Fatura tarihi 04/2025
neroak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ayrıca tüfekte 8.6 gram çekiç var. Orjinal üzerinde gelen çekiçte verilecek
-
Fotoğraf ekleme yapamadım. Ayrıntılı fotoğrafları WhatsApp Tan gönderebilirim.
-
FX M4 5.5 sniper tüfeğimi satıyorum. Tüfek bir yıllık. Kozmetik ve Mekanik olarak bir sorunu bulunmuyor. Faturası, Heavy namlu ve karbon slave mevcut. Orijinal namlusu da duruyor. Fiyat pazarlıksız 85 bin.Yer Adana. 0505 265 95 28
-
Ürün satılmıştır.
-
Güncel. Pazarlık payı vardır
-
Dürbün 12.12.2024 Aksu av faturalıdir. Kozmetik olarak sıfırdan bir farkı yok. Vektör optik no limit ayak ve tüm kutu içeriği ile birlikte 35 bin lira. Yer Adana/Kozan
Tel :0505 265 9528
Fotoğraf ekleyemedim. İsteyene WhatsApp Tan atabilirim.
-
Ürün satılmıştır. Silinebilir.
-
Sıfır ayarında. İngilizce menü. Balistik hesaplama gece görüş ve mesafe ölçer. Hatasız çiziksiz. Şarj cihazı ve 3 adet pili ile kargo benden 43 bin. Yer Adana Kozan.
Tel 0505 265 9528
Foto ekleyemedim isteyene detaylı fotoğraflarını atarım
-
-
34 mm boğaz çaplı dürbün ayağı araniyor
-
10.000 tl elimde mevcut.
O fiyata almam. Teşekkürler genelde.
-
Başka marka da olabilir
-
34 tüp eagle vision dürbün montaj ayağı arıyorum.
-
Aynen katiliyorum.verde bi kere sıkalım ayaklarına bi kutu sacmayi yedik simdiden.contayi yakacam az kaldi.
-
Bilmiyorum kendiliginden duzeldi.bikac atis yaptim normale dondu
-
sorun halloldu teşekürler
-
atış yapıyor ama sürgü olması gerekenden sert çekiliyor
-
merhaba arkadaşlar.acemi bir pcp kullanıcısıyım.hatsan bt65 tüfeğimi arkadaşa sıkması için verdim kurma kolunu iyice geri çekmeden tekrar ileri itti.kurma kolu çok sertleşti.sürgüyü tam çekmemesinin etkisi olmuş olabilirmi.olmuşsa kolayca halledilecek birşeymi.şimdiden teşekür ederim...
-
yokmu yorum yazacak arkadaş