Arkadaşlar aramızda bu tüfeğin kullanicilari mevcutmu yada hakkında bilgisi olan varmı
tahoye tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Peki tüfeğin grupmanında bir değişiklik olacakmıdır.Çünkü tüfeğin grupmanı çok kötü bir hal almıştı.Birde siz regülatör uygulaması yaptırdınızmı yapılması gerekirmi bunun yanında bt 65 in sizce en çok sevdiği pellet hangisi arkadaşın birisi gamo ts 22 demiş benim tüfek bu saçmayı sevmedi sizce hangisi ve bu tüfekle ilgili tavsiyeleriniz nelerdir.Şimdiden teşekkürler sorularıma ilgiyle cevap verdiğiniz için.Genelde bizim yivli camiasındaki insanlar soruları cevapsız ve daima tepeden bakan bir üslupla yaklaşırlar.Bu siteyi kuranlara ve cevap yazan yazmayan herkese teşekkürler gerçekten bilgi verici ve eğitici bir forum sitesi.Herkese saygılar...
-
tüfeği firmaya gönderdik bakalım ne olacak
-
Sn HPI o kadar zengin değilim.yivli tüfek bizde bir tutku.dedelerimiz bile mavzeri olmadan edemezlermiş.Avukatlık yapıyorum kendi çapımda başka bir hobim yok.Torosların eteklerinde yaşıyorum.bt 65 lw namlu kesinlikle güzel bir tüfek 25 yardda yaptığı grupman yivlilerle nerdeyse eşit.sadece belirli bir atıştan sonra bu tip o ring değişimleri biraz yorucu olabiliyor.dün gece tüfeği biraz çözdüm sanki namlu dışı ve namlu içi o ringleri değiştirebilirim bu arada sizedede galiba aynı tüfekten var.
-
En az o ring hangi pcp de mevcut.daha doğrusu en az uğraştıracak ve mekaniği en basit pcp hangisidir.yaklaşık 20 yıldır yivli tüfeklerin içindeyim pcp yi alalı 1 ay oldu bu kadar bunalmadım.Pcp yi alma nedenim ise optik atış yivlilerle çok hoşuma gidiyor.şu anda 7 mm rem mag tüfeğimle 20 atış yapmamın maliyeti 250 lira onun için pcp nin kahrını çekeceğim.
-
Teşekkürler.iyi geceler dediğiniz yaptım o ring çıkarttık sağlam gibi gözüküyor ama yinede değiştirdim.saygılar...
-
Bu arada aynen bahsettiğiniz gibi atış miktarı aşırı azaldı.
-
Sn HPI Anlatabilirmisiniz kısaca o ring değişimini namluyu nasıl sökeceğim.
-
Sayın HPI namlu ucundan üflediğimde şarjör taktığım yerden fıslama sesi geliyor.birde o ring değişimleri basitmidir.
-
Herkese iyi gunler bt 65 pcp tüfeğimle ilk 400 mermi atışındaki istikrar yok 15 metrede 170-150 barla 1inch grupman yaparken şimdi bu dediğim olmuyor.Çok kötü grupman yapmaya başladı.Muhtemelen o ring değişmeli yada başka bir nedeni mi var.O ring tüfek geleli hiç değişmedi.Saygılar