Hatchway adlı kullanıcının mesajları

    havalı tüfekle av yasak olduğunu öğrendim haklısınız av için gerekli evrakları silahçı abimiz ayarlayacak onun için başka bir tüfek alacağım :) haftasonu bir tanıdığımız vasıtası ile 3 kişi bt 65 elite alabiliriz kalibre olarak 5.5 mu yoksa 6.35 mi almalıyız daha önce kullandığım iki tane 6.35 havalının hasarından memnundum teneke tahta gibi seyleri çok rahat deliyordu ? Bt 65 için 6.35 uygunmudur ?

    ateşli silah için pek niyetim yok belki daha sonra :) silahçı abimiz bindirmeli enjektörlü süperpoze verecekti :D ama şu an için ateşli silah pek istemiyorum belki daha sonra :) bt 65 i yaza alabilirsem onunla ava gitsem olmazmı :D


    tavşan keklik bol burada :) bt 65 le hakkından gelebilirim sanırım ?

    vortex değişimi ne oluyor ben görev icabı köyde olduğum için atış alanım bol :) av hayvanlarıda bol ovada oradada kullanabilirim ama sorun olunca fabrikaya göndermem biraz zor kargo haftada 1 çıkıyor buradan :) bide 6.35 mi alayım 5.5 mm mi ?

    Arkadaşlar merhaba,


    Öncelikle foruma yeni katıldım :) şu an kullandığım kral safari magnum tüfeğimi değiştirmek istiyorum çok memnun değilim isabetinden hatsan mod 135 almaya niyetliyim yazada inşallah para biriktirebilirsem bt 65 almak niyetim var mod 135 almalı mıyım ? yoksa önerebileceğiniz başka marka tüfek var mı ?