sertace adlı kullanıcının mesajları

    Advertorial'a daha yakın bir çalışma. Üretim kalitesinin ve hassasiyetinin altı çok net çizilmiş.


    En önemli mesaj hedef kitle tanımı filmin sonunda çok net. Biz A+ ürünleri A+ müşteriler için üretiyoruz diyorlar..

    Ünversite sınavında ilk 500'e girmeme rağmen Fizik bölümünü tercih ettim.. Üniversitede yaşadıklarımı bilseniz o robotics çalışmalarını neden bizim yapamayacağımızı da bilirdiniz.


    Biz bilim üretemeyiz tek düşündüğümüz ünvan, koltuk, para.

    Bunun için sadece çalışmak yeterli değil. Tüm eğitim sistemimizin bilimsel gelişim hedefiyle yeniden yapılandırılması ve yeterli finansal desteğin sağlanması lazım...


    ArGe için uğraşan şirketlere özel ayrıcalıklar sağlanması zaten temel şart..

    Hatsan yeni tanıtım filmi hazırlamış. Pazarlama profesyoneli olarak görüşüm bu tip çalışmalardan sonra ya fiyat hareketleri olur yada halka arz hareketleri :D


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Aksu Av ile sanalpazar üzerinden pellet, atış yastığı, dampa ayak aldım.. Çok ilgili çok başarılı.


    Tebrikler... Bu noktadan alışverişe devam edeceğim...

    6 yaşından beri sporun içinde biri olarak önce şunu net belirteyim bölgesel kas gelişimi çok zordur. Vücudunuzdaki büyük kasları çalıştırarak ise bölgesel ek antremanlarla odaklanmak işinizi kolaylaştırır. Bunun hormon, protein sentezi vb alt sebepleri var.


    Gördüğüm kadarıyla göğüs kaslarının omuz kasları ile birleştiği noktalara yani kiriş kaslara ağır yük biniyor desteksiz atışlarda. Bu kaslar ne kadar kuvvetliyse biseps, trisepslere o kadar az yük biner. Ayrıca karın kasları da vücudun istenen pozisyonda sabit kalmasında çok önemli. İşte kollarım çok kuvvetli ama istediğim gibi atış yapamıyorumun temel nedeni karın kasları.


    Kondisyon antremanları da nefessiz atış teknikleri için gerekiyor.


    Gelişim için ev içinde yapabilecekleriniz.


    1- Standart şınav. (30 x 3 set)
    2- Amutta şınav (amuda kalkamıyorsanız duvara yaslanarak deneyin) (8 x 3 set)
    3- Yarım mekik (40 x 3 set)
    4- 45 dakika tempolu yürüş.


    1 gün 1+2+3 yapın ertesi gün 4'ü yapın. Dinlenmeyen kaslar gelişmez. Bu nedenle bir gün kas çalıştıracaksınız diğer gün kardiyo.


    Özellikle 40 yaş üstü daha gelişmiş direnç egzersizlerine ihtiyaç duyar bunun için en yakınınızdaki spor salonunu tavsiye ederim :)

    Adamlar 100 ülkeye ihracat yapıyor, Hatsan USA gibi bir şirket diğer sektörlerimizde işletmelerimize de nasip olur umarım. Adamlar bıkmadan büyümeye çalışıyor. Eleştirmek yermek değildir.

    Hatsan Dünya markası olsun diyorsunuz fakat adamlar zaten Dünya markası :) Siz adamlardan Mercedes olmasını bekliyorsunuz ama adamlar Ford olmak istiyorlar. Bu tamamen bir strateji....


    Hatsan olmazsa çok beğendiğiniz marka tüfeklerin fiyatları bu ülkede 2 katına çıkar. Tamam adamlar en yüksek kalite değiller ama belirttiğiniz kadar da kötü değiller.

    Aynı cevabı bende arıyorum bir süredir. Sadece bu değil bunun dışında da yabancı kaynaklarda QE modelin inceleme yazılarında çok övülüyor. Bu işin üstadlarından bir tanesi 50 metrede en isabetli 5 tüfekten biri diyor. Bir başka incelemede Benjamin Marauder 5.5 mm PCP ile karşılaştırıp daha iyi olduğu söyleniyor.


    Sanırım QE serisinde moderatör vb ekler dışında da bir düzeltme yapılmış... Ben para bekliyorum bir yerden gelince kaçırmam :)