Teoman UZEL adlı kullanıcının mesajları

    Fuardan az önce çıktım ve net söyleyebilirim kalite ve ince işçilikte kral hatsana en az 2 gömlek fark atmış durumda, akşam detay resimleri paylaşacağım, yahu hatsan'nin standina koyduğu Hercules ne kadar çapak dolues....! Plastik dipcik enjeksiyondan çıktığı gibi takılmış. Yazık. ...
    Bu arada kral'in otomatik versiyonu hava tahrikli, eski fx revulation gibi, yakın zamanda selenoid çekiç devreye girecekmis, adamlara helal olsun, ''eski'' hatsan sever olarak kralın tufekleri elime aldigimdaki hissiyat inanın hatsanda yok.... Kafa Avcısı Metehan kardeşime sevgilerimi sunuyorum, kralı bize tam anlamıyla anlatmaya çalıştığı için, kaliteli bir ürünü savunmak kolay olur, millet laf atıp durdu bir marka böyle övülemez diye, arkadaş gidin fuara alın elinize farkı görün. Ben artık dakika düşünmem Kral derim. yetkilierden aldığım bilgiye göre Metehan yarın fuarda olacakmış, tanışmak nasip olmadı.

    O deliğin amacı eğer ki oringte yıpranmaya bağlı bir kaçak olur ise yüksek basıncın direk dişlere gelmesini engellemektir, oringten kaçan yüksek basınçlı hava delik vasıtası ile tahliye edilir. 200bar basınç direk dişlere gelmesi pek tavsiye edilmez, yakın zamanda valf tarafına da bu işlemi yaparlar diye umuyorum..