ofis adlı kullanıcının mesajları

    100 bb ye kadar güçlü sıkan tabancalar var. Muhtemelen blowbacksiz oldukları içindir. Hem blowbackli olup hem de 5 şarjör falan güçlü sıkan tabanca var mıdır acaba.

    Maalesef bu co2 tabanca işinde hepsi bir arada yok o yüzden 2 ila 3 tabanca alıyoruz :)

    ben scuba tüp için demiştim itfaiye yardımcı olurmu bilmem sormak lazım .benim kompresör var onunla dolmazmi.

    Ilginize tekrar teşekkür ediyorum

    Bazı arkadaşlarımız itfaiyeden destek alıyorlar, umarım oradakilerde yardımcı olurlar. scubaların kompresörleri 300 bar basan cinsten sizdeki en fazla 8 bar olsa gerek.

    selam pcp kullanıcıları hobidaslar yaşım 51 gaziantep ten yazıyorum

    Ateşli ve havalı silâhlar çok kullandım fakat pcp tüfek aldım bu konuda fazla bilgi sahibi değilim tüpü nerde doldurtabilirim Saygılarımla

    1 ay kadar önce ilk defa Antepteydim :) foruma hoş geldiniz.

    Öncelikle tüfeğin tüpünü mü scuba tüpü mü soruyorsunuz?


    Tüfeğin tüpü bu iş için yapılmış pompa yada scuba tüp ile dolar. Pompalar av bayilerinden yada internetten temin edilebilir.

    Scuba tüp için ise İtfaiye birimlerine danışmanızı öneririm öncelikle. Onların elinde doldurma imkanı var. Doldurmazlarsa yangın tüpü dolduran tesislere sorulabilir ama düşük basınç basabilirler. Civarda dalgıçlıkla alakalı sektör varsa onlara danışabilirsiniz. Tüpe ''kuru hava'' doldurulacak bilginiz olsun.


    Forumda da çeşitli şehirlerden dolum yapan arkadaşlarımızın numaraları paylaşılmıştı kargo ile onlara gönderebilirsiniz.

    sıfır alicam ama pcp düşünmüyorum tup taşıma derdiyle uğraşmak istemiyorum zaten taşıyacak araçta yok ,koleksiyon silahi derken neyi kastettiniz acaba ,nisan koyup vurma olarak eglencelik düşünüyorum ben bu silahta hafifliği ahşap oluşu ve alt kurma yayı diğerlerle nazaran daha kibar ve kısa oluşu dikkati mi çekti.

    Gamoya bulaşıp hobiden soğumayın. Silahları güzelde servis, garanti tam kabus.

    ofis hocam uyarın için teşekkürler, evde karton kutularla hedef yapan birçok kişi gördüm videolarda; kutunun içine okunmayan bir kitap koyuyorlardı , kitabın üstünü bir kumaşla sarıp kutuda hareket edecek şekilde bırakıyorlardı. Yüksek enerjiyle hareket halindeki çelik bilye sabit olmayan hedefe (kutu içindeki kumaş sarılı kitap) geldiğinde tüm bilyeler çarpıp, kutu içine düşüyordu. Ayrıca her ihtimale karşı gözlük ve kilitli bir odada kullanmayı düşünüyorum. Önce güvenlik:thumbup:

    Kaza ihtimali her zaman var olduktan sonrada kıymeti yok. Hepimiz o tip kutuları kullanıyoruz. Ben Magnum sınıfı tüfekle evde atış yapıyorum her 3-5 atışta her şey kontrol edilmeli. Mermi kutuyu bulduktan sonra çok sıkıntı yok ama kutu dışına gitti mi tehlike o zaman başlıyor paranoya derecesinde tedbir elden bırakılmamalı gözün yedeği yok. İsabetli atış ve alışverişler dilerim ?

    Kol saatlerine merak salıp da TSF'ye uğramamak mümkün mü? TR'de bu detayda bir forumun bulunması büyük şans. Gerek ekonomik olması, gerekse de bugün Dünyanın başka yerinde göremediğimiz bir bakış açısının ürünleri olduğundan SSCB saatlerine ilgi duydum. Forumdaki sanırım tüm incelemeleri okumuşumdur. Hatta bu forumda bir tane Vostok satmışlığım vardır. (Bugün olsa yapmam bunu)


    Ayrıca, geltir.com'a da üyeyim. Orada da tıraş aletleri, fırçalar falan derken kendimi ıslak tıraşa dönmüş buldum. Şu aralar eski usturalara bakarken yakalıyorum kendimi Hepsi sigaradan sonra oldu.


    Kullandığınız görsel sizin de üye olduğunu gösteriyor. Daha önce de dikkatimi çekmişti.

    Ben tıraş olayına bulaşmadan sıyrıldım :)

    Türksaatformu üyesiyim orası kapanınca aktif olduğum saat forumu kalmadı, TSF ye bakınıp çıkarım genelde.

    Aynı şeylere ilgili olan birilerini görünce sormadan edemiyorum. Forumlarda binlerceyiz ama etrafa baktığımda tekim :)

    Hatsan beni gene mağdur etti tüfek bugün kargodan geldi tüfeği yapmadıkları gibi birde tetiğini kırmışlar. Kargodan tutanak tutturdum resmini çektim Hatsan da servis elemanıyla konuştum gene aynı hikaye tüfek eski yapamıyoruz bende dedim tamam yapamıyorsunuz niye daha fazla hasar verip tetiğini kırıpta yolluyorsunuz dedim bişey diyemedi siz tüfeği yollayın yapalım dediler tüfek zaten sizden yeni geldi yapsaydınız dedim o zaman tüfeği yollayın 250 tl ye Mod 125 verelim dediler

    Facebook'tan yazın Bahtiyar bey görür bence.

    Avcılar'da birkaç mağaza gezdim. Sadece HATSAN var fakat gereken kurma gücü kabul edilebilir ötesinde. ZORAKİ bulamadım, internette videolarda görünen kadarıyla kurma için gerekli güç daha az gibi.. Avrupa yakasında görebileceğim bir mağaza var mıdır acaba?

    Beyazıt civarı mercan'a geçebilirseniz meydan av Zoraki yetkili satıcısı, 2 mağazaları var. Karaköyde de mağazaları var diye biliyorum. İstoçta bulabilir misiniz emin değilim. Avcılarda silah dünyasına mı gittiniz? Birde silah diyarı varmış :)