namlu üzerindeki desenler örneklerdeki gibi ama işin içine Çin girince herşeyi yaparlar. Daha önce oradan böyle bir şey alan oldumu acaba, bir cesaret edip alsam eğer sahte olup olmadığını anlama şansım varmı?
çin işi ucuzları tavsiye etmiyorlar.
usta işi bir çakısı 450-500 tl diye biliyorum.Rasim usta İstanbul rami de.
boranın modellerinin de paslandığını duydum.memnun olanı da duydum.iyi araştırmalı.
ham madde olarak ebadına göre 50-100€ civarından başlıyordu. -
Gördüklerimden sonra cidden tahmin edebiliyorum, cidden imkan var yapan yapabiliyo hocam tekrar bakıyım linkini bulabilirsem en kosa sürede paylaşırım

Mesleksiz adam çıkmıyor bu ülkelerin liselerinden.
-
bizim de var, kanalını inceleyemedim ama güzel iş çıkarmış, acaba forumumuzda hesabı var mı
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.https://www.airgunturk.com/index.php/User/2511-Blackboy55/
uzun süredir aktif değil ama,namı geçmişti bir zamanlar.
-
öncelikle tabancadan beklentiniz nedir?
isabet,gerçekçi görünüm,gerçekçi atış hissi blowback.
hepsinin bir arada olduğu ürün yok desek yeridir.gerçekçidir metaldir blowback vardır ama bb atar.
gerçekçidir metaldir pellet atar isabetlidir blowback yoktur ama pahalıdır.şişe kırmaz çünkü pellet atar, şişe kırar bb atar.
pellet daha isabetli çelik bilte bb daha isabetsiz.amaç hedef kağıdımı tahribat mı?
bunları netleştir ise zaten alınacak ürün Türkiye de ki stok durumuna göre kendini belli edecektir sizin bütçenize bağlı olarak.
son olarak pt-85 sıfırı çok para.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hawke hk 3022 kullanıyorum eller biraz ufak olunca kurma işlemini gez ile dürbün arasından tutupta yapıyorum 4üncü pompa zor oluyo biraz..Ancak dürbünü takmadan önce ayakların yapısına göre elden geçirmeniz gerekebilir, ayağın biri arpacık kısmındaki oluğa tam otururken ikinci ayak için oluk olmadığından ayağın altını dümdüz yapmanız gerekebilir şahsen bu sorunu yaşadım iki ayağında raya oturan iç kısmını dümdüz yaptım.
bu dipçiği daha önce gördüğümü hatırlamıyorum.eğer gözümden kaçmışsa af ola.ilk defa paylaşıyorsanız saklamayın böyle güzellikleri ufkumuz açılsın

-
Hayırlı olsun.her erkeğin hayali desek olur sanırım

-
yazık...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ellerinize sağlık.can çok fena çekiyor.MAŞALLAH.
derece bekliyorum bahane falan kalmamış
-
bende geçen pazar denk geldim.okçu bir hobidaşımız vardı konuk olarak.ok ve yay ile pcp den iyi atışlar yaptı.hemen haber veresim geldi lakin ne facebook nede twiter kullanmadığım için koşun koşun yaban tv ye diyemedim

kaçırdığımız bölümleri youtube den izleriz artık.
-
çok keyifli görünüyor,arazide denemek lazım

eline sağlık abi.