ofis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

yazmayı unutmuşum.diğer konuları bende merak ediyorum.aynı durumdayız. özellikle de tüpü pompa ile doldurmayı detaylı bir şekilde öğrenmek istiyorum. scuba ile dolumdaki prensipler pompada da geçerli mi yoksa pompa çok mu farklı? pompada da hortumdaki havayı boşalttıktan sonra mı ucu tüpten çıkarıyoruz mesela.

Hatsan'ın sitesinden kullanma kılavuzunu indirebiliyorsunuz.sorduklarınızın bir kısmı orada mevcut.almayı düşündüğünüz modeli almadan önce kılavuz oldukça yaralı olacaktır. indirin bir kenarda dursun derim.

tüfeğe pompa takıldığında oringler değişim gerektirene(tüfeğin yada pompanın) kadar hava kaçırmaması,tüfeğin hangi hallerde atış yapmaması gerektiği,tavsiye edilen basınç miktarı ve verimli basınç aralığı konuları yer almakta.okudum ama tam hatırlamadığım için kesin cevapları yazamadım.