fedlite adlı kullanıcının mesajları

    Şayet bunun siparişini verecek olursan 2 adet verirsen çok sevinirim.Parasını hesabına şimdiden göndermeye hazırım.Dediğin gibi artık gereken neyse alırız yaparız.


    yaz sonu ancak uğraşabilirim. benim tüfeğim yayı kısaltılmış durmda. az hava tüketiyor ve 50m gibi atışlar için ideal. sizede ilk önerim yayı kısası ile değiştirin. reg yakın sonuçlar alacaksınız.

    Öle regülatör takma işi olursa birlikte paylaşım olur mu dostum???


    tabiki neden olmasın. ancak şu var regulator almak sorun değil. sorun stabil atış için gereken ayarlamalar. çekiç yayı, namlu hızı vs vs.


    http://www.ebay.com/itm/180833…m1436.l2649#ht_2182wt_968


    reg bu. ancak bunun montajı ayrı bir durum. zaten ara parçalarını fazla yaptırmayı düşünüyorum. dişler uyumlu değil ayrıca pre chamber içinde düşünmek lazım. ama sonuçta stabilite yakalanacak, bunun uğruna uğraşılır derim

    10-15 kişi toplansa meydan.av 'dan getirtilir , ithalat müdürü Engin beye sorabilirsiniz. 4 aya gelir. Kişi sayısı arttıkça da fiyat düşer. 20 atış yapan .357 'lik ve 250 fpe. lik sessiz bir PCP av tüfeğini herhalde herkes ister diye tahmin ediyorum. Yılda 200 yerine sınırsız mermi. Yalnız şöyle bişey var , havalı ile av yasak , uzun mesafe derseniz 45 fpe. lik PCP lerimiz 250-300 metreye rahat rahat atıyor. 250 fpe. sadece 40-50 cm daha yukarıya atacak. Bence gereksiz. Ama keyif atanın değil mi.. Umarım getirtirsiniz.


    250 fpe mi. yasal olsa dağda domuz kalmaz bea. sessiz ve derinden plinkkk ve domuz mefta

    kesin bilmek lazım. basınç yüksek olursa valfe zarar verebilir. konnektörü gümüş kaynağı ile sabitlemeyi düşünüyorum. daha sonra çalışma basıncının 1.5 katına basınç denemesi yapacağım. sorun çıkmazsa co2 tüp değiştirme derdi olmayacak, ve her atış serisine tam güçle başlayabileceğim.

    aklımda baska bir modifikasyonda mevcut daha önce yapıldımı projesi varmı bilmiyorum ama.
    kafamdaki proje söyle:
    co2 tüpünü taktıgımız yuvanın basına aynı yuvadan bir adet daha taksak ve birleşim noktalarını birleştirsek.coğu silahın tüp takılan yeri müsait değil fakat ufak değişikliklerle olabilir misal sattıgım px-107 tabancanın tüp yuvası genisti birazcık oynamayla 2.tüpe yer acılabilir.bu sekilde silahın hızımı artar yoksa 80 atıs yerine 160 atısmı yapar yada her ikisininde ortasımı olur bir fikrim yok ama her ikisininde ortası olsa cok güzel olucagı düsüncesiyim varmı daha önce uygulanmıs bir örneği vs.?


    sonuçta basınç aynı. atış sayısı artar sadece. co2 nin içindeki basınç kaç bar. tüpün üstünden okuyamadım yazılar karmakarışık

    internet üzerinden bilmediğiniz bir firmadan alışveriş yapacaksanız şikayetvar.com sitesinden arama yapın. neyi var neyi yok çıkıyor ortaya.

    herkese merhaba.
    safiri olanların genelde hedef atışlarında sıkıntısı bir attığı yere birdaha atamamak. dürbün red dot nişangah vs neyi sıfırlarsanız sıfırlayın sapmalar olabiliyor ve bu tüfeğin kullanım zevkini silip atııyor.
    bu sorunu çözmek adına paradox yani içinde yiv set bulunan şok üretmeye karar verdik. ancak kullanıcılarında görüşlerini almak istedik. tahmini olarak şokun fiyatı 100-120 tl civarında olacak. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
    [Resim Engellendi: http://c1206.hizliresim.com/y/5/7j28t.jpg]



    en güzel çözüm bu zaten. pelletin çarptığı yer ne olursa olsun geri sekme ihtimali var. açılı yüzeyle hedefliğin haznesine gitmesi en zararsız çözüm. tabi hedefliğin kenarına çarptığı zamanda aynen geri.

    Yazılım düşündüm ama VW 4 bin lira istedi , ABT de o civarda diye düşünüyorum. 180 BG le de ben kesin basarım , o da daha çok yakar. ;tacli#


    Yazılım düşündüm ama VW 4 bin lira istedi , ABT de o civarda diye düşünüyorum. 180 BG le de ben kesin basarım , o da daha çok yakar. ;tacli#


    çok istemişler. bu işi profesyonelce yapan biri var 400tl istiyor. 1 hafta kullan beğenmezsen eski haline getirir paranı iade ederim diyor. işin özü şu aslında turbo dizeller de fabrika ayarı turbo %20 kısılmış durumda. ecu ya müdahale ederek bu ayarı %100e çıkarıyorlar. basınca giden ve yakan ama normal kullanımda tasarruf sağlayan bir arabanız oluyor.

    [quote='genco6756','index.php?page=Thread&postID=190234#post190234'][quote='omer845627','index.php?page=Thread&postID=190231#post190231']AA firmasına bir parti hatalı lw namlu gelmiş adamlar tonlarca tüfek siparişini iptal eymiş neden kalitaden ödün vermemek için ama hatsan böyle bişey olsa gelmiş mal geri gitmez tekın tüfeklere at gitsin derler.Ayrıca hatsanın kendi yaptığı namlulara lww nin amblemini vurmadığıda meçhul.[/quo



    yahu bu yoruma ne desek. hatsanı yerden yere vurmuşsunuz. birde varsayımdan yola çıkan yorumlar. hatsan delimi hatalı gelen namluyu taksın tüfeğine. talebe göre kalite sağlamaya çalışan aynı zamanda lım gücünü dengelemeye uğraşan bir firma hatsan. competition namlu taksa bt65 e 2500 tl dese kim alır. eğer bu tip bir uygulamadan haberdarsanız kabul ama vara yoğa konuşmamak lazım.

    namlular üretilirken hepsi bir seferde çıkar. daha sonra kalibrasyonda ayrılarak sınıflandırılır. yani bunu kaliteli yapalım bu kalitesi düşük olsun diye bişey yok. hepsi aynı işlemlerden geçer. ancak üretimi etkileyen malzeme homojenliği, üretimdeki toleranslar kaliteyi etkiler. işte bu sonuca bakarak fiyatlandırma yapılır.

    dış göreve giden bir emniyet görevlisi ateşli silah alıp vergisiz bir şekilde permi yoluyla getirebiliyor. böyle bir tanıdığa ya da aracıya ulaşılırsa yasal olarak tek getirilebilir. ancak yurtdışından 500 dolara aldıkları glock lara Türkiyede 4-5 bin dolar istiyorlar. matadora ne derler bilemem.