wolf70 adlı kullanıcının mesajları

    Dürbün nasıl? Almayı düşünüyordum yeni puncher bullpup tüfeğime. Son anda hawke aldım. 4-12-40. Aklım da kaldı bsa da hani. Netlik ve kullanım açısından biraz bahsederseniz sevinirim

    Memnuniyetle anlatırım. Yükseklik ayarlı tek parça ayağım vardı. Bu ayak dampa ayaklardaki gibi alt ve üst parça olarak toplam 2 parçadan oluşmakta. Parçları ayırdım. Arasına oring koydum ve vidaları sağlam bir şekilde sıktım. Resimlere bakarsanız oringlerin ayaktan taşan fazlalığını görebilirsiniz. Bu şekilde çarşamba gününden beri atış yapıyorum. Ayakta hiç kayma olmadı. Dürbünde de tabi.

    Bu tüfek 4.5mm. Daha önce 5.5mm supeetach vardı bende. Tekli dürbün ayaklarını dürbünün ön kısmına bağlayıp monte etmiştim. 10atış olmadan dürbünü yamultmuştu. Şimdiki haliyle 50atış yaptım toplamda. Gamo promagnum, ts 22 ve gamo rocket kullandım. Şeytan kulağına kurşun ayaklarda kayma, oynama, dürbünde ise kayma olmadı. Dediğim gibi, kullandığım ayak dampa değil. Kendi imalatım çakma dampa :D . Orjinal bir dampa ve kaliteli bir dürbün ile daha iyi olur gibi geliyor. Ayrıca tüfek vortex değil yaylı. Biraz daha kullanayım vortex yaptıracağım inşallah.

    İyi akşamlar arkadaşlar. Bir çok Mod 25 Supertach kullanıcısının en büyük sıkıntılarından birisi bu silahlara uygun çok dürbün alternatifinin olmayışıdır. Bugün bu sorunu kökten çözdüm arkadaşlar. Dürbün kanalını tornada açtırarak boyunu uzattım. Sonra büyük boy optima 3-9-32 dürbünü kendi imalatım çakma dampa ayak ile birlikte monte ettim. Sonuç harika oldu. Dürbün stoper olmadan bile hiç ayar kaçırmadı. Üstelik, artık istediğim boyutta dürbünü de rahatlıkla kullanabileceğim. Herkeze tavsiye ederim.

    Merhaba. Bende de suppersor 5.5mm var. Tüfeğimi 1.5 yıldır kullanıyorum. 100m atışlarım oldu. 70-90m arası şişeleri çok rahat kırıyordum. (Hawke 3-9-40 AO yatagun dampa) 40m mesafeden çok çok rahat şişeleri kırarsınız. Bence pellet şişeyi sıyırıyordur. Yoksa kırmaması imkansız gibi birşey. Atışlarınızı yaparken şişenin arkasına büyükce bir karton koyun. Pelletler eğer sıyırıyorsa, vurduğu yer kartonda gözükecektir.

    Zor Nihat Bey. Bugün bayi ile görüştüm. Ben sizden önce verdim siparişi diyo yaklaşık 1.5ayı geçmiş. Ne zaman olacağı konusunda ise bayi bile umudu kesmiş artık.

    Tavsiyeniz için teşekkürler üstat. Mod 135qe 4.5 kullanıyorum zaten. Tüfekten çok memnun olduğum için 6.35 istemiştim ama diyecek bir şey bulamıyorum artık. Yerli kullanıcı olmayacaksın. Belki adımız George olsaydı çoktan alırdık tüfeğimizi. Neyse belkide biraz duygusal düşünüyorumdur.

    Yaklaşık 3 haftadır siparişini verdiğim ve sabırla beklediğim Mod 135QE vortex 6.35mm silahıma bugün Hatsan ile yapılan son görüşme neticesinde, teslim tarihindeki belirsizlik nedeni ile veda etmiş bulunmaktayım. 4 kutu saçma bile almıştım. İnanın hevesim kursağımda kaldı moralim sıfır oldu. Neden böyle oluyor anlam veremiyorum. ?(

    Hep düşünmüşümdür normal hava pompası ile çalışabilecek bir pcp. Demekki yalnız değilmişim :D .
    Bu tarzda bir havalı yapamaz mı bizim yerli firmalarımız?
    Bence scuba tüpe iyi bir alternatif olur. Varsın düşük metrajlarda atış imkanı sunsun

    Vay arkadaş. Formda ne cevherler varmış haberimiz yokmuş. Gönülden tebrikler. Hatsan'nın sizi arayıp patent hakkı vermesi gerekli valla ^^ . İşin şakası bi yana cidden Hatsan 'ın sizin düşündüğünüz bu sistemi geliştirmesi gerekli bence. Sistemin artıları neler oldu?

    İyi akşamlar. Alpagu kardeş kurma sorununu bugün bende yaşadım. Nedeni, tüfeğin plastik kundak kısmında sağ ve solda iki vida var. Bu vidalar atışlardan sonra gevşiyor. Eğer bu vidaları çok sıktıysanız, namlunun kırma koluna değiyor vidalar. Bu nedenlede kurma işlemi olmuyor. O vidaları biraz gevşetin. Sonra deneyin bir bakalım.