ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Katana denilince son zamanlarda aklıma gelen isim.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    büyük hacimli tüpü olan tüfek sahibi amerikalıları görüyoruz; tüp taşıma arabası üzerinde 2 tüp alengirli bir tesisat. birisinde yanılmıyorsam motor(su pompası moturu gibi yeşillerden) bile montajlıydı arabaya. ne işe yarıyorsa.

    alınmaz mı bu...

    720 atışlık ayarda kullansam hava bana 1,5 yıl gider.

    1,5 yılda bir hava basmak için pompaya tüpe para bağlanmaz.üfleyerek doldurmam lazım <X

    Tüfek tip olarak gayet güzel tasarlanmışken, tam o tetiğin üzerine yağmur oluğu yapıp tüfeğin tipini kaydırmak kimin fikriydi acaba...

    Gerçekten anlam veremedim, tasarımını yapan hiç mi rahatsız olmamış anlamıyorum.

    herhalde biraz ağır oldu onun için yontmuşlar diye düşünüyorum.

    benimde kaç defa başıma geldi bıldırcına 12 ile giderdim kesin vururum diye ancak kuş o toplu kurşuna isabet alınca havada patlıyor. Elle tutulacak hali kalmıyordu babam yanıma gelip " ulan oğlum eşeklik yapma kuşuna göre silah kullanacaksın 12 ile bıldırcınmı olur mundar ettin hayvanları " elime 36 yı yapıştırmıştı yaş ozamanlar 15 - 16 filan ben hık mık ama baktım güzwlde olyor en azından avın yenecek yeri kalıyor. Ondan sonra 36 ve 20 den başka küçük avda kullanmadım.

    çok av geçmişim yok ama bıldırcına çıktığımızda hepimizde 12 lik vardı. avladıklarımız da böyle bir durum görmedim.namlu boylarımızda uzundu.ava bıkmış olanların bize verdiklerinde de parçalanmaya denk gelmedim.yerken dikkatli olmak lazım kesin bir kaç saçma çıkıyor tabi :)

    Emir abimizden ve benden şunu anlıyorum nişancılık zayıfsa 12 lik le vurma olasılığı daha fazlaymış.ustalaşınca bu kalibre parçalıyor demek ki. ilerleyen zamanlarda dağ bayır bıldırcın aramaktan 20 lik düşünür olmuştum ama avcılık erken bitti nasip olmadı.

    bende kısa boyutlu bir tüfek taraftarıyım.hem boyu hem yayı.kolay kurulacak bir sistem geliştirilmeli.yay ne kadar sert olursa olsun kurulum yormamalı.şarjör olursa da fena olmaz.

    namlu sabit olsun ama alttan mı yandan mı kurma olacak atıcı ufak bir montajla bunu kullanım şekline,alışkanlığına göre ayarlasın.

    çok ağır olmasın.

    aksesuar rayı dampaya,dönüştürücüye ve stopere gerek kalmayacak şekilde dizayn edilsin.

    kundakta delik açmamıza gerek kalmasın. bence de full ayarlı olsun.

    pellet seçmesin :)

    mutlaka atladığım bir ayrıntı vardır hobidaşlar tamamlar.

    Edindiğim bilgilere göre fiyatı henüz belli değil. Tasarım aşaması devam ediyor. Çok güçlü olacakmış. Çıkış tarihi az çok belli. Tam tarihi açıklamam belki uygun olmaz ama çok yakın bir tarih değil.

    bilgi için teşekkürler. av bayisi misiniz?

    Bunları yapanlara o tüfeğin namlusunu ......
    Böyle serseriler yüzünden bir kaç sene içinde ruhsata tabi oluruz.

    Bu tiyniyeti bozuk ruhsatını alır yine aynı b..u yer.belki o zaman balistik vs emniyet uğraşırsa ki sanmam uğraşsın bölgedeki kayıtlı havalıları inceler suçluyu arar falanda fistan.ruhsata tabi olduğu halde bir dünya ruhsatsız ateşli varken sonradan ruhsat şartı getirip eski havalıları kayıt altına almak çok zor bir iş.yine bu tiyniyetsiz kenarda bir ruhsatsız saklar nede olsa it b.k yemekten vazgeçmezmiş (vurulan zavallıyı hariç tutuyorum lafım itlere)

    olan hobi severlere olur.alması zorlaşır 2. el ayrı bir sıkıntı olur.

    Bunlar da benden. Zoraki orjinal dipçik yeni elime geçti ve çok memnun kaldım. Tüm zoraki sahiplerine tavsiye ediyorum.

    kendine has bir güzelliği olmuş.
    yeni gelen dipçik 2. parti üretilen mi bilginiz var mı? problem var deniyordu giderilmiş mi?

    Hatalı bir seri oluğundan haberim yoktu ama herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Ne gibi bir sorun varmış yazarsanız kontrol ederim.

    Arkadaşlarımızdan birisi satır arasında bahsetmişti olaya bende tam vakıf değilim.bağlantı yeri sık sık takıp çıkarmaya uygun değil deniyordu belkide orasıdır.