oguzhan1444 adlı kullanıcının mesajları

    Kalite çok düşmüş hatsanda, mod 85 sniper vortex aldım 2 paket pellet attım bozuldu servise yolladım. 1 ayda geldi neredeyse. Aradan zaman geçti 1.5 paket pellette yine bozuldu tekrar yolladım. Tüfeğin değişimini istedim veya sağlam bir model önerin fiyat farkını vereyim onu alayım dedim. Yollayın tüfeği bakalım kafanıza göre değişim yapamam diyorlar. Kardeşim ben modelini hatırlamadığım eski bir hatsan kırmayı tepe tepe yıllarca kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bana kalırsa Türkiye ye sattıkları modellere özenmiyorlar artık. Kimse hatsan şöyle iyi servisi şöyle güzel hikayesine kanıp almasın, başına gelecekleri bilerek alsın. Zaten sizin alacağınız tüfeğe ihtiyaçları kalmamış, tok satıcı olmuşlar.

    3-9x32 dürbün 30 40 belki 50 metre için yeterli olacaktir evet. Fakat bu dürbün giriş seviyesi bı durbundur. 100 metre ve üzeri bu dürbünle zor. Size tavsiyem 4x32 mildotlu bı dürbün almanız. Silahınız 80 metrede iyi bir pellet ve dürbün ile güzel iş cikarabilir. İyi bir atıcı 100 metrenin üzerinde çıkabilir damacana peynir tenekesi vs. Vurabilir. Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım. Kırma namlu biryere kadar.. silahınız 4x32 mildotlu bir durbun tek parça dampa ayak (dürbünun ayaga oturacağı yüzeye sambrel veya şerit lastik keserek montelerseniz) 13.43 pelletle 40 50 metrelere güzel atış yapabilir. Daha yukarısı tecrübe ve pratik ister. 3-9 x32 değilde 4x32 mildotlu dürbün tavsiye ederim hawke sport 4x32 gibi. Aralarında 200 veya 300 TL oynar

    Yaptığım araştırmalardan sonra aklımdaki dürbünü nokta atışı tavsiye etmişsiniz teşekkürler.

    İyi günler, yıllar önce biraz dahil olduğum bu hobiye Mod 85 sniper vortex bir tüfek alarak döndüm. Elimde tek parça comet marka dampa ayak var. 80 metre civarı atış yapmak istiyorum. Forumda dürbünlele ilgili birçok konu okudum. Genellikle 3-9x32 dürbünler tavsiye edilmiş fakat marka tavsiyesi bu dürbünlerde fazla yok. Sizden ricam ayarı kolay bozulmayacak, sağlam bir dürbün tavsiyesidir. Elinde istediğim özelliklerde sağlam bir dürbün olan varsa ikinci el de düşünebilirim. Ayrıca dampa ayak konusunda da yeterince sağlam olur mu? Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

    Merak ettiğim fakat forumda bulamadığım diğer bir konu ise bu tüfeğin sınırı nedir mesela iyi bir atıcı 100 metrenin üzerine çıkabilir mi?

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.