O zaman beklemeniz lazım değerli kardeşim.
ibrahimo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba. Ana sayfada, Airgunpazara gir, satış ilanlarına gir, havalı silahlara gir ve sağ üstten yeni konu diyerek satış ilanı açabilirsiniz
-
Değerli forum üyesi arkadaşlar,
"Smith & Wesson Special Ops Linerlock A/O Black Cf Katlanır Cep Çakısı" hakkında bilgisi olan var mı?
Tasarımı çok hoşuma gitti. Adından dolayı da bir kalite algısı var ama yine de boşta çıkabilir. Gören, inceleyen, kullanan varsa değerli yorumlarını paylaşmasını rica ederim. İyi günler.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Satışta benzer bir ilanım var hocam. Dilerseniz görüşebiliriz
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Merhaba. Satış ilanında bir adet tabancam vardır. Pcp almayı düşündüğüm için satmaktayım. Detayları için mesaj yazabilirsiniz
-
Emeklerinize sağlık Samet Hocam

-
İlanda satılık bir adet tabancam var. Sesi hariç ateşli tabanca kullanıyormuş hissiyatı veriyor. Ben 4 ya da 5 tüp kullandım ve memnunum. Satma sebebim pcp alacak olmam. Düşünürseniz yazabilirsiniz.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hatsan ile görüşürseniz yardımcı oluyorlar bildiğim kadarıyla. Ama yakınlarınızda makine parçaları ya da oto yedek parça satan bir işyeri bulursanız aynı oringi oralarda da bulabilirsiniz. Oringler tüm makinelerde kullanılan bir malzemedir.
-
Forumda ki eskiden açılmış ve belki de güncelliğini yitirmiş konular olabilir. Bunlar hakkında hobide profesyonel seviyeye ulaşmış forumdaşlar bilgilendirme yapabilirlerse hobiye yeni başlamış benim gibi garibanlar nasiplenir. Emekleriniz için teşekkürler.
-
Teşekkürler Samet hocam. Emeklerinize sağlık.
-
Benim gördüğüm namlu yukarıya doğru bakıyor. Sanki namlu yerine oturmamış ve fişek yatağında patlamış gibi.