Bu kadar küçük bir pcp yapıyorsunuz da bari ağırlığını azaltın değil mi? Hep aynı 3 kg ve üzeri..
EVO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
05324302045 --doğan
Teşekkür ederim. 🙏🙏
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Teşekkür ederim. Nasıl ulaşabilirim?
-
Belki elinde olan vardır.
-
Ozaman istendiğinde orjinaline geri dönmesini sağlamak için namlu ve tüpü harici ayarlamak gerek namlu sıkıntı nereden buluruz
Elimde 25 kalibre edgun leshiy 2 için getirttigim namlu var 45 cm kısaltılabilir.
-
Selamlar,
Şimdi ihtiyaç olan tek şey huben k1 25 kalibre. Temizinden nereden bulabiliriz acaba? Bilen var mıdır? 🙏🙏
-
Ozaman istendiğinde orjinaline geri dönmesini sağlamak için namlu ve tüpü harici ayarlamak gerek namlu sıkıntı nereden buluruz
Bugün bir usta ile görüşeceğim. Buradan bilgi veririm. Öncelikle Huben k1 bulmak lazım.
-
hubenk1 tabanca içinmi proje
Evet kesinlikle
-
Şimdi proje için bütçe toplama vakti.. Bizim de yapacak ustalarımız var, emin olun.
🤩🤩🤩🤩🤩🤩
-
Gregor Kamenšek isimli rus ben takip ediyorum videolarını hubenk1 in sadece mekanizma bölümünü kullanarak tabanca haline getirmiş ve 80 lules güç üretmiş
Vay bee, helal olsun. Şimdi oturdu. 🙏🙏🙏
-
Tabancayı mı kendisi yapmış?
-
Huben k1 air pistol de satışta yok. Bulamadım ben. Bulan var mı Yurt dışı sitelerinde?
-
Sizi bilmem ama benim baya hoşuma gitti türkiyeye gelirmi gelirse fiyat nekadar olur muamma
Türkiye'de bazı av bayii sitelerinde evanix siniper falan satılıyor kim getirmiş oluyor satan av bayii simi
İzmir Av getiriyordu önceden bildiğim kadarıyla ama artık getirmiyorlar. Ellerinde kalanları satıyorlar bayiiler.
Yarı otomatik kullanan biri olarak benim de çok hoşuma gitti. Yurt dışında bir sitede satışı olsa getiririm sanırım hemen.

-
üç gün önce yayınlanmış bir vidyoda prototip filan diyordu. sanki yeni bir silah.
Muhtemelen olabilir.
-
Ben yurt dışı satışını da bulamadım açıkçası.
-
Walla bir dönem ben de çok aradım ama maalesef yok.
-
Herkese iyi hobiler dilerim. Schuba tüp dolumu yapan İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı arkadaşlar? Eğer var ise iletişim bilgilerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İlginize teşekkür eder keyifli hobiler dilerim.
Merhabalar,
Tuzla deri sanayide bir yer var. Cepten yazarsanız hem telefon hem de konum ileteyim size.
-
Göz yuvasında görüş netliği problemi var dendi birkaç kişi tarafından tabi nedir ne değildir bilmiyorum inceleyeceğim yardımlarınız için teşekkür ediyorum
Rica ederim ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..
-
Anladım o zaman başka. Hawke bakmanız bence daha iyi olur ama biraz pahalı gelebilir.