bat39 adlı kullanıcının mesajları

    Çok ucuz almışsınız
    Ben Striker 1000s'i kullanıyorum memnunum quatro ve sas yok sas sistemininde yararını göreni görmedim tetiğide sert değil sas quatro edgede varmı bilmiyorum Edge yaylımı vortexmi?
    Ben alalı 2-3 ay oldu. yanında gelen 20'lik dürbününü kendi ayaklarıyla takmıştım 400 atıştan sonra. öylede 100 tane kadar atmışımdır bişey olmadı. Küçük çapta dürbünler kullanırsan dampaya gerek duymadan tek parça ayak alıp lastik sararsan boğazlara striker için yeterli olur. Ben yeni 3-9x32 dürbün aldım daha atış yapmadım tek parça ayağın gelmesini bekliyorum o şekilde kullanıcam. Dampasız kullanırsan 32'çapı geçme bence ki gayet yeterli görünüyor striker bu sağı solu belli olmaz:)) bu arada 20'lik dürbün dürbün değilmiş gerçekten.
    Pellet olarak atef atmıştım ilk bir kutu güzeldi sapma olmuyordu beklemezdim bu kadarını sonra krm ultra dome kullandım güzeldi gamo promagnum kullanabilirsin ve jsb kullan 15graini geçme.
    Ben 50 metreyi hiç geçmedim dürbünüm yeterli değildi şimdi dürbün aldım ayakta gelince sınırları zorlar pelletler denerim. Sonuçları yazıcam hep forumda :)
    Vidacılarda kesin bulabilirsin yanında vidayıda götür yatagun dampanın sıfırını bulamassın sanırım üretimden kalktığı için dm60 alman gerek o da 200 küsür civarı. Gez bende oynamadı vidası gevşemiş olabilirmi acaba?

    Valibey elinize emeğinize sağlık çok güzel işler çıkarmaya devam ediyorsunuz son çalışmanızda öyle. en son dremel teamı kurucaktık ama ben benim geyik işlemede kaldım sıfırlama sehpasındaki:))

    Bu arada forumda plasti dip ile dipçik boyayan üyelerimizi görmüştüm keskin köşelerin olduğu yerden kalktığını söylüyorlardı forumu plastidip olarak aratın çıkacaktır

    Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Böylede tabiki gayet keyifle izleniyor hocam;) ama scope cam ayrı birşey birde o pelletin ağır çekimde gidişi belli oluyor ya:))

    Güzel trakyam:) sayın hocam böyle videolar paylaştığınız için teşekkür ederiz tüfek dürbün ile çok güzel görünümede kavuşmuş devamını bekliyoruz.. Olursa bende scope cam izlemek isterim:))

    Forumumuza hoşgeldiniz tanışalım bölümünde bize kendinizi tanıtırsanız seviniriz aksi halde üyeliğiniz silinebilir.
    Anladığım kadarıyla bu hobi de yenisiniz tavsiyem tüfeğinizi kullanmadan forumu okuyun daha sağlıklı sonuçlara varacaksınız.


    1-Küçük siyah aparat dürbün stoperidir. Silahta dürbünün takıldığı yere (raya) dürbünün arkasına takılır dürbünün kaymaması içindir.
    2-Silica jel ürün için rutubet nem önleyicidir. Tüfekle ilgisi yoktur.
    3,4,5- Sağda ve üstte duran dürbün ayarı içindir dürbünü sıfırlamada kullanılır. Diğer 1,2,3,4.. diye giden zoom ayarıdır.
    7-Pelleti kullanabilirsiniz sorun yok. Arama yaparak forumda pellet konusunda tüfeğinize en uygununu bulabilirsiniz mod125'i bilen abilerimiz arkadaşlarımız da yardımcı olurlar.


    Dediğim gibi forumu arattırırsanız dürbün,pellet, sıfırlama, bakım vs. sayısız bilgi bulabilirsiniz. Tüfeğiniz hayırlı olsun kazasız keyifli atışlar dilerim.

    Bunu izlemiştim bunu inceleyen metehan arkadaşımızmı videonun yüklü olduğu youtube sayfasında einstein resmi vardı. 930TL'imiş


    Sayın bozkurt hsyn neden anti pcp'cisiniz kullanıp memnun olmadığınız bir durumdan dolayımı merakımdan sordum:)

    Airking ünvanını gerçekten hakediyormuş tüfek hakkında bilgim yoktu bu başlıkta görüp araştırdım videolarını izledim fiyat, kalite, isabet hayli yüksek diğer tüfeklerde olmayan tepme ile ilgili özellikleri varmış vs. baya popilermiş:) konu ilk açıldığında fotoğrafı gördüm okumadım tek atış sandım:) başarılı grupman olmuş tebrikler:)

    Bugün söylemişsiniz ama kundak projeniz yarım kalmayacak anlaşılan çok güzel olmuş yazı çok güzel görünüyor elinize sağlık bitmiş halinide görmek istiyoruz:) en güzeli emek verilen işten alınan keyif.