wolf70 adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşlar. Ayna yöntemini gün ışığında denedim ve sonuç mükemmel. Dürbünün sağ sol ayarı o kadar bozulmuş ki bende sorunu hep kendimde ariyordum. Şimdi 100metrede onxeden vuramadığım hedefleri hic zorlanmadan indiriyorum. Hende zoom 6x de. Degerli bilgileriniz için tekrar teşekkürler üstat. Sağolun varolun ^^

    iyi akşamlar arkadaşlar.
    100m hayal değilmiş. Ama tüfeği ve dürbün ayarını da değiştirdim. Diğer tüfeğim olan x20 suppressora, formda okuyup öğrendiğim ayna yöntemiyle optik merkezi sıfırlanmış hawke 3-9-40 AO dürbünümü montajlayıp bugün mesai çıkışı önce 50m, 70m ve 100m atış denemlerimi yaptım. Ve mutlu son :D . 100 metre de kola tenekelerinin zıplaması süpermiş...

    Teşekkürler Emir Bey. Striker 1000x kundağını düşünmemin sebebi hem fiyatı uygun (110 TL) hemde stoeger x20'ye ebat olarak en yakın tüfek olmasıydı. Küçük rutujlarla uydurabilir miyim diye düşünmüştüm.

    Merhaba arkadaşlar. X20 Suppersor 5,5mm tüfeğimin kundağını ahşap kundak ile değiştirmek istiyorum. Bu işlem için sizce Hatsan striker 1000x Kundağı uygun olur mu?
    Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Sizin adınıza sevindim gerçekten. Bu arızalar olmasa daha iyi olacak ama daha yerli firmalarimizin kathedeceği çok yol var. İnşallah hepsi yabancı rakiplerinin seviyelerine ulaşır. Bizim paramizda bizde kalır.

    Dönüşünüz için teşekkürler. Benim suppersor daha 500 de takibini yapacağım. Dediğiniz gibi 1000 atışı bir tamamlasın hele. Benim için şişe kırması değil, isabetli olması önemli bir tüfekte. İnşallah dediğiniz gibi 1000 atıştan sonra isabeti daha da artar. Birde anladığım kadarıyla tüfeğin servisi konusunda tecrübelisiniz üstat. Stoeger sevisinde parça sorunu oluyor dedi hafta sonu av bayisi arkadaş. Bende magnum sınıfı x50 combo düşünüyordum. Siz ne dersiniz? Parça sorunu var mı stoeger de?

    Merhaba. Bugün iş çıkışı arkadaşlarla 1 saat kaçamak yapalım dedik. Fakat arkadaşımın mod 125 sniper dördüncü atışta su koyunca 8| tüm zamanımızı sorunu çözmek için harcadık. Tabi bizim 1 saatlik keyfimiz yerini eziyete bıraktı. Tüfekle toplam 1200 pellet atıldı. Yaşadığımız sorun ise, tüfeğin kurulmaması. Bu vesile ile almayı düşündüğüm magnum modelinden de vazgeçmiş bulunuyorum. Bu tüfeğin ilk sorunu da değil. Arkadaşımla daha tüfeği aldığımızın ikinci günü atışa gittigimizde vidalarının gevşediğini fark ettik. Namlu bir anda kundaktan ayrilmıştı. Olur dedik şanssızlık dedik ama tüfeğin sıkıntıları bitmiyor. Tamam güçlü tüfek iyi hoşta ama üreticinin de bence tasarımını bu güce gore dizayn etmesi gerekmezmiydi?
    Böyle durumlar inanın hoboliden soğutuyor...