EVO adlı kullanıcının mesajları

    Guneykim nickli arkadaşımın dediği gibi, Gerçek silah değildir, Havalı silahtır. Gerçek silaha dönüştürülemez. diye not düşüp ilan başlığına tüfeğin marka modelinin yanın Air SOFT yazınca oldu. Bu arada abi, hocam vs demek içimden gelmedi yada EVO isim ile hitap etmeyi tercih ederim. Ben Mehmet ^^

    Zaten ben hocam kelimesini çok benimseyen biri değilim. Memnun oldum ben de Evren. Nasıl istersen öyle hitap edebilirsin. 🙏🤗

    Dünden beri Sahibinden üzerinden tüfek için ilan veriyorum. Reddediliyor yok havalı ve ateşli satışı yasakmış yok saçma, bilye ve benzeri atan ürünler yasakmış mış mış. Siteye giriyorum MOD99 mu dersin 125 mi dersin aklına ne gelirse var.


    Bana gelince yasak :cursing: :cursing: :thumbdown: ;hirr; ;hirr; Anlamıyorum sır bana mı gıcık. Aradım sordum baktılar birşey de diyemiyorlar sitede başka ilan var diyorum şikayetinizi aldık he he he diyerek geçiştirme politikasına giriyorlar.

    Saha önceleri ben de denedim aynı şekilde kabul etmediler. Bir trick vardır sanırım. Ama ben bulamadım.

    Kişisel verilerin korunması açısından Telegram daha uygun olacaktır diye düşündüm. Herkes kisisel telefon numarasını paylasmak istemeyebilir.

    Böyle bir hobi ile zannetmiyorum. Bu Hobidașlarda böyle bir durum söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Herkes herkes için destek verir. Böyle bir şeyi düşünmez diye düşünüyorum şahsen. İstanbuldayım ama Telegram bana uzak açıkçası. 🙏🙏

    Arkadaşlar selam. 2018 e kadar Kırma tüfeklerim vardı 2018den beri bt65 .25 Kullanıyorum fakat artık uzun mesafeler nokta atışı yapmak istiyorum. Ben anlayamıyorum şuan piyasada ne var acaba fx dışında onun gibi atış yapabileceğimiz tüfekler? Hatsan gözümde serious solid impact :D ama biri sağa biri sola dengesiz yani stabilite olarak fxe en yakın nedir hangi tüfektir. Teşekkürler tavsiyeleriniz için şimdiden. :saint:

    Edgun Leshiy 2 kullanıyorum ve çok memnunum.

    Burada yine mantıklı ama yenideki hala mantıklı değil. Lütfen yanlış anlamayın. Sözüm size değil. Ayrıca bilgilendirme için de teşekkür ederim.

    Selamlar,


    22'de regülatör ayarı "140" barda ayarlıyken 40 grain sluglar ile "1050 fps" çıkış hızı


    25'de "140" bar ayarda 45 grain ile 1075 fps çıkış hızına ulaşabiliyor


    Burada sanki bir terslik var gibi..

    Bu pelletlerin 100 Metre ve üzeri gibi atışlarda saçma dağılımı diğer pelletlere oranlara daha fazla değil mi? Hiç kullanmadım.

    Evet daha başarılı ancak her tüfek yada namluda Slug kullanılamıyor tabii.

    Merhabalar, Pellet yerine Engin Sak slugları kullanıyorum ben. Şahsen memnunum da.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Ozaman istendiğinde orjinaline geri dönmesini sağlamak için namlu ve tüpü harici ayarlamak gerek namlu sıkıntı nereden buluruz

    Elimde 25 kalibre edgun leshiy 2 için getirttigim namlu var 45 cm kısaltılabilir.