ercihan79 adlı kullanıcının mesajları

    Sayin Komser Bora abim mega kotu stabileteye sahip . Hiz ziplamalari cok fazla . Bunun neyini cekip koyayim ben simdi.
    Zaten sorana alma kotu stabiletede diyorum.


    Ercihan bey stabilite derken krono ve grupman testlerinde 5.5 maxi yay ve cekicine sahip tufeklerin performansi cok tatmin edici.
    Mega tavsiye etmiyorum. Uzulursunuz.

    Stabilite tam güçte bozuluyor ise yarım güçte düzelirmi? yarım güce alınca veya 3 çeyrek gücte mega, maxi olur öyle olazmı sizcede? Stabilite bozukluğu namludanmı? güçtenmi kaynaklı? acaba? Cevap verirseniz tecrübeli arkadaşlar 1300 tl az para değil şimdi bilerek,pişman olmayacağımız iyi bir makina alalım teşekkürler.

    Nedenini yazmamışsınız.Stabil derken neyi kasdediyorsunuz,söylediğim gibi ilk pcp tüfeğim olacak açıklarmısınız lütfen birazcık.Tecrübe eden sizsiniz.Düzeltilebilir bir hatası varsa yeni ve güçlü olan mega modelini almak daha iyi değil mi? Birde yeni modelleri beklemelimiyim? Çıkacaksa.

    İyi geceler arkadaşlar.Puncher 330 cc 58 cm namlu olan mega almak üzereyim ve ilk pcp tüfeğim olacak.Hayal kırıklığına uğramamak açısından soruyorum.Stabil değil konusu geçti yukarıda acaba almamalımıyım? Yada hangisini almalıyım? Öneride bulunurmusunuz tecrübesi olan arkadaşlar.