aron adlı kullanıcının mesajları

    Tip olarak bu silaha benziyor ama aynısımı bilemem, bence asıl önemli olan böyle bi şey yapmaya hakları yok, bence inadına kabul etme geri yolla. Ne biçim ticaret bu
    o arızalı şunu vereyim, sanki dükkan kapanıyor, elde kalanları çakayım gibi bi şey.


    Allah emeği geçen herkesden razı olsun Saygılar sevgiler.

    1-Sorun bitmiştir.
    2-Burda bu açıklamayla siz satışınızın arkasında durduğunuzu gösterdiniz.
    3-Haltsan kelimesini ben alıntı yaptım, daha önce gene bu sitede kullanılmıştı, ama bunun sizinle bir ilgisi olması imkansız, çünkü siz üretici değilsiniz. Bu sitedeki tüm yazılarda ticaretiniz, ilginiz övgüye layık görülmüş ve görülmektedir.
    4-Bugün belki ilk hayal kırıklığıyla eleştiriler sert görünüyor olabilir. Ama sonuçta amacımız bağcıyı dövmek (üreticiyi) değil, tabiki üzüm yemek.
    5-Bu tepkilerin birazda sebebi yurt dışı bazı forumlarda, Webley Scotlar artık ingilterede üretilmiyor e hindilerde ancak bu kadar üretebilir gibi hoş olmayan sözleri görmek.
    6-Sonuç : Kendi adıma sizden memnunuz, alakanız ve zamanınızı ayırdığınız için, Mustafa abi ise idolümüz, öğretmenimiz ve sonuçta burda bulunma sebebimiz eğlenmek, hoşça vakit geçirmek. En azından benim için böyle. Selam ve Sevgiler. Cem

    Pcp de tek sıkıntım şu, Ispartada dolum olayları, aslında aşılmaz değil, bi dalma tüpü ne kadar idare eder pcp de. antalya sonuçta çok yakın ve limanda tüpe dolum yaptırabilirim ama dalma tüpü ve tüfek hariç diğer aparatlar nedir ve ne kadar gider diğer aparatlara.ben webley patriot almıştım bugun hüsran çıkınca tüfek gene tüfek bakınmaya başladım. O yüzden şimdi tüfeksizim ama toplam 3.750 tane pelletim ve harbi takımım var :)

    Ya arkadaşlar ben bu hatsana sinir oldum. Bi topicde bir arkadaşımız Hatsan yerine HALTSAN yazmıştı hakikaten haklıymış yahu.Bi hevesle bi sürü çeşit çeşit pelet al harbi takımı al tüfeğide al sonra tüfek hüsran.Ne güzel artık tüfeklere bakmıyordum şundanmı alsam bundanmı alsam diye. Şimdi gene tüfek bakmaya başlıcam.Bu sinirle heralde diana mod 460 paklıcak beni. Ah Mustafa abi senin şu üreteceğin silah keşke bu günlerde çıksa ne güzel olurdu. Bi tanede HALTSAN a yollardık kapak olsun diye.

    Benim webley patriot da aynen geri gidiyor. Mustafa Bey sizin yaptığınız samimiyettir. Özür dilenecek bi durum yoktur. Uzun bir süre Hatsan çıkışlı silahlarla ilgilenmiyeceğim. Kendi adıma konuşuyorum ben akşamları vakit geçiremiyen bi adamım. Uzun süre msn ve facebook da dolandım ama bu sitedeki samimiyeti bulamadım ve her gece saatlerce bu sitedeyim. Hem iyiyi hem kötüyü net ortaya koyduğunuz için size teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla. Cem

    Sitesinde yazmıyor ya, açıklama yapmamış. Ama ilk resim beni bayağı etkiledi.Güzel ve uygun fiyatlı. Ama ben webley patriota taktım bu günlerde. Pazartesi günü Veli beyden aldım. Artık bende Webleylendim :)

    Mustafa abi ben bunu hayatta bulamazdım :) ama son resimdeki gerçekten olabiliyormu bilmiyorum bana absürd geldi. Bide sistem 180 USD miş. Yahu tüfek 100 YTL :D

    google da crossman 1077 yi görsellerde aradığınızda farklı şekillerde silahlar çıkıyor. Ama ağırlık olarak rus sitelerinde. Resim ekliyemiyorum çünkü mantığı anlıyamadım yani beceremedim. Siteyi bi araştırayım vardır bi açıklaması. :)

    Arkadaşlar bosverelim gamoyu falan alalım birer webley patriot, sorun çıkarsada Mustafa beye danışır bi şekil çözeriz, elimizden gelmiyorsa bu tip işler Mustafa beyden rica ederiz zamanı müsait olurda kabul ederse, kendisine göndeririz, ben şahsen patriotlara çok ısındım satıcıya dün akşam sipariş geçtim hatta dün Mustafa beyde sipariş etmiş bi tane, tüfekde sorun olursa Mustafa beyin üretip satışa çıkaracağı parçalarla bi şekil çözmeye çalışacağım baktım beceremedim Mustafa beyden yardım istiyeceğim. Ben destek olmasam, sen destek olmasan, o destek olmasa bu yerli üreticiler asla büyüyemez. Sonuçta aklın yolu bir çok uygun bi fiyatla mod 350 ayarında belki dahada iyi bi silah sahibi olacağız herkese saygılar selamlar.

    Merhaba, kırma namlunun zamanla problem çıkardığını forumlardan ve yaşayanlardan net olarak öğrendik, mantıkende doğru. Peki alttan kurmayla yandan kurma arasında seçim yapılması gerekse hangisi öne çıkar. Başta üstatlara olmak üzere tüm forum üyelerine sevgilar saygılar