aron adlı kullanıcının mesajları

    Mustafa abi tüfek senin sayende kurtulmuş, ama diana gibi bir markanın servisi nasıl böyle özensiz olur, ya hatsana biraz fazla yüklendik yada bu tüfek yanlışlıkla diana yerine hatsana gitti, hele o güvenlik (duvar) dediğimiz olay affedilir şey değil. Allah Korusun ya bi kaza olsaydı, Diananın servis görevlilerine kocaman bir X(+;tuftabV#;tufey#£tabanxalı$

    Birinci resimdeki hoşuma gitti, daha kompakt ve kulanışlı gibi hele makaralı yükseklik ayarı çok orjinal geldi bana :) Neye atmaya gelince Mustafa abi Zekeriyaköyden Topkapı Sanayi Sitesine atış düşünüyordu :) o bunu bi modlarsa Zekeriyaköydeki cephanelikte envantere geçirir. Zaten TSK bazı operasyonlarda Mustafa abinin cephaneliğinden kullanma hakkı isteyecekmiş yakında :D (Yetmezse Termopl İlker abidende destek alıcaklarmış) :thumbup:

    Mustafa abinin yazdığından anladığım kadarıyla olacak galiba. Ama mutlaka bi yerinde bi şey eksik kalır, ya tüpü ya tetiği, (namlu demiyorum çünkü namluda bayağı düzelecekler gibi görünüyor, yeni tesis kurma girişimleri falan) ama bu eksikleri çok dert etmiyorum, Airgunturk de o sorunlu parçalar bence halledilir. Düşünsenize belkide tahmini 1.000 YTL ye Fx revolution kopyası 8o yok yok bu böyle olmayacak soğuk beni fena çarpmış #hims

    Bugün Hatsan Sahibi Bahtiyar bey ile yaklaşık yarım saatlik bir telefon sohbeti yaptık ve kendisinin bana belirttiği, "Mustafa bey aynen sizin şikayetlerinizi benzerini yurtdışı distibütörlerimizden de aldık ve onlarda bu altın tetikli modelleri istemiyorlar" Yani yurt dışında da bu altın tetik kabul görmemiş.


    Tabi ben hemen soruyu yapıştırdım "Peki o zaman orijinal Patriot'a sadık kalınan üretimler ne zaman" dediğimde mevzu değişti ve bir tarih alamadım.ama en azından yurtdışı müşteri kitlesinin de altın tetikli modeli reddetmesi,iyi olmuş bence,bu da yeni üretimlerde bir düzelme olacağının göstergesi.


    Son bir şey de Bahtiyar bey'de 1 adet FX Revolution sipariş etti. ^^


    Bir bakıyormuşuz bir yıl sonra Hatsan dan Fx Revolution benzeri bi silah çıkarmış :thumbup: Olurmuki u½%; yok ya ben bugun sogukta çok gezdim çarptı heralde, neler diyorum öyle. ama keşke olsa :)

    Hayırlı olsun güzel bi seçim patriot, Veli beyden bende aldım 1. nesil, bildiğim kadarıya kurma kolu değişimi yapılması lazım ve içindeki mevcut kalitesiz gresin yerine kaliteli kauçuk bazlı yeşil gresle elden geçmesi lazım diye biliyorum. Dürbünü kaça aldınız ve dampa kullanacakmısınız

    Bu konuyu açarken içimden kesin Mustafa abi ve Termopl İlker abi buna bi el atarlar ve modifiye düşünürler diye geçiriyordum #hims
    Aman abiler dikkatli olun ortaya bi canavar çıkarsa amerikan ajanları peşinize düşer :)


    80 YTL ye satılan crosmanlar fason üretim değil bu bir çok defa söylendi. Crosman ın Türkiye distribütörlüğünü yapan iki firmadan biri iş değişikliğine gittiği için elindeki malları toplu olarak Veli Bey aldı ve çok düşük fiyattan piyasaya sürdü. Hepsi bu. Zaten crosman 2100 lerde bitti kalmadı. Veli bey tekrar bakıyor elinde kalan varsa onları getirecek.
    Burda konu crosman 760 için açılmış ama sistem olarak aynı olduğu için crosman 2100 ile karşılaştırmalar yapılmış bunu anlamak zor değil fakat crosman 1077 konusu burda ne alaka anlamış değilim ki gene 925 fps.

    Hep büyük kalibre isteniyor. Budur buna göre pellet buldunuzmu tamamdır olay :)

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    [Resim Engellendi: http://img222.imageshack.us/img222/1893/adske5.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img222.imageshack.us/img222/5508/adszzq3.th.jpg]

    Silah hakkında bulabildiklerim
    Seri Üretim değil ağırlığı 2,85 kg silah 4,5 mm. Crosman premier peletle 200 bar basınçda 305 m/sn hız ölçülmüş. Üzerindeki tüp 350 cm3 imiş. 650 avro fiyat buldum babelfish adı altındada satılıyormuş isteğe bağlı markada basabiliyorlarmış. (Bunu anlamadım) Birde tüpünü 450 bar basınçla su testine tabi tutuyorlarmış. Uzunluğu 780 mm. imiş :)
    [Resim Engellendi: http://personal.telefonica.terra.es/web/vcs/IMAGESFORPOSTING/ENbullpup1.jpg]

    Webley Patriotları arkadaşlar kullanmaya başladılar, arkadaşlar kullanımla ilgili hoşunuza giden özellikleri ve sizce negatif yönleri ufak ufak belirmeye başlamıştır. Hem kişiden kişiyede fark göstereceğini düşünüyorum yorumlarınızı bekliyoruz :)