EVO adlı kullanıcının mesajları

    Açıkçası bana da öyle geliyor. Bir de satışa sunulsa, teknik veriler tatmin etse daha ne isteriz. Sanırım Türk piyasası güzel bir rekabete sahne olacak gibi..

    IWA 2017 Kral Arms


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Anlıyorum fakat bu yazı gümrükten "İthal edilmesi sakıncalı ürün" statüsüne girmeden mi geçmiş olacak? Gift olarak ben de yazdırmıştım ve fiyat da düşük tutuldu. Yani mesele sakıncalı ürün sınıfına girmeden almak, yani açıp paketi bakmadan bana göndermeleri. Lütfen yanlış anlamayın çözmeye çalışıyorum bu sorunu..

    Gurur duyarız...

    biraz paraya kıyarım diyosan şunu bi incele derim. ben sipariş verdim 15 günde geldi. ilk izlenimim süper. istersen foto atarım


    https://tr.aliexpress.com/stor…=2114.12010612.0.0.Tidl6D

    Ürün çok güzel gibi duruyor ama fiyat biraz pahalı gibi. Aslında pahalıdan kastım Türkiye ile kıyaslama değil asla. Gelip gelmeme konusunda riskli gibi geldi. Yoksa hemen bir tane alırım gerçekten.
    Sebebi de şöyle; geçen sene Haziran ayında bu ilgili siteden bir dürbün aldım. Ürün geldi ama gümrükten vermediler ki 4 ay uğraştım ve sonunda geri gitti. Bütün ümitlerim yıkıldı. (Posta İşleme Merkezi İstanbul) :(
    Çok isterim almak aynı şeylerle uğraşmak istemiyorum. Öneriniz var ise çok sevinirim. Yada alım konusunda yardım edecek birileri olur mu??

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    ben kesin gidiyorum.. Hatta o günü bekliyorum, yeni bir oyuncak almak için. Güzel de olur.. Öyle ki eşim de meraklı beraber gitmeyi planlıyoruz..

    Helal olsun çocuğa, güzel tanıtıyor, güler yüz, akıcı konuşma,küçük şakalaşmalar, valla tebrik ettim..


    Namlu konusunda gelişmelerden bahsetmedi ama biz üretiyoruz dedi, demekki 2017 de de kendi üretimlerine devam edecekler.

    Keşke türk olsa ama değil. Amerikadaki air veturi'de bir çalışan maalesef...

    Celallenmeyin sayın EVO :) haklısınız. yazıyordu zaten ilanda ön sipariş diye bir iki haftadır yok o yazı. Bence de tüfek gelene kadar kaldırılmamalıydı. Sanırım site yenilendiğinden böyle olmuştur.

    Estagfurullah haddime değil, hakkım değil celallenmek. Ama bir an yalancı gibi hissettim kendimi. Anlayışınıza sığınarak özür diliyorum. :) Müşteri futbol hakemi gibidir, gördüğüne düdük çalar hakem, müşteri de o an ne gördüyse onun üstünden karar verir yada yorum yapar. :)

    Silahı getiren firmanın sitesinde ilan açıklamasında altda not var sayın EVO

    Sayın Swordfish,


    Banka reklamları yada sigorta reklamları yayınlamıyorlar bu siteler, açık fakat küçük olmayan açıklamalar yapmaları gerekir. Ben araştırıp bulacak değilim!! Bunu yapan bir sürü alışveriş sitesi var. Ceo telefonların da bile var. Zor değil...

    Degerli Boybayre,
    Bilgilendirmeniz için tesekkur ederim. Ben sormasam boyle bir bilgiye sahip olamayacağım. Ve satışta zannedeceğim.
    Çok ilginç bir ülkemiz var. Altına not düşmek bu kadar zor mu acaba merak eder oldum. Çok da üzüldüm.
    Bilgilendirme için gerçekten çok tesekkur ederim. Çok şey öğreniyoruz, öğrenmeye devam edeceğiz...