O zaman beklemeniz lazım değerli kardeşim.
ibrahimo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba. Ana sayfada, Airgunpazara gir, satış ilanlarına gir, havalı silahlara gir ve sağ üstten yeni konu diyerek satış ilanı açabilirsiniz
-
-
Teşekkürler. Bütçem olsa almayı isterdim. Belki başka bir zaman. Hayırlı satışlar
-
fiyat 450 TL olarak günceldir
-
Hocam işgören av da sıfırı 18.500 TL, havale indirimi ile 17.575 TL. Gözünüzden kaçmış olabilir diye yazdım. Fiyat uygun olsaydı düşünebilirdim.
-
fiyat yazar mısınız
-
-
-
Değerli forum üyesi arkadaşlar,
"Smith & Wesson Special Ops Linerlock A/O Black Cf Katlanır Cep Çakısı" hakkında bilgisi olan var mı?
Tasarımı çok hoşuma gitti. Adından dolayı da bir kalite algısı var ama yine de boşta çıkabilir. Gören, inceleyen, kullanan varsa değerli yorumlarını paylaşmasını rica ederim. İyi günler.
-
-
-
SATILMIŞTIR. YENİ SAHİBİNE HAYIRLI OLSUN
-
Satılmıştır. Hayırlı olsun.
-
-
-
telefondan yazın görüşelim. olabilir
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
-
Konu
Satılık Sig Sauer p320 m17 co2 tabanca (SATILMIŞTIR SİLİNEBİLİR)
Aralık 2024 faturalı Sig Sauer p320 m17 co2 tabancam satılıktır. Blowbacklidir. Bir tüp ile 4 şarjör atılabilmektedir.
8.000 tl nakit düşünüyorum.
50 adet co2 tüp ve 5*500 adet 4,5 mm match pellet vardır. Hepsine toplam 1500 tl nakit istiyorum.
Sig Sauer P320 M17ibrahimo7 Nisan 2025 09:22 Satışta benzer bir ilanım var hocam. Dilerseniz görüşebiliriz
-
Bütün Malzemeler ile birlikte 8000 düşünür müsünüz?
Düşünürseniz whatsappdan yazın anlaşırız