Arkadaşlar günceldir
hasan.yalcin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Güncel olarak satılıktır
-
Dürbün dahilse ben 15 vereyim

-
Kalibre büyüyünce sürtünme katsayısı ağırlık artar. Namlu çıkış hızı düşer, tahribat güç joule artar. Ama dikkat etmen gereken tüfekten alacağın havanin miktarı. Tüfek Kalibreye uygun şekilde hava veremezse yararı olmaz zararı olur. Çekiç yay değişimi hava kanalı genişletme gibi işlemler yapmak zorunda kalabilirsin.
-
Doğru diyosunuz benim ilk aklıma gelen de yivsiz av tüfeği almaktı ama bu pcp hobisi gerçekten güzel çok keyifli ayrıca amacım av yapmak değil ben dağa ormana gidip kamp yapıyorum tedbir amaçlı dursun diye istedim ama en iyisi bir pcp birde ucuