atirus adlı kullanıcının mesajları

    Kral Magnum almaya karar verirseniz ben 4,5 mm olanını tavsiye ederim.Benim kullandığım 5,5 mm den daha mutlu edeceğini düşünüyorum.Çok uzun mesafeleri fazla düşünmemek gerekir ancak ben 70 adım sayarak yaptığım denemelerde soda şişelerini rahatlıkla kırdım.50 adımda(yaklaşık 35 m ) çok daha isabetli atışlar yapabiliyor ve ideal mesafesinin bu olduğunu düşünüyorum.
    Forumu biraz daha takip edip tavsiyeleri dikkatle inceleyin.Alternatifleri belirleyin ve bütçenize göre en uygun olanı alın.Acele edip mutsuz olmayın.Şimdiden hayırlı olsun.

    Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Çok büyük yatırım yapmadan başlamak istediğinize göre bütçenize yakın fiyatlı Diana Panther 31'i de incelemenizi öneririm.En azından Diana markasına dahil olmuş olursunuz ve hobiden vaz geçme durumu olursada elinizden çıkarmanız çok daha kolay olur kanısındayım.

    Hayırlı uğurlu olsun,bence pcp ye meraklı olmayanlar için mod 54 son nokta dır.Darısı meraklılarının başına.Tekrar hayırlı olsun zevkle kullan.

    hayırlı olsun kardeş,yanlız bir şeyi atlamışsın ben kral magnumun 4.5mm tavsiye ettim :)
    ayrıca sadece ben deyil, diğer kullanan arkadaş ların da görüşleri iyi fiyat ve perfonmas açısından,bence hatsanın 100 ytl lik tüfeklerin daha iyi,
    yeni bir tane daha alcam eskisini satmış idim,şuan beklemedeyim yeni site açılsın

    Ben bu konuyu atlamadımda iade yaptığım için o satıcıda mevcut olanı almam gerekiyordu.Elindede 5,5 mm vardı,mecburen onu aldım.Hatta para iadesi alamıyacağım için iki tane almak zorunda kaldım.Bir tanesini zehiri daha önce almış bir arkadaşıma sattım böylece sorun çözüldü.Önemli değil belki 4,5 mm ye göre daha yavaştır ama attığın yere gönderiyor.

    Optima 635 başlıklı konumu ziyaret edenler hatırlayabilirler,bu tüfekle yeniden hobiye dönüş yapmıştım.Fakat forumdan öğrendiklerim ve denemelerim sonucu tüfeğimi iade etme kararı aldım,birazda üzülerek daha ileride görüşmek üzere geri verdim.Yerine özellikle Sideprensi arkadaşımızın Kral magnum tüfeklerine yaptığı övgüler sayesinde ve daha ekonomik olduğundan(ki ileride daha fazla bir bütçeyle ikinci bir tüfek almak adına) Kral magnum 5,5 mm. ,ahşap,namludan kurma tüfeğimi aldım.


    Çok kolay sıfırladım,kendime olan güvenim yerine geldi ve vurdukça meğerse yaşlanmamışım gene attığımı vuruyorum işte dedim kendi kendime.Neredeyse bu hobiden soğuyacakmışım.Optima 635 kesinlikle iyi bir tüfek ama devamlı kullandığın kolay bir tüfeğin yanına arasıra atış yapacağın alternatif güç ve kalibrede bir tüfek olabilir ancak.


    Yeni tüfek alacak arkadaşlar muhakkak forumda yazılanları detaylı okumalı ve dikkate almalıdır.Burada yorum yapan arkadaşlar içtenlikle tecrubelerini aktarıp bilgiye ihtiyacı olanları doğru yönlendirmektedirler.


    Yardımcı olan tüm arkadaşlara ve AIRGUNTURK'e teşekkür ederim.