gorkemata tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    teşekkü ederim.evet bazı hatalar yaptım.yarın telafi edip daha iyi bir video çekeceğim.havanın yağmurlu oluşu beni biraz etkiledi.aslında daha iyi mekanlarda vardı.işallah yarın güneşli olurda çok daha iyisini yaparım.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    merhaba arkadaşlar.çektiğim videoyu sizinle paylaşmak istiyorum.at44 wx 10 lw 5.5mm ile yeni gelen jsb exac jumbo peleti denedim.ilaç gibi geldi bana :D .insanın attığını vurması bir başkaymış.çok az rüzgar ve yağmur vardı.çok iyi sıfırlayamadan çektim videoyu.videodan sonra biraz uğraşmamla birlikte çok daha iyi grupman yaptım.2. pelette ince mehmet 25 graindi.onu doğru düzgün deneyemedim.yağmur şiddetlendiğindende 2. videoyu çekemedim.setiskur 4 tur açıktı.bu ince memet için setiskuru nekadar açmak gerekir.50 metrede setiskur 8 tur açık.dürbünün dikey ayarını gidebildiği kadar yukarı çevirdim ( artı kıl aşşağı indi) yinede kafi gelmedi.yarın daha iyi bir video çekmeyi düşünüyorum eğer yağmur yağmazsa.
    herkese iyi günler.

    merhaba arkadaşlar
    at44 ün gücünü ilk defa ayarlıyorum.gerekli alyanlarla birlikte tüfeği sımtım.fakat belli bir sıkılıktan sonra yine dönmeye devam ediyor.yaklaşık 4 tur öyle döndürdüm.sonra kurdum attım çok az hava üfledi.sonra 2 tur açtım.
    burda yanlış birşey varmı.
    şimdiden teşekkürler

    merhaba arkadaşlar,abilerim.elime ilk kez bir pcp tüfek alacağım.hem burda hemde başka yerlerde bu tüfek ile ilgili yaptığım araştırmalar çok yeterli olmadı.bazı merak ettiğim hususları sizlerle paylaşmak istiyorum:
    -öncelikle tabiki şu güç ayarı.bazı arkadaşlar tam kapalı iken xx atış yaptım diyor.bunun tam kapalı olması neyi ifade ediyor. güç tam kısıkken ve tam açıkken ateş etmek tüfeğe zarar verirmi.birde mümkünse ayar için hangi turda hangi mermi daha isabetli olur diye bilgilerimizi paylaşabilirmiyiz.
    -tüfeğe pompanın hortumunu bağladığımızda tüpteki hava hortumdan kaçmaz herhalde değilmi.yani hiçbir ayarı ellemediğim taktirde.
    -hava basarken (pompa ile)önce hortumdaki basınç tüfekteki basın ile aynı olacakmış sonra tüfeğe hava gitmeye başlarmış.
    -tüfeğin şarjöründe mermi yokken ateş edildiğinde tüfeğe zarar gelirmi.
    -önerdiğiniz atış basıncı nedir.
    arkadaşlar bu sorular hem benim için hemde benim gibi yeni üyeler için çok önemli.bunlar hakkında çom bilgim yok ve bir hata yapmaktan çok korkuyorum.bence bu bilgiler çoğu kişiye çok faydalı olacak
    şimdiden teşekkürler