yusufemrecakmak adlı kullanıcının mesajları

    Hocam Hercules demek hava sıkıntısı demektir. Bu konuyu gözden kaçırmayın. Hercules kullananlara 9 lt carbon tüp bile yetmiyor.

    Bu güçteki bir pcp tüfek için bu fiyat aralığında hangi tüfekte hava sıkıntısı değil ki? 6lt lik scuba tüpüm var eğlence amaçlı atışlar yapıyorsanız gayette yetiyor bence. Bunu dışarıdan bakan birisi olarak değil de kullanıcı olarak söylüyorum yoksa önüne gelen bir şey söyledi bu tüfek için. Bence en çok sıkıntılı kısmı ağırlığı tüfeğin. Kaliteli bir dürbünle ve ufak tefek aksesuarla insanı oyracak derece de ağırlığı oluyor. Onun dışında yerli tüfek olarak alternatifi 1 bilemedin 2 tane olan bir model(birisi hercules bully) bence . Tekrar ediyorum bir kullanıcı olarak söylğyorum videoları izleyen arakdaş çevresinden şunu şunu duyan birisi olarak değil.

    Merhabalar. Hatsan Hercules'in 3 kat yiv setli 6,35 pellet atan pcp sahibiyim. Moderatör takmak için en çok baş burulan yöntem namlu çeketini çıkartıp ara aparat kullanarak moderatör takmak oluyor. Onun dışında çekete işlem yaparak takanlar duydum ama görmedim. Çeketle beraber çekete zarar vermeden moderatör kullanan varsa bana da öğretsin :). Regülatör kısmına gelirsek "PCP Havalı Tüfek Regülatörü (Hatsan, Air Arms, Evanix, Fx)" diye satılan regülatörlar mevcut.