Dampanıza güveniyor musunuz?
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bullpup kundakli pcp almayi dusundunuz mu hic?
Edgun lelya mesela

-
-
Aslında serbest olursa cazibesi azalır eğitimlede birleşince derslerde de atınca heveslerini almış olurlar yasak çiğnemeye gerek kalmaz.dışarida da herhangi bir yanlışlari olursa ciddi ceza alacaklari söylenir kpss ye girememek mesela.yapilmak istendikten sonra olmayacak bir şey degil.ama buna gelene kadar çok eksik var anca okulun spor kulübü varsa orada ele alınabilir.önce okçuluk kılıfı arkadan havalı ya geçiş senaryosu.
-
Manuel onaya takıldım ama tekrar yazayım.
Slikondan su damlasının arka kısmı pellete yapiştırılsa nasil olur acaba.oyun hamuru kalıplarında damla tarzı şekiller olabiliyor.
Güzel çalışma pellete regülator çalışması olmuş.
-
Soya fasülyesi ve ürünleri kadinlık hormonuna iyi gelir.erkeklerin çok sık tüketmemesi gereken bir besindir.etin yerini tutamaz sadece kırmızı etten alacağımız amino asitleri kırmızı etten alırız.tabiki yemesekte hayat devam eder.amma velakin ot yiyip onu işkembesinde protein ve zengin amino asit kaynağına çeviren bir nimet insanlığa rızık olarak verildiyse bunu neden es geçelim.düzen bizim için kurulmuş.ihtiyaç ne ise ihtiyaç kadar ve eziyet vermeden tüketilir.hayvan tepiniyorsa bitkide kırılınca dalında da olsa soluyor nerden biliyoruz hayvan gibi can çekmediğini.
-
Yazmadan duramadım artık. elin adamı çözmüş olayı:
İngiliz kraliyet tahtının vârisi Prens Charles dün Oxford Centre'daki İslami Çalışmalar Bölümü'nde yaptığı konuşmada “Çevreyi korumak için İslam'ın manevi prensiplerini takip etmeliyiz” dedi.
Kaynak İslamcı Prens Charles! - Dünya Haberleri - RadikalYemekten sonraki 2 ağız çalkalamasını tükürmemiz bile israf.o kadar inceki binde birine bile dikkat etsek hayvanlarda doğada sağlığımızda bi rahat edecek.biz bile bile ihtiyacımiz olmadığı halde avlanırken spor yaparken
elin bundan bi haber helikopterlisinden ne beklersin. -
Yorumların için çok teşekkürler... Sizin sayenizde diana 54 airking aldım, dürbün ayarı bozulmasın diye sportsmatch dampa, dürbün olarak Hawke HK4030 Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25x42 aldım.
Allah izin verirse pazartesi günü atışa gidip uzun mesafe deneyeceğim.
hayırlı olsun.kazasız belasız güvenli atışlar dilerim. -
servis için istanbul av doğa'ya danışabilirsiniz.
-
Osman ORTAÇ üstad geldi aklıma.tedbirden zarar gelmez.hep tedbir hep tedbir.bu işin ustalığı yok ister ateşli ister havalı olsun boş silah yok silah her zaman doludur.
ALLAH rahmet eylesin.
Cümlemize kazasız belasız güvenli atışlar diliyorum. -
Bir bilgi toplama yarışıdır gidiyor.ya elimizle veriyoruz yada çalıyorlar.tabi bu bilgileri vermeden de neticeyi nasıl öğreneceğiz değil mi.ama yinede bilgileri başkalarıyla paylaşma ihtimalleri olduğundan bulaşmadım şahsen.
-
Tüfegin tam verimli olduğu hava basınç aralığını bilmiyorum ama mesela 150 bardan sonra verim düşüyorsa daha fazla düşmeden pompalarsanız kısa zamanda 200 barlara çıkarsınız.yakın mesafe atıyor ve düşen performansı daha geç fark ediyorsanız haliyle basacağınız pompa sayısı artacaktır. Enerji bakımından verimli bir fx pompa var ama tüfek parası
arkadaşlarımizında dediği gibi alışılır adı üstünde spor, hobide dendiğine şahit oldum ama yanlış olmasın

-
Tetikçi52 aklımdasın.davetlerinide gördüm fakat elle tutulur bir silahım olmadığı için beklemedeyim.en azından ben zorakiyi alinca haberleşiriz o zaman.tufek almamı beklersek is dahada uzar.soğukları evde atlatalım sendeyim

Buluşmada güzel ötesi olmuş.kıskanmamak elde değil.kazasız belasız atış ve nice buluşmlar dilerim, nazar degmesin.
-
akşam üstü alalacele 75-80 metrelerdeki boş bir sprey kutusunu , her defasında atıp vurduktan sonra, boşu boşuna pcp pompalamışım dedim kendi kendime..
hakket bu iş yaylı ilede çok daha keyifli, çok daha özgür yapılabilir aslında.
yani eğer alacağınız tüfek çok güçlü ortalamanın üzerinde bir pcp değilse, bence o kadar zahmete gerek yok sanki..gerçi tamamen farklı kategoriler, bu yaptığım kıyası bende beğenmiyorum ama, ne bileyim 100 metre civarında dolanan atışlarda gerek yok gibi geliyor..
ama elbette; kendini güç ve isabet konusunda aşmış pcp'ler bu bahsin dışındadır

Böyle kullanım deneyimlerini kafamda canlandırdığımda bu hobide (gerçekçi olmayan)hayallerimin etkisinde kalmadan daha gerçekçi bir planla bu yolda daha az zararla ilerleyeceğimi düşünüyorum.vakit ve nakit israfına girmeden hobiden soğumadan kapsamlı bir iktisat sağlamamıza yardimcı olacak tüm tecrübe paylaşımları için teşekkürler.mesela benim aklımda ki yaylı,pcp, 2 dürbün , zoraki derken 6 bin gibi rakamlar çıkınca daral geliyo.biran öncede faaliyete girme istegi işi hızlandirmam için beni dürterken sabretmek çok zor
nefis hepsini aynı anda istiyor malum. -
Weihrauch tetik çalışma şeması
http://www.airguntube.com/video/Weihrauch_tetikcalisma_semasi
-
WEIHRAUCH lara baktınız mı? bende hw97kt nin peşindeyim.
-
biz neden hangi tüfeği alalım diye fikir alıyoruz ki. AirGun Türk markalı tüfeği yapabilmek için ustalarımızın önünde pek engel olduğunu sanmıyorum.

güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.tebrikler.
-
Cüneyt'in katanası'nın üstüne kılıç tanımam...
alkislarla+yasiyorum.com/icerik/1222/cuneyt-arkin-in-karton-kilic-koleksiyonu
ağlasam mı gülmekten yarılsam mı bilemedim.
-
Hatsandan ahşap kundak temin edilir diye düşünüyorum.
-
Fiyatıda psikolojik sınırda. bin tl altı olması maddi açıdan cezbedici. Kullanıcı üstadlardan yorumlar olumlu yönde gelirse tactical long lw den ibre bu modele yönelebilir.th kundak olmasıda artılarından ayrıca.