kadirgl adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşlar.


    konularda spam yapan whatsam sahibinden vb.. gördüm ve sildim bir daha görürsem işlem olacak bilginiz olsun


    Ayrıca galeri sorun giderildi.

    mahmut bey benimde ilanım vardı sanırım kaldırılmış. Kaldırma işlemi hangi tarih öncesine uygulandı acaba. Diğer bir sorum mobilden resim eklemek istedim ama başaramadım sadece bilgisayardan mı bu islemleri yapabilirim

    Kalıp için vaktiniz oldumu ? Yaptığınız çalışmalar var ise bilgi verebilir misiniz.

    arkadaşlar geçen hafta pazartesi mng kargo ile krala tüfeğimi gönderdim 2 gün de gitti.bu hafta pazartesi ise fabrikadan kargo yapıldı ancak gelmesi 4 gün sürdü.geçen sefer 1 günde gelmişti. hava kaçağının yapılıp yapılmadığını anlamak için akşam tekrar doldurup kontrol edicem. servis yardımcı oluyor ancak herhangi bir servis formu yok ne yapıldığını bilemiyorum. sıkıntı oringlerden kaynaklı ise yedek koyun ben değişimini yaparım diye yazdım ama yedek koyulmamış. açıklayıcı bir yazı ilave etmiştim kutu içine bu sefer aramadılar sıkıntının kaynağını bilemiyorum inşallah sorunum çözülmüştür. bu konuda bir şey daha ilave etmek isterim. hatsan pompa kullanıyorum hava basmada sıkıntı oldu servise gönderdim. tamiri yapıldı ve gelişte servis formu da vardı. sıkıntının kaynağını öğrenmiş oldum. dolum sırasında tam yukarı çekişte tık diye vuran yer mil başı sıkıntı olmuş değişimi yapılmış. şimdi tam yukarı çekmeden daha dikkatli kullanıyorum. sorunun kaynağını belirtseler çok güzel olacaktı.

    dusme bende de oluyor. Jsb 18.13 ile 40-50 metreye sifirliyorum. 140 metrede Durbunde asagi 11 de vuruyor artıkıl 10 da bitiyor. 1 DOT tıkla oynuyordum. Solid her zaman 2-3 DOT arası daha aşağıdan vuruyor oda 13 dotta ondada 4-5 yukarı çekip atıyorum. Ama solidin 100 metre uzeri isabeti iyi. Jsb sakin havada 140 metrede hedefi buluyor.

    Neden öyle dediniz? pelletler çok mu kötüydü? silahiniz nedir? Ben Enson geçen sene yüklü miktarda almıştım. Şimdi tekrar almayı düşünüyordum siz gözümü korkuttunuz valla. Benim aldığım eski seri spoton pars modeliydi. Yeni seriler sıkıntılı mı acaba? Tüfeğin at44 normalde pars modelini çok sevmişti tüfeğim.

    4 kutu kral puncher jumbo ile geldi güzeldi gurupmanıda fena değildi. Ancak yeni aldıklarını kullanamadım. Tel yazarsanız foto atayım aldığım geride belirtirim

    emeginize sağlık. Güzel fikirler için teşekkürler.bende 5 e 10 tahta ile bir kare yaptım 35-40 cm alta iki adet palet tahtası ortaladim 50 cm koyduğum gibi kalıyor. zincir ile 15 cm metal plaka astım isimi vuruyor.

    durup dururken olması can sıkıcı. FX gibi bir marka tufegimiz olsaydı sıkıntıyı nasıl çözebilirdik. İleride iyi kalite bir avrupa tüfek hayalimiz. Tüfek sahibi arkadaşlar bilgilendirirse güzel bir paylaşım olur. Şimdiden teşekkürler.

    teşekkürler. 1.88 m 110 kg geliyorum çok zor olmuyor. Dufegi komple soktum cekiy yayı içerisindeki oringlere falan baktım kopuk falan yok tekrar topladım su testi yaptım. Tüpün namlu ile bağlantılı olduğu delikten az az hava kaçağı var yarın servise gondericem. Gecen de çekiç ve çekiç yayı için göndermiştir tek parca gelmisti:) kısmet artık.

    herkese iyi hafta sonları. Kral puncher jumbo ile dün atışa gidecektim pompa ile doldurur iken baktım bar yükselmiyor tüfek 0 a düşmüş sanırım dolum ucu tam oturmadı diye düşündüm. Sök tak dolumu yaptım ama bu sabah yine sıfıra düşmüş. Dolum yerini mi yağlasam pimmi takılı kalıyor diye baktım pimi ileri geri hareket ettiriyorum kurdanla sıkıntı yok gibi. Yine servis yolu gözüktü galiba.:(

