Hayırlı olsun.
Merak ettiğiniz sorular neydi ?
Benim merak ettiklerimden biri tabanca gerçeği gibi sökülebiliyor mu?
ofis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
adamlar fantazi yapmış
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
yeni favorim ss p320 öneririm 30lu pellet sarjor metal ust kizak blowback..
ss olması 30 pellet atması cazip ama tipine ısınamadım.p226 ve 1911 daha yakın duruyor.bakalım listenin çok altında sıra gelene kadar ne olur kestiremiyorum.
-
şöyle bir ilave yapabilirim.
ilk tabancam blowbackti atış sayısı 5 m. civarında tatminkardı (80 küsür hatırlıyorum) açık hava ve daha uzak mesafelerde ise atış daha düşecektir.buda bu tabanca az atış yapıyor hissi verir doğaldır.mesafeniz ve mekanınız bunu etkileyecektir karar vermede ki kriterlerden biri.
sonra atış sayımı arttırmak için blowbacksiz bir model tercih ettim.oda 5m. ve kapalı alanda 100 üzeri atış yapıyor.iki kere vaktim olmadığı için tüpü bitirmeden atışı kesmek zorunda kaldım.100 küsür atışta sonlara doğru baygınlık verdi açıkçası.atış sayısının çok olması da her zaman iyi olmuyor

şimdi tekrar blowback li model arayışındayım. bb atan, eğlencelik, sökülüp takılması gerçekçi metal bir model düşünüyorum.
zevkler ve ihtiyaçlar değişebiliyor.
-
Abim de Sig sauer P226 var. Aksu Av dan almıştık. Yusuf bey de sağolsun her zaman ki çok ilgilendi. Adamlar birebir aynısını yapmışlar tetik orjinal gerçeğin de kullanılan. Ve enteresandır, sökme ve takma da aynı. Hem bb hem pellet atıyor. 8+8 şarjörün iki ucunu kullanıyorsunuz. Full metal gövdeye sahip.Diğer modellerin belli bir kısmı polimer. Şahsi kanaatim kullanıcısını tatmin ediyor gerçekten. Hakkınız da ve hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun.
hayırlı olsun kardeşim.işim düşecek o zaman sana
konuşuruz. -
Buradan da bir arkadaşımızın zorakisi çalınmıştı.bu video paylaşıldıkça yetkililer duruma el atar umarım.
https://m.facebook.com/story.php?stor…2Fofis&_rdr -
Ateşli silahlar hakkında sıfır bilgiye sahip biri olarak konuyu takip ediyorum. Haniç Lever Action 36 kal. silah acaba nasıl olur. 8 adet mermi alıyor yanlış bilmiyorsam ve kurulumu da basit gibi. Yanlış bi öneri olduysa da cahillğimi bağışlayın artık.
kurulumu pek pratik değil sanırım.belkide mekanizmanın alışma süresi vardır.bence pompalıdan farkı yok hobi amaçlı alınabilir.
illaki böyle tarz bir tüfek isteniyorsa altı patlar şeklinde olan modellerin daha sorunsuz çalışacağını düşünüyorum.ayrıca stres altında tetik ağır olduğu için yanlış bir ateşleme ihtimali düşük.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Pazarda şu an güzel bir ilan var imkanları zorlayıp değerlendirin derim.
-
Acı kayıp ALLAH rahmet eylesin.
-
Adamlar resmen kanun açığını bulup herşeyi kitabına uydurmuşlar.Artık ikinci el bir şey satın alırken iki kere düşünmek yetmiyor. En iyisi para biriktirip sıfırını almak.
korkulu rüya görmektense 3-5 zarar edip kurumsal firmalarla çalışmak lazım.
namuslu vatandaşın işi zor.
-
Bbu olay her türlü alım satımda başımıza gelebilir.Ayıkla pirincin taşını.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Elbet biliyoruz ama,bildiklerimiz bazen kuytu köşelerde kalabiliyor ta ki hatırlayıp tekrar tazeleyene kadar.
https://a.msn.com/r/2/BBCowCA?m=tr-tr -
Aksu av dan bugün sipariş verdim. Sağolsun Yusuf bey de bayağı bir ilgili davrandı. Burdan da kendisine teşekkür ederim sağolsunlar.
Hayırlı olsun bu ne hız

-
ben hatsan kullanmadım ama mod87qe ye daha yakınım.
@ZETAX Emir abi bu konuya nokta koyabilir

-
yaylı candır
Abi öyle diyorsun da bu 3 lü insana yaylıyıda unutturur çok tehlikeli

-
Tesekkur ederim. Mod 54 ile 56 arasında gez ve arpacık dışında ne fark var. 600 gr neden agir
ağırlığın kundaktan kaynaklandığını düşünüyorum.namlu ucunda kendinden moderatör var. bunun haricinde her yeri aynı diye biliyorum.
-
Hayırlı olsun.
ben kendimi mod 56 dan alamıyorum. -
ben bu kadar hızlı dolum taktiği görmemistim varsa paylaşalım arkadaşlar.
Üstadım özlettin kendini,her şey yolunda umarım.
-
aklıma bir fikir daha geldi. buzdolabı motorları nihayetinde bir komprösördür. ve güclüdür. mesela onunla da olabilir diye düşünmüyor değilim. hurdacıdan 30-40 liraya söküp alıcan deniycen

forumda yazılanları,yapılan projeleri araştırmadan okumadan 30 lira 40 lira derken bir pompa parası harcar bir yere varamazsınız.
dediğiniz mantıkla da varacağınız nokta; 250-300 e bir pompa alıp 1000 tl ye yakın para harcayıp o 40 liralık motoru pompayı zahmetsizce doldurmak için bir düzenek hazırlamak olabilir.oda buzdolabı değilde çamaşır makinesi motoru olabiliyordu sanırım.düzenek şart.bu düzenek kompresör değil onun maliyetini tahmin bile edemiyorum.pompayı sizin yerinize dolduran mekanik aksam.
ikinci el pazarında 200 civarına zaman zaman pompa bulunabiliyor.başka çare göremiyorum.
acelece araştırmadan aklınıza gelen seçenekler üfleyerek doldurmaya çalışmak gibi bir şey.