Bu tip bir sey benimde basima geldi aracimi volkswagen yetkili servisine götürmemize rağmen gecen hafta goturdugum ozel bir servis de 55.000km de bakima götürdüm usta gözümün onunde yapti her seyi bende arabanin yaninda cayimi içtim. Usta polen filtresini bir cikardi inanamadım abi bu hic değiştirilmemiş dedi gözümün önünde yapılmasa başka bir düşünürdüm ama vallahi şaştım kaldım. Ben antalyada yetkili bir bosch servisine götürdüm beyefendinin bahsettigi yetkili servis belgesinden ustada bahsetti. Motor yağ değişimi, tüm filtreler, bujiler, antifriz, motor ve tapot ici temizligi, jant duzeltme, teker on arka yapimi, fren balataları, frendiski tornasi, salincak kismindaki ses yapan parçaların sokulup yaglanip geri takilmasi, far ayari, rot balans, silecek suyu, cakmaklik temizlenmesi dahil daha bir dolu islem yapıldı total 525tl ödedim. Servisi arayip randevu alacaktım sadece standart bakim paketi icin 750tl dediler ki burada fren balataları degisirken disklerde az cukur fark ettiler tornadan gecti diskler kiz gibi oldu. Rot balansı dahil her işlem gozumun onunde acik secik sekilde ne yaptiklarini anlatarak yaptilar.
Bosch servisleri öneriyorlar. yaptığı işe 6 ay garantide veriyorlarmış.