KRAL ARMS PRODUCT adlı kullanıcının mesajları

    kral puncher i eğer "tamamen" kral yapıyorsa bizede tebrik etmekten başka birşey düşmez...neticede bir varsayım, bir kral yetkilisi cevap verirse daha uygun olabilir..kral özellikle o namluyu kendi yaptı ise, hatsan a tercih edilebilir ve makul fiyatlı bir pcp ile karşı karşıyayız o zaman :)
    not: kral a geçmiş derken tr deki satış üretim olarak kastetmiştim.

    değerli rainstorm ve aklında bu gibi soru işaretleri olan dostlar;
    ürün için söylemek isterimki sızdırmazlık ekipmanları,manometre ve bazı materyaller ''batı'' ülkelerinden ithal edilerek fabrika bünyesinde son şeklini almaktadır. gövde yapısından tüpüne, valflerinden tetiğine kadar Fabrika'nın bünyesinde dökülmekte ve gerekli proseslerden sonra paketlenmektedir. Saygılarımla

    Kral Arms yetkilileri forumumuzda sizlerin istek,dilek,şikayet ve taleplerinize cevap verebilmek için aramıza katıldılar sanıyorum forum tarihinde ilk kez böyle bir vesileye tanıklık ediyoruz..Hepimize hayırlı uğurlu olsun..Kral Arms yetkilisi ve yöneticisi arkadaşlara sizlerin huzurunuzda bir kere daha teşekkür ediyorum bizleri kırmayıp aramızda yer aldıkları için..

    Herkese merhabalar;
    Ben Firma'nın üretim müdürü Efe Fatih Parıldar ve Kalite kontrol departman sorumlumuz olan Murat bey sizlere fırsat buldukça her türlü konuda destek vermeye çalışacağız. Bu eylemdeki misyonum satış odaklı değildir, ateşli silahlar sektöründe (savunma,piyade,av) uzun süre görev yaptım ve yeni görev yerim olan Kral Arms firmasında yer alan benzer tüm üretim bantları'nı içerisine irili ufaklı müdahaleler ile ürün kalitesini ben ve ekibim olarak zirveye taşıma arzusu içindeyiz. Söz konusu imalat, belkide Dünya'nın en zorlu işlerinden bir tanesi, bu yolda onbinlerce sorun ve engellerle karşılaştık ve bu uzun yolda daha birçok engelde bizleri bekliyor, hedefimiz kendimize özgü planlamalar, kalite kontrol, metalurjık ve tersine mühendislik dahil birçok talaş kaldırma teknolojisini aşık olduğumuz bu işin her çekirdeğine kadar adapte etmek.. Puncher prestij hareketi'nin ilk adımlarından biridir ve yanlızca sizler için yapıldı.


    Saygılarımla