acemi sniper (fatih) adlı kullanıcının mesajları

    sorun tupdekı valfın bastığı teflon benzeri beyaz parça, Hatsan daha önce bu parçayı teflon dan üretiyor du suan plastikten üretiyor.
    Tüfeği komple gondermenıze gerek yok, tüpleri gönderin, içine de detaylı bir not yazın. Gerekirse valfı değiştirmelerinı talep edin

    iki kere tüp gitti geldi, bir kere de tüfek ile tüp gitti geldi, peki böyle bir şey varsa bunu çözemedilermi? bu adamlar bu kadar beceriksizmi? üstelik iki tane tüpüm var ve ikisi de bu şekilde sorunlu, bu kadarı tesadüften fazlası bence, bu kadar kalitesiz iş yapılır mı anlamıyorum, daha tüpü taktım ilk pelleti attım tüp bozuldu, inanın 2 aydır atışa gidiyorum geliyorum atış yapamadım, kargocularla akraba oldum, en son mahkemelik olacağız bu iş böyle çözülecek sanırım, yada ben benzin döküp tüfeği ateşe vereceğim, bakalım hayırlısı artık bu mesele iyice inada binmeye başladı.

    tüfek tüp ile birlikte hatsana gitti geçen hafta geldi, ilk denemede orjinal tüpü hava basarken kaçırdı, yedek tüpte ilk pelletde atış yaparken bozuldu. ben tüfeğide geçen hafta yolladım bu sorundan ötürü hatsana.

    hocam yedek olarak aldığım tüpüme hava basmadım 200 bar dolu olarak geldi, ilk pelleti attım hava kaçırmaya başladı, orjinal tüpümde 3 kere hatsana tamire gitti. Ayrıyetten iki kere de hatsan pompamı tamire yolladım, tüfeği ağustos ayında aldım, toplasanız 300-400 pellet attım atmadım. tüfeğimin tüpü sürekli bozuluyor diye yedek tüp aldım bu sefer edek tüp arızalandı. sorun tüfekte değil. tüfekte hatsana tüple birlikte gitti..

    Arkadaşlar sıfır olarak aldığım at44 long lw tüfeğimin sürekli tüpü bozulur hale geldi. ben usandım hatsana sürekli göndermekten atış yapamadım gitti. tüfeği aldığımda gayet iyiydik sonra 3 kere tüfeğimin tüpü hava kaçırdı bozuldu. tüp hava tutmuyor sürekli hava kaçırıyor, 3 kere gönderdim hatsana yaptırdım, artık göndermekten usandığım için bir tane de yedek hava tüpü aldım aksu avdan, onu da dün atışa gittim ilk pelleti attım sonra oda bozuldu, çıldırmak üzereyim artık ne yapayım ben birisi bana akıl versin yoksa hatsan ile mahkemelik olacağım az kaldı, yada ibreti alem olsuın diye tüfeğin üzerine benzin döküp yakacağım bir güzelde video çekeceğim herkeze göstericem.

    Ben kralla görüştüm lw namlu olayını sordum lw namlu olmıycak ama ona eşdeğer kalite yeni namlu üretimimiz var malzeme getirdik işliyoruz dendi almanyadan namlu getirsek fiyata çok yansır anlatamayız müşteriye ama ona denk kalitede malzemeden şuanda çalışmamız var dediler

    peki namlu değiştiğinde acaba bu farkı anlayabilecekmiyiz, herhangi bir ibare olur mu , hatsanlarda lw olduğunu namludaki yazıdan anlayabiliyoruz.

    aynı sorun geçenlerde atış esnasında benim de başıma geldi, yapılacak hiç bir işlem yok, sadece tüpü hatsana göndermen yeterli, ben hatsana tüpü gönderdim yapıldı, şuan kullanıyorum sıkıntı yok. hiç vakit kaybetme yolla hatsana, ben çok uğraştım bir türlü çözemedim tüpü söktüm falan olmadı hatsan halletti.

    at 44 long için jbs 25 grain deneme 100 metreye kadar iyi ama fazla düşme yapıyor at 44 gücü standat hali ile güçsüz kalıyor, 180 metreye kadar jbs 18 grain iş gördü, hedefim 200 metre, jbs 25 ile atışlarımda erken düşme yaptı 100 metre anca atıyor.

    ben geçen hafta almıştım 25 graini, hoşuma gitmedi pek, bolt kolunu çok hafif zorluyor, fazla düşme yapıyor, 100 metreye kadar kullanabilir, tek iyi yanı deliciliği kuvvetli, tahribatı çok iyi, teflon tavayı 30 metreden deldim 25 grain ile, 18 grain ile çukur yaptı.

    İnce mehmeti hiç deneme, bolt kolunu kilitliyor, zor giriyor namluya, ince mehmetin her türlüsünü denedim ama olmuyor, kendim ince Mehmet pelleti torpiledim öyle kullandım o zaman sıkıntı olmadı ama isabeti iyi değil. Sen jbs 18,13 grainden vazgeçme, ben imkanım olduğunda 200 metre ye deneme yapacağım18 grain ile.