ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

teşekkür ederim. Moderatör takmak için gerekli olan aparatımı diyorsunuz acaba ?demekki eksik yapmışız tanıtımı :) eğer dediğiniz o parça ise 6-7 cm lik siyah parça moaderatör takmak için önce namluya önce o parçayı takmak gerekiyor moderatörün vidalanması için gereken dişli orjinal halinde yok bu parçada var namluya onu takıp ucunada moderatörü takıyoruz.

Evet onu sormuştum.kutudan çıkınca kutu içeriği sandım merak ettim.

bide o sisteme bir tuhaf oluyorum karşı karşıya dikilirler biri ateş eder sepet gibi ön saf gider diğeri ateş eder bu sefer öbür saf gider ulen siper almak yokmu o dönemde sap gibi dikiliyorsun adamın önüne

filmlerden gördüğüm gerçek ise benim de uyuz olduğum bir konu.silahların menzilsizliği ve isabetsizliğinin verdiği düşünceden olabilir.
    hele o ilk atlı yok mu safları yara yara ortalara kadar gidip sağ salim o kadar adamın arasından çıkan.

bu kültürün cesaret ve erkeklik anlayışı biraz farklı belki ondandır diyeceğim ama yinede mantığım almıyor bence filmler aldatıcı.

Piyasadaki en kaliteli, en ergonomik ,en güçlü, en konforlu, en isabetli tüfeklerin bütün enlerini bünyesinde bulundursun, İyi kalitede ceviz kundağı olsun ve namlu pratik şekilde 4.5-5.5-6.35 yapılabilsin. Bırakın atış keyfini evde seyretmesi bile insana keyif versin :)

+namlu değişeceği için yay ve vortex gücü de ayarlansın.

sonuna kadar bir tüpü bu gün test edebildim.
    5 mt mesafeden etkili 13 şarjör 104 atış yaptı.
    tüpte biraz daha hava kalmıştı lakin pelletlerin şarjöre oldukça sıkı oturması ve match tipte olmalarından kaynaklı kalan hava pelletleri itmeye itsede kağıdı delmeye yetmedi.

vucut gelıstırme sporuyla ılgılendıgım ıcın scuba dusunmuyorum ama regulator ılerı zamanlarda olabılır tabı bırde hocam sızce set uygunmu kendım toplasaydım kaca cıkardı?

sinir sisteminin alışık olmadığı, kasları farklı yönden çalıştıran (yada bu zamana kadar hiç yapmadığımız) hareketler sakatlanmalara yol açabilir.

güçten ziyade teknik ve kondisyon olarak pompa basmaya alışana kadar saf kas gücüne ne yüklenin nede güvenin derim.

sonrasında kardiyo niyetine iyi bir antrenman olacaktır.

Katana denilince son zamanlarda aklıma gelen isim.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

büyük hacimli tüpü olan tüfek sahibi amerikalıları görüyoruz; tüp taşıma arabası üzerinde 2 tüp alengirli bir tesisat. birisinde yanılmıyorsam motor(su pompası moturu gibi yeşillerden) bile montajlıydı arabaya. ne işe yarıyorsa.

alınmaz mı bu...

720 atışlık ayarda kullansam hava bana 1,5 yıl gider.

1,5 yılda bir hava basmak için pompaya tüpe para bağlanmaz.üfleyerek doldurmam lazım <X

Tüfek tip olarak gayet güzel tasarlanmışken, tam o tetiğin üzerine yağmur oluğu yapıp tüfeğin tipini kaydırmak kimin fikriydi acaba...

Gerçekten anlam veremedim, tasarımını yapan hiç mi rahatsız olmamış anlamıyorum.

herhalde biraz ağır oldu onun için yontmuşlar diye düşünüyorum.

benimde kaç defa başıma geldi bıldırcına 12 ile giderdim kesin vururum diye ancak kuş o toplu kurşuna isabet alınca havada patlıyor. Elle tutulacak hali kalmıyordu babam yanıma gelip " ulan oğlum eşeklik yapma kuşuna göre silah kullanacaksın 12 ile bıldırcınmı olur mundar ettin hayvanları " elime 36 yı yapıştırmıştı yaş ozamanlar 15 - 16 filan ben hık mık ama baktım güzwlde olyor en azından avın yenecek yeri kalıyor. Ondan sonra 36 ve 20 den başka küçük avda kullanmadım.

çok av geçmişim yok ama bıldırcına çıktığımızda hepimizde 12 lik vardı. avladıklarımız da böyle bir durum görmedim.namlu boylarımızda uzundu.ava bıkmış olanların bize verdiklerinde de parçalanmaya denk gelmedim.yerken dikkatli olmak lazım kesin bir kaç saçma çıkıyor tabi :)

Emir abimizden ve benden şunu anlıyorum nişancılık zayıfsa 12 lik le vurma olasılığı daha fazlaymış.ustalaşınca bu kalibre parçalıyor demek ki. ilerleyen zamanlarda dağ bayır bıldırcın aramaktan 20 lik düşünür olmuştum ama avcılık erken bitti nasip olmadı.