orhantan adlı kullanıcının mesajları

    yanliz isabet olmuyor , parasut peletin yapisi buna uygun degil, solid bullet bile atsaniz , bu cekirdekler bir .22 atesli cekirdegi kadar duzgun ve homojen degiller malesef. Hadi diyelim ugrastiniz guzel bullet yaptiniz , bu seferde havali tufek namlularinin yiv ve setleri bu bullet leri 1000 fps ve uzeri hizlarda atmaya uygun degil.


    Bu yuzden menzil problem oluyor havalilarda. 100 m ustu atesli yivli gerekiyor.

    Daha uzaga atan diğer arkadaşları bilemem (var ama ben atmadım) ama kendimi bilirim, görüşlerinize saygım var fakat diana mod 54 ile 115 mt de dikilen şişeleri, bt65 ile 160 mt de çaydanlığı delik deşik ediyordum. Hemde öyle 10 tane atayım biri vurur değil.
    Bence menziliniz biraz kısa, daha uzagı deneyin keyif alacaksınız

    yanlız şunu belirteyim mod 350 magnumun bu çember şeklinde arpacık okadar iyiki, kıl gibi hedefi kapatmıyor mükemmel. Çok rahat odaklanıyorsunuz


    Elime bi onu bir hatsanı alınca şaştı bayagı. Diana ile 25 mt dürbünsüz ciddi çalışmalar paylaşacagım yakın zamanda. G3 le daha iyisini yapardık bak rezil olduk :) şimdi

    haklısınız, devamını okuyanlar anlayacaktır ama bu uyarınızdan sonra. İlginize teşekkürler.


    İkisi birbirinden bambaşka kalitede tüfekler, 15 mt zaten diana için ölçü değil ki bizim atışlarda allahlık. Kalite farkı ele gelince belli oluyor.


    diana kendini dünyaya kanıtlamış, isabeti gücü bambaşka fakat mod 135 de kendi fiyat bandında oldukça isabetli bir tüfek

    Mod 135 qe vortex 5,5 yeni , Mod 350 magnum 5,5 yeni. Her ikisi ile 15mt ye (mezure ölçüldü) konulan A4 çıktısı hedef kağıdına atış yapıldı. Atışlar dürbünsüz çömelerek dizden destekli , tatlı sert rüzgarlı.
    Her kagıtta 4 hedef var, soldaki alt-üst hedeflere işyeri arkadaşım , sag taraftaki alt-üst hedeflere ben attım. yani ikimizde her iki tüfekle 5 erli 2 şer grup yaptık.


    İsabet ve güç olarak tüfeklerin birbirine pek bir üstünlüğü yok gibi. İşyerindeki arkadaşım hatsanı begendi, ince yapısı ve arpacığın metal çerçeveli oluşundan ötürü balon tüfeği gibi bir yorum yaptı kıymetlime :) Tabii tam olarak isabeti anlamak için sıfırlama sehpasından dürbünlü atışlar gerekli, birkaç haftaya yapacağım. Yorum sizin

    Servisinden ben hep memnun kaldım, dürtmek lazım doğru ama kullanıcı hatalarımda bile ikiletmeden masrafsız tamirat yaptılar, ithal tüfeklerde kolay kolay çıkmasada çıktığında muhatap bulamama sıkıntısı var.
    Açıkcası hatsan tüfeklerimi arazide çamurda elimde taşıyıp heryere dayayıp atış yapabiliyorum, nasılsa hatsan var ardında diye. Ama bir dianama gözüm gibi bakıyorum, distribütörü var mı var, garantisi var mı var ama, o ring namlu yay ne olursa olsun ithal tüfeklerde hep kullanıcı hatası oluyor ne hikmetse:) ve ödeme yapıyorsynuz. konu bu değil gerçi.
    Yabancı ülkelere yapılan ihrac ürünleri iç piyasaya göre farklı, bunu hatsan dahil ihracatçılarımızın %90 ı neyazıkki yapıyor. Fakat son 2 yılda hatsan ürünlerinde ben belirgin kalite artışı görüyorum, belki rakip çıkmasındandır, belki ihrac ürünlerini iyileştirdikçe bu bizede yansıyodur.


    Ama şu bir gerçek, ihrac ürünü farklı makinada iç piyasa ürünü farklı makinada yapılmıyor, sadece birleştirmede özen, çapak vs vs dikkat, kozmetik özen ve test süreci farklı diye düşünüyorum.


    Neyse karaboğa güzel, güçlü, büyük cc arabadada iyidir pcp dede:):)