solevendef adlı kullanıcının mesajları

    dürbünden bakarken artı kılı kayboluyor.hedef gölgede ise yavaş yavaş kayboluyor,güneşte ise bazen gözüküyor bazen kayboluyor.bu sorun benim gözlerimden mi?yoksa dürbünden mi?

    Acaba bahsi geçen dürbün Deben-Hakko mu? Eğer öyleyse bildiğim kadarı ile çok kaliteli bir dürbün olması lazım. Heavy recoil dürbün ise dampaya pek gerek olmaz. Artikılda çaprazlaşma oluyorsa dürbün dönüyordur tahminim. Dürbün boğazını tutan yerlere çift taraflı bant tavsiye ederim. Ayrıca Torun çok fazla tepen bir tüfek değil güç bakımından.


    ewt dürbün hakko.silah tamircisine götürdüm geçen adam artı kılı baglantı yerlerinden kopmuş dedi orayı civa yapıştırıcısıyla apıştırdı.ama şimdi ben ayar yapcam ama o yapıştıgı için artı kılı yukarı aşşaga hareket adermi aceba?



    Lütfen mesajlarımızı yazarken Türkçe'yi doğru kullanalım, imla kurallarına dikkat edelim

    selam airgunturk kullanıcılar.bende hakko 6x40 dürbün var bu dürbünü sıfırlattıktan 1 ay kadar sonra artı kılı çaprazlaştı.namluyu açip kapayınca bi düzeliyor bi çaprazlaşıyor.sizce artı kılı kopmuşmudur veya biyerden vidalarımı gevşemiştir.bu dürbün torun-magnum havalı tüfegimde namludan kırmalı oldugu için mi sarsıyor sizce.