EVO adlı kullanıcının mesajları

    Sentetik dipçik sanırım değil mi? Ağaç olsa çok şık olur. Pro ceketli var. Görüntü haricinde pek bir fark göremedim. Ama Daha tecrübeli olanlar vardır, onlardan yorum almak gerekir. Ha bir de fark yandan kurma olması.

    Kesinlikle diğerlerini ben de takip ediyorum. Fakat bu modelin ergonomi ve atış kabiliyeti açısından çok dikkatimi çekti. Ben de sizin gibi diğerinin yorumlarını bekliyorum. Ancak bu da, sanırım, az buz değil... :)


    Ah bi bilen olsa...

    İsim vermek yanlış olabilir belki bilemedim ama 6.35 fiyatı 2.500 TL 970 fps. Tek atımlık olması göreceli tabii. :) Hafif ve arkada bulunan tüp çıkabiliyor, bu da taşıma kolaylığı sağlayacaktır.

    Değerli Hobidaşlar,


    Malum Turkiye'de yeni kullanıma sunulan Evanix Rex hakkında görüş omeri ve yorumları çok merak ediyorum. Özellikle tecrübe eden var ise beni, bizi aydınlatırsa sevinirim...

    evo kardeş bana bu videoları hatırlatmana gerek yok, konuyu baştan takip etseydin 6 ncı sayfada aynı video paylaşıldığını görecektin, bu iki youtube kanalın da abonesiyim, her yeni paylaşımda da telefonuma bildiri geliyor. :)

    Estağfurullah size değildi.
    Soru soran ve sizin de cevap verdiğiniz arkadaşa izlemesi için koydum. Yani sizin yazdığınızı doğrulamaktı amacım. :)

    herkules ile 50 metre ve 100 metre'de jsb bir pellet la ortalama beceride bir atıcı , ne kadar iyi bir grupman yapabilir ki?

    bir yarışma ve tanıtımda, ince memet ile 150 mt 6 cm grupman çıkarmışlardı diye bir arkadaşımız burada yazmıştı, geri doğru sayfalara bakarsan bulursun, bu mesafeden bu grupman yapılabilyorsa, o bahsettiğin mesafelerden nasıl bir grupman çıkarabilir hesabını sen yap.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Herkese Merhaba;


    Hatsan Hercules tüfeğime daha önce dürbün önerileri istemiştim ancak maddi durum el vermeyince farklı marka ve modellere yöneldim. Aşağıdaki marka ve modellerden hangisini önerirsiniz?? Yada 600 - 800 TL aralığı başka önerinizi alabilirsem sevinirim...
    Şimdiden teşekkür ederim...


    BARSKA Sniper 6-24x50 IR Mil-Dot 2nd Generation
    NİKKO STİRLİNG TARGETMASTER 6-24X50 HMD

    Değerli Arkadaşlarım,


    Komu nerelerden nerelere geldi. Ama itiraf etmeli ve gurur duymalıyım ki buradaki ekip çok değerli tarih, tecrübe ve bilgiye sahip.. Boyle güzel ve kıymetli bir ekipte olmaktan çok mutlu oldugumu söylemek isterim...
    İyi ki varsınız...

    Gayet mantıklı kardeşim. Ateşli ile ateşsiz silah neden karşılaştırılıyor, ben de onu anladım... Ama yine de emek var, saygı duyarım açıkçası...

    Değerli Arkadaşlar;


    Alalı 2 ay oldu. Çok sık atış yapamasam da çok memnunum. Sonuçta bu bir sniper ve bir masa kullanarak hem stabil atıyorsun hem de gerçek bir tüfek hissi alıyorsun ve bu durumda ağırlık önem arz etmiyor. Gerçekten çok güçlü bu arada. Çok başarıl atışlar yapıyorum. Çok da keyif alıyorum. Yeni dürbünüm gelmek üzere. Sonrasında daha da keyifli olacaktır. Gerçek tüfekle beraber atışa gidiyoruz (arkadaşımın) kendi tüfeğini bırakıp Hercules ie atış yapmak istiyor. Video konusunda, maalesef kameram yok o nedenle video çekemedim. Telefon ise çok kötü. Tüp konusuna gelince; 6 litre ikinci el aldım ve Kayseri'de dolum yapıyorlar. Hiç de sorun olmuyor. Dolayısı ile ne beklemediğiniz ile doğru orantılı. Ben çok memnunum.

    Değerli arkadaşlar,


    Konuyu biraz dağıtmak isterim. Forumlarda baktım ama net bir cevap bulamadım diyebilirim.
    Barlarda kullanilan 300 bar kullanımlı karbondioksit tüplerden temin etmem çok kolay ama bu gazla kullanmak ne kadar doğru ve sağlıklıdır. Bilen arkadaslar aydınlatırsa beni sevinirim. Kuru hava tüpüm zaten mevcut ancak bu tüpler 12 lt işe yarar ise değerlendirmek istiyorum.
    Bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...