Pcp pompası kullanarak kuru hava doldurabilirsiniz tüfeğinize.
HPI tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Argon gazının bir zararı olmaz çünkü soygaz olduğu için hiçbir şeyle reaksiyona girmez. Co2 de kullanılabilir zira co2 yangın söndürücüdür yani o da yanmaz.
-
Ben karton kutunun içine çelik sac koyup karton kutunun önüne de hedef kağıdı iğneliyorum. Bu şekilde attığım pelletler hedefi delmiyor. Cam şişe kırma taraftarı değilim. Zira kırılan şişeyi toplamak zahmetli, eğer toplanmazsa insanlara yada başka canlılara zarar verebilir.
-
Bende bu aralar yol bisikleti bakıyorum. Karbon maşalı tiagra setli. Eskiden iki günde bir çıkar 50-60 km yol yapardım. Daha uzun mesafe hiç gitmedim ama arkadaşlarım var sorayım.
-
Bende bullet tarzı mühimmat eksikliği çekiyorum. İnce Mehmet solid kademesiz pelletlerim de bitti ve piyasada yok. Kalıp kullanarak kendi mühimmatımızı kendimiz yaparsak daha geliştirici bir hobi olacak. Belki de atıcılık gibi mühimmat yapında da kendimizi geliştiririz.
-
ama şahsen ilgimi çekmiyor. Pcp bana göre değil.
Ben yaylıcıyım kardeşim.
Madem öyle şöyle 100 cc cilindir haciminde 55 cm namlulu safkan bir yaylı üretilsede alsak. Onada hatsan Zeus desek ne güzel olur. Pelletin Dibine vazelin süre süre atarımEmir bey ben dizelciyim diyorsunuz yani.
-
Şimlemeyle sorun çözülür ancak kısa mesafe atışlarında şimleri almak gerekir. Öyle bir şey yapmak lazım ki birşeyleri sökmeden hem kısa hem uzun mesafe atışı yapılabilsin.
-
vektor optics firmasının dediğiniz gibi tamamen dotlardan oluşan dürbünleri mevcut. Ancak atış konforu için uzun mesafe atışlarında size şiddetle ayarlı dürbün ayağı kullanmanızı tavsiye ederim.
-
Doğru mühimmatla 300 metreye rahatlıkla atış yapacaktır ama hedeflenen yeri vuracak mı orası biraz tartışmalı. İsabette sorun yoksa diğer bütün dezavantajları benim için önemli değil.
-
Sayın Zetax şunu açık bir dille ifade ediyorum, eğer hatsanın sahibi ben olsaydım sizi hatsan yaylı tüfekler departmanına danışman olarak alırdım.
-
teşekkür ederim bunlarda ilk fotoğrafları
Grupman ve tahribat paylaşımlarını bekliyoruz. Bu arada tüfeğin yanında mı geldi dürbün yoksa sen sonradan mı aldın.
-
Dünyanın en güçlü tüfeği derken herhalde airforce texan' dan haberleri yok galiba.
-
Hayati konuları şansa bırakmazsak hem kendimiz hem çevremiz için daha iyi olur. Görüşünüze saygım var.
-
Askerdeyken 2 keleş mermisi isabet alıp hayatta kalanı gördüm. Bu örnekten hareketle kalaşnikoftan korkmayın vurulunca hayatta kalabilirsiniz diyebilir miyim.
-
Değil 3 metre 10 metre bile uzakta olsa patlayan tüpten fırlayacak parçalar hayati bölgelerine gelirse düşünmek dahi istemediğim sonuçlar doğurabilir. 180 bar 18 mpa basınç demek. Yani santimetrekareye yaklaşık 190 kilogramlık kuvvet demek. Gerisini siz tahmin edin.
-
200 bar değilse havalı tüfekler için pek bir anlam taşımıyor.
-
Paintball tüplerinin hacmi kaç cc ve kullanım basıncı kaç bar. Bilen arkadaşlar var mı?
-
Tam bir fiyat-performans ürünü. Sonuç gayet başarılı. Zaten hatsan namlu ve lw namlu arasında pek fark olmadığını ayrıca isabet için kısa namlunun uzun namludan daha başarılı olduğu söyleniyordu.
-
H&N barracuda 21 gr orta mesafede çok isabetli. 20 metrede işaret parmağı girecek kadar büyüklükte tek delik yapıyor. Jsb monster baracuda' dan bir derece daha isabetsiz ama o da çok memnun edici fakat daha uzağa atış yapılabiliyor ve tahribatı güzel. Baracuda zımba gibi delip geçiyor tahribatı yok. Ayrıca jsb pelletlerin kurşunu daha yumuşak. Ama uzun mesafede tek kelimeyle ince mehmet 30 gr. 100 metrede az önce saydığım bütün pelletlerden daha az düşme yapıyor ve vurduğu yerde tozu dumana katıyor.
-
jsb monster kullanıyordum ve memnundum. H&n baracuda kullandım sonuç mükemmel oldu. 20 metre tek delik.