coopermine adlı kullanıcının mesajları

    Öncelikler herkese hayırlı bayramlar diliyorum.Silahla destekli atmama rağmen aynı sorun hala vardı. Manurhin abi dediğin gibi oring i referans alarak namlu girişini ölçtüm tam merkezli değil bir taraf 2 mm bir taraf 1.5 mm gibi değerler geldi. Aynı ölçümü namlu çıkışı için de yaptım ordada aynı problem var aynen valibey abinin gönderdiği şekildeki gibi durum var sanırım.

    Anladım hocam ilginiz için teşekkürler fakat silahın sallanmasından kastınız tetiğe basarken ki uygulanan kuvvetten dolayı mı yoksa silahın patlarken yaptığı anlık çırpma mı orasını anlayamadım

    Arkadaşlar belki yeri değil forumda yeniyim bilemedim buraya yazdım 1 ay önce Hatsan Mod 25 Supertact model .22 havalı silah aldım fakat ne yaptıysam bir türlü sıfırlayamadım. Gez ayarının durumu fotoğraflarda görünüyor fakat en alta ve en sola almama rağmen 5 mt atışta hala o temsili hedef kağıdındaki kırmızı noktayı vuruyor (küçük çember çapı 3 cm olarak düşünün ) nedeni ne olabilir nasıl yapabilirim yada servise göndermek mi gereklidir ?



    airgunturk.com/attachment/20325/airgunturk.com/attachment/20327/airgunturk.com/attachment/20328/