    Hatsan at44 vardı 8-9 sene once pellet olarak gamo hunter kullanmıştım uzun mesafe falan hiç düşünmemiştim isabet falan kafa yordugum konu degildi amaç yaylıdan level atlamaktı kullanıp sattım. Suan kral puncher jumbo 5.5 var uzun mesafe 140 m 15 cm hedefi vuruyorum. Pellet olarak jsb 18.13 kullanıyorum spotonda kullandım ama bu kadar mı fark olur peletler arasında yeni anlıyorum pelletin önemini. Bu hobiye hakkını vermek lazım iyi ekipman ile çok güzel isler yapılabiliyor.ancak ülke şartları 1 Gün çalış bir kutu iyi kalite pellet alama sinekten yağ çıkartıyoruz tabiri caizse

    herkese selamlar. Gecen hafta internetten izmirden 6 kutu spoton pars 3 kutu solid ve 1 kutu bullet satın aldım. Tüfeklerin yanında gelen parslar iyiydi ona guvendim. 40 m de kral puncer ile iyi grupman verdi amaaaa. Bu sefer aldıklarım inanılmaz kötüydü iade ettim kafaları çapak içindeydi 40 metrede 40 cm bile grupman yapamadım. Bullet de onun kadar kötü. Solid ise 140 m de 15*15 cm lık hedefi gayet iyi vuruyor. 40*40 bir hedef olsa sanırım karavana olmaz. Parslar sungerlu kutuda geldi sanırım bir daha güvenip alamam.

    arkadaşlar tetiğini kırdığım tüfeğimi 01.04.19 pazartesi günü kargo yaptım fabrikaya. çarşamba teslim alındı. perşembe (04.04.19) servise verildi aradım akıbetini sordum telefondayken ustayı aradı ama henüz tamir işlemi yapılmamıştı. tüfeğin tamiri (09.04.19) salı günü tamamlandı çarşamba kargoya verildi 11.04.19 perşembe tüfeği teslim aldım. escape86 nın dediği gibi sadece dönüş kargosu ödedim. tüfek ocak ayında alındı ama kullanıcı hatası olunca kesinlikle ücretli tamir olur diye düşünüyordum. gidiş kargosu ve parça bedeli talep edilmedi. ancak şöyle bir husus var. kutu içerisine koyduğum nota yapılmasını istediğim bir kaç konu daha yazmıştım ilgilendiklerini söylediler. ilk aramamda ustanın önüne tüfek geldiğinde sizi ararlar diye söylemişlerdi ama usta aradığında aramamı istemişsiniz ilave istediğiniz birşey varmı diye sordu. santraldekilerin usta sizi arar demelerini hatırlattım, siz herşeyi yazmışsınız not olarak, zaten bizde herkezi aramıyoruz, gerekli ayarları yaptık dedi. ücreti sordum usta ücreti falan yok arkadaşlar size kargo yapar bugün yarın güle güle kullanın dedi. aklınızda olsun kutu içerisine aranmak istediğinizi veya isteklerinizi ayrıntılı yazın. eskisine göre tetiğim biraz sert ilk fırsatta ayarına bakıcam kalın sağlıcakla.

    hayırlı akşamlar. Kral jumboyu kundaktan ayırır iken acele ettim ve tetiğini kırdım. Servise yonlendirdim. Fiyat ve işçilik konusunda dönüş yapmalarını istedim. Sanirim hafta sonuna kadar Servisin tutumu hakkında bilgi paylaşımı yaparim. Tüfek 1.5 aylık henüz ancak %100 kullanıcı hatası :). Masrafı merak ediyorum

    herkese selamlar. biz iki kardeş kral puncher jumbo aldık. birinde gövde ile kundak arasında boşluk oluştu sanırım civata boyu uzundu sıktığımızda sona geliyor ama gövdeyi kundağa tam çekemiyordu. kralı aradım konuyu söyledim civatayı kısaltsak sorun çözülürmü dedim abi öyleşey olurmu sıfır tüfek almışsın karşı ödemeli kargo yap gelsin kontrolünü biz yapalım dediler. gidişi onlar dönüşüde biz ödedik koca tüfek 12 ₺ ye geldi. yedek oring gelmedi dedik kutuya koydular gönderdiler. pompa konusunda arayıp sordum abi hepsi aynı avrupası yerlisi bizim ürünümüz çok iddaalı falandiye de bişey demediler. regülatör dedim ona da yardımcı oluruz ama tüfek stabil atıyor pek müşterilerimiz tercih etmiyor dediler. moderatör lazım dedim piyasa fiyatından kutuya 2 adet koydular ödemesini havale olarak yaptım. konuştuğum kişi gayet bilgili ve dinliyor. tercih edilecek bir ürünleri varsa almadan arayıp bir fabrikaya sorulabilir aklınızda soru işareti kalmaması için. şuan için memnunuz ama ciddi arızalarda yada yoğunlukta ne olur bilemiyorum.