selamlar
arkadaşlar yayın üzerinde buluna delikli olan metal boru şeklide bir parça vardı ucunda sert silikon olan şey. Onun delik kısımlarında biraz aşınma vardı törpiledim tekrar taktım sorunum çözüldü şimdi hiç kaçırmadan kurulumu gerçekleşiyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
selamlar
arkadaşlar yayın üzerinde buluna delikli olan metal boru şeklide bir parça vardı ucunda sert silikon olan şey. Onun delik kısımlarında biraz aşınma vardı törpiledim tekrar taktım sorunum çözüldü şimdi hiç kaçırmadan kurulumu gerçekleşiyor.
Vali bey. üstadım yay sağlam çıktı. sanırım silahın bazı yerlerinde aşınmalar var ondan kaynaklanıyor. Kurulurken kaçırma yapıyor
Valla akşam dayanamadım söktüm silahı
resimleri siteye attım ama daha yüklenmedi . silahı toplamadım sizlerin görmesinin istedim. Sonra toplayacağım:)
selamlar
Öncelikle cevap yazıp ilgilendiğiniz için teşekkürler. Emektardan vazgeçemiyorum işte:) Kendim yapamicak olduğum için tamire göndereceğim. Mersinde işinin ehli bir tamirci kim var acaba?
Arkadaşlar bu da videosu. Video da göründüğü gibi ilk kırma esnasında tükeği kırabildim sonra tetik düşürüp ikinci kez kırmaya çalıştım ama 2-3 deneme yaptığım halde tüfeğin kurulması gerçekleşmedi
akşam bir bakayım. olmadı video veya foto da eklerim
Akşam baya bir baktım marka modeli neydi diye ama ne hikmetse herhangi bir yerinde yazı göremedim
Alırken Hatsan diye verdiklerini hatırlıyorum yıl sanırım 2004-2005 'di
Neresinde yazar?
Öncelikle böyle güzel bir ortamda olmak mutluluk verici. Yıllar önce başladığım bu hobiyi böyle geniş bir platformda bulmak ne güzel! Evde yıllar önce tahminim ilk 5,5 lardan emektar olan tufeğimi akşam elime aldım. Unutulmuş bu hobimi gün ışığına çıkarmak istedim. Silahta şöyle sorunlar yaşıyorum: Kurarken silah atıyor ve kuramıyorum. Bazen ise hemen ateş alıyor. Bir de tetiğe dokunur dokunmaz silah ateş alıyor. Sizce sorun ne arkadaşlar?
Şimdiden teşekkürler.