çok iyi atışlar,elinize sağlık.
bende de Turan abinin crosman 760 ı var. isabetinden oldukça memnun kaldım.al bir tane at kenara diyor ![]()
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hedefi herf türlü net gösterir diyoruz dimi? Göze taktık mı sonsuz netleme yani.
-
abi eğer lüp gibiyse ki sanırım öyle resimdeki gibi göze yakın olması gerekebilir.dipçik üzerine uygulanın ca da reddot a uzak kalırmı acaba?
Buda lup gibiyse red dotuda yakınlaştırmak gerekir.ama arka arkaya bir kaç mercek yerleştirilerek yapılmış bir ürün gibi yani uzagı göstermesi icin yapılmış havası var en azından manken o havayı veriyor biraz daha araştırmakta fayda var.
-
bence başka bişeye gerek kalmayabilir ..üzerine ince tek bir nokta işlense
20x zoomla güzel iş görebilir belki..bu ara sipariş geçebilirim, ekleyim olmazsa denemiş oluruz en fazla..
Atıcıların bazılarının gözlüğunde bu tip şeyler oluyor sanki.denemekte fayda var bencede.
-
Denemekte fayda var.net görmek için odak uzaklığı ne olmalı acaba.göze yakın olmalıysa dipçik üzerinede uyarlanabilir.
-
-
teşekkürler abiler.öyle bir aparatın faydası oluyormu ki acaba?
Burada ki resimlerden anladığım kadarıyla oluyor.destekli atışlarda milim oynamaz nokta atışı yapar kanısındayım.reddot kullananlar için cok iyi bir aparat olmuş.
-
hort

reddotlu resimdki Gezin üstündeki o aparat nedir?
Benim anladığım kadarıyla büyüteç.
-
Halletmenize sevindim, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim.zoraki zaten süper bunu da halledince kaymaklı tatlı gibi oldu.
-
elinize sağlık

Teşekkür ederim.pek bir emegim yok ama benim gibi dertlenen solaklara fikir olsun.
-
Aranan kan bulundu abi.atıştan gına gelince (gelirmi acaba yada pelletsiz kalınca)diğer aksesuarlara kafa yorarım birazda.
-
evet hobidaşlar, hayalimdeki zorakiye kavuşmakla beraber solak olmamdan dolayı aklımda hep zorakinin kabzasını her iki el için uyarlamak vardı.bununda en kolay yolunun sol ve sağ kabzayı birleştirmek olduğunu düşünüyordum.kimseden net yanıt alamamış ve fabrikadan da olmaz cevabını almıştım.sol kabza bu gün geldi ve işe koyuldum.uyumsuzluk var ama olmasına engel olmadı.hatta avuç yaslama desteğini takmakta ısrar etmeseydim 5 dak. iş. o uğraştırdı çünkü karşılığına gelen somunların arkası boş kaldı montajla uğraşırken sürekli düştüler.bende para bandıyla yapıştırıp öyle vidaladım. gayet iyi oldu.sağ başparmak dayanağı sol avucumu oldukça acıtmaya başlamıştı.yine kabzadan dolayı silahı kurarken alışık olmayan tarafımdan dolayı zorlanabiliyordum.şimdi yorulduğunuzda her iki elinizle de kabzayı kavrayabildiğiniz için çok kolay.bir vida arttı. uzun olan vidayı kullanamadım karşılığı engel oldu. alttan çıkan kısayı kullandım.alttaki yere de vida takamadım her iki tarafı da somun yuvası şeklinde kaldı fakat sallanma esneme tıkırtı vs bir olumsuzluk yok.oldukça da konforlu ortopedik özelliğinden bir şey kaybetmedi.
-
mesafe ve pompa sayısı aynı bendeki pelleten bb kadar verim alamadım. dağınık olan atışlar pellet toplu olan bb ile atıldı.
-
5 pompa dene daha verimli olur kanaatindeyim, oyuncağında resmini koy bari
Tamam abi.yarın başka bir grupman ile resmi eklerim.
-
Salla pati kaçamak atışlarda böyleyse bende dediğine katılıyorum abi.yarın pellet ağırlıklı atayım.
-
Turan abiyle o kunu da geçti aramızda.kesinlikle ufaklıkların eline verilecek bir şey değil. sert bir yere atış yaparsanız gerisi geriye sizi bir yerden vuruyor. kurması da küçük elle zor. hatta Turan abi dalgınlıkla küçük bir kaza bile geçirmiş eti delmiş geçmiş,güçlüde

çocuklara anca elektrikli airsoft uyduruk bir şeyler olabilir.riskli işlerde uzun süre emeklemelerin de fayda var

-
evet 5 pellet kapasiteli şarjörü var. isabet konusunda fark yok.uzun mesafe,5 pompa ve üzerinde fark olur mu denemek lazım.
-
Turan abimizin bana emanet ettiği crosman 760 tabanca kabze 4.5mm ile çelik bilye atışım.mesafe 5mt destekli.3 pompa.biraz alışınca ortaya bu çıktı.
-
Öncelikle yeni silahınız hayırlı olsun. Özellikle ahşap kundaklı silahlara plasti dip uygulamadan önce aşağıdaki konuya bir göz atın. Ben denemiştim ancak çok da dayanıklı olmuyor.
peki bu plastidip üzerine, cam cila parlak olur belki ama onun ayarında, koruyucu bir tabaka oluşturcak şeffaf vernik-cila yada benzeri bir ürün uygulanamazmı..
o kadarmı kolay deforme oluyor bu.. oysa araçların dışlarını kaplıyorlar, tazyikli su ile yıkıyorlar v.s., plastidip ile kaplama konusunda atladığımız bi yerlermi var acaba?..
Önceki konuda üzerine koruyucu ve parlatıcı madde uygulanarak daha sağlam olduğu söylenmiş ama detay verilmamiş.resmi sitesinde o ürün vardır sanıyorum.
-
Pt-85 te nispeten öne çıkan kullanıcısı,zamaninda kullananı cok olan modellerden.bakalım funları ne alemde görmek güzel olacaktır.