ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

merhaba öncelikle cevabınız için teşekkürler

bir sorum daha olacaktı ; havalı tüfeğimi arabada faturasıyla beraber taşıdığım zaman polis kontrol yaptığında ve bulduğunda el koyup ? ceza kesebilirmi ?

veya ormanda havalı tüfeğimle yakalandığım zaman ceza yermiyim ve silahıma el konurmu ?

cevabınız için şimdiden teşekkürler

ilginç olan durum ; yasal yolları sorgulayan bir insan olmama rağmen anladığım kadarıyla havalı tüfekle avlanmamızı devlet yasaklamış....

foruma üye olurken yapmanız gerekenleri yapıp bir kaç gün konuları takip ederseniz bir çok sorunun cevabı kafanızda canlanacaktır.

havalı olsun ateşli olsun tüfeğiniz kullanıma hazır değil boş ve kutu,paket,çantada ve kullanılan mühimmat ayrı bir yerde aynı şekilde muhafaza edilmiş ise sıkıntı yaşamazsınız.

av alanında bulunmamaya özen gösterin.arama sırasında ölü fare bulunsa başınız derde girebilir.şeytana uymayın.

atış yaptığınız alanda atışla alakalı hedefiniz varsa ve güvenlik tedbirleriniz alınmış ise uzaktan da olsa ne ile meşgul olduğunuz anlaşılır ve açıklamanız daha rahat olur sıkıntı yaşama olasılığınız azalır.

küçük bir yerdeyseniz atışa giderken mevcut karakola ben şu mevkide atış yapacağım derseniz çok daha rahat edersiniz.

havaliyla avlanamazsiniz.diger secenekleri degerlendirin.en yakin emniyet birimi yardimci olacaktir.

arkadaşlar zorakim olmasa da formda takip edebildiğim kadar zorakinin moderatör için adaptör sadece bu modeli var piyasada setiskur ile sabitleneni http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3180 bunu buradaki gibi yapsalardı dahada iyi olurdu diye düşünüyorum

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    tamamen orjinaline uygun.

fabrika cikisli olursa tadindan yenmez.

Hayırlı olsun yanlız tüm aile atışa gidildiğinde sadece silahlara palet koyma işini yapa biliyorsunuz atış kısmını değil:)

Aynen,babam ve kardeşimle atış yaptığımızda kurma, doldurma, yastığa yerleştirme, taktik verme,hedef ayarla,gelgit hepsi bende :)

E tabi birazda kendimiz için alıyoruz lakin aile fertlerinede bu işi sevdirirsek hobi daha hoş bir hal alıyor :) Evde bir çift albino tangerine honduran milksnake (zehirsiz yılan) ve beş adet gargoyle gecko (bir tür kertenkele) besliyorum. Bu sürüngenlere bile eşim alıştıktan sonra silah işine de alışması pek zor olmadı :D buarada bu canlılar kedi köpekten daha zararsızlardır emin olun :) Avrupa ve Amerikada en yaygın pet hayvanı olarak besleniyorlar. Buarada tesekkur ederim Emir abi zorakiyide aldık izinden gidiyoruz hayırlısı bakalım :D

buradan bir taktik geliştirebiliriz.yeni huylar yeni hobiler derken ''silahların gözünü seveyim bey'' nerede o eski günler iyisi mi sen eskiye dön dedirte bilirsek zafer bizimdir ;lol;

Bu hafta bu tüfekten almak için yurtdışına gideceğim. Arzulayan olursa 1 tane daha getirebilirim. Fakat maliyeti 640TL ve satıcı tam fatura kesmiyor (tam keserse 700TL'ye mal oluyor).

çok iyi bir fırsat.değerlendirmek nasipte yokmuş :(
    ilerleyen zamanda bir şansımız daha olur umarım.

Bu sabah kargodan gidip aldım Zoraki yi. Direk güzel bir hediye pakedi yaptırdım. Sabırsızlıkla ofisten çıkmayı bekliyorum:) Zoraki kervanına bizde katılmış olduk böylece :) Fan grup'a eklerseniz seviniriz efenim :D

doğum gününüzde hediye olarak düdüklü tencereye hazır olun :D
    şimdi düştü jeton.bu hediye fazlaca size alınmış bir hediye oldu kanımca.

Geçen ben de bizimkine söylüyorum Saiga diyorum 12ga diyorum doğum günü diyorum.

bundan 2 pazar önce çocuk yok atış yapabilirsin dedi.kaçar mı hemen zorakiyi kaptım geldim.tanıştılar fazla tantana çıkmadı. pelletlere elim çarpmış dökmüştüm hepsini topladım sanıyorum dün bir tane bulmuş ''yok evde artık atış'' haydaaaaa 1 adım ileri 2 adım geri nereye varacaz bilemiyorum.

Zaten ona hediye ediceğim :) ilerleyen zamanlarda da bir dipçik alıcam ister tabanca ister tüfek gibi kullansın artık :) Doğum gününde böyle bir hediye edicek olmam yadırganır mı artık bilemiyorum :D

darısı başımıza.
    değil ben ona,hanım bana doğum günümde, meraklı olduğum alanları gözden geçirip bir meyve bıçağı bile almaz :) yada kapıyı açmamak için işine gelmez.

ALLAH nazardan saklasın.nice yıllara.

Yarın benimde zoraki'm elimde olacak Inşallah :) 4.5 cal. Ultra Hp 01-02 olanından sipariş verdim. Bizde bulaştık zoraki hastalıgına sabırsızlıkla makinanın gelmesini bekliyorum.

hayırlı olsun.kazasız belasız atışlar dilerim.
    Eşinize bir şeyler arıyorsunuz,benim kız kardeşim zorakiyi çok sevdi.sizi bu arayıştanda kurtarabilir.

ilk etapta 1000 ad. pelletiniz olsun nasıl bittiğini anlamıyorsunuz.sonra normale dönülüyor :)