fthgurcan adlı kullanıcının mesajları

    benim de puncherimde de aynı sorun var müsait bir zamanda tüpün dolum yerinden yoksa valf tarafından kaçırıyor bir bakacağım,büyük bir ihtimalle valf tarafından kaçırıyor.

    Size zahmet sorunu çözerseniz bizimle paylaşırsanız bende yapmaya çalışacağım bu hobi de en önemlisi hava doldurması bulması sorun oluşturuyor tüfek güzel olsa da böyle şeyler insanın canını sıkıyor.

    İyi Günler konu kirliliği olmaması açısından buradan yazmak istedim.Tüfeğim kral puncher jumbo scuba ile dolduruyorum tüfeğimi kullanmadığım zamanlar örneğin 100bar da bıraktıysam 1 hafta içinde 50 bara kadar düşüyor sorun hakkında bilgi ve deneyimi olan varmıdır?

    Herkese iyi forumlar dilerim,daha önce de airgunturk ailesinin yardımlarıyla havalı tüfek almıştım fazla kullanmamakla beraber satmış olduğum tüfeğimin yerine daha keyifli olan pcp tüfek almak istiyorum biraz yaptığım araştırmalar sonucu bu iki tüfek arasında kaldım ama sizlerin de yorumlarını ve alternatif tekliflerini öğrenmek isterim bütcem 2000 TL bunun içinde dürbünde olursa benim için daha iyi olacak
    Gönlümden geçen hatsan süpernova ama kral da güzel durmuyor değil yorumlarınızı paylaşırsanız şimdiden teşekkürler.