caine128 adlı kullanıcının mesajları

    bunların yanında ben inatla açık havada atış yapmak istiyorum diyosanız eğer poligonun yaz döneminde bu hizmeti de mevcut olarak devreye giriyor ki anadolu yakasında veya avrupa yakasında atıcı kardeşlerin isteğine göre açık arazi atış parkurları hazırlanıyor ki isteyen pikniğini isteyen atışını ailesiyle beraber gelerek her ikisini de keyifle yapabilecek bu ortamlarda


    Bu açık arazi parkurları nerede lütfen söylermisiniz.

    Arkadaşlar ben tüfeğimi aldım ama bunu nerede atıcam yahu? Yani demek istediğim birinin bişeyine zarar verme riski olmadan atılacak yerler neresi. Poligonu var mı bu işin de? Siz nerelerde atıyorsunuz mesela?
    Alakasız bi konu olduysa özür dilerim ama 1 ay oldu neredeyse alalı daha 200 pellet anca atabildim.
    Teşekkürler.

    H&N Baracuda ve Diana Hi-Power 'in aynı pellet olduğuna emin misiniz?
    Ayrıca Gamo'nun pelletlerinin pek de iyi olmadığını okumuştum forumdan. (Özensiz, çapaklı vs.)

    Yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla Beeman Kodiak ve RWS Super Point pelletler için en iyileri deniyor. Siz ne dersiniz. Ayrıca İstanbuld'da bunları nereden temin edebilirim. TEşekkürler.

    Sonunda Diana 350Magnum'u aldım. Güzel bir tüfek. Acaba hangi marka model pelletleri kullanarak maksimum isabetliliğe ulaşabilirim. İlk atışlarımı diana hipower ile yaptım. 21,24g oluşuyla ağır bir pellet ve oldukça isabetliydi ama daha iyisi varmıdır merak ediyorum. Teşekkürler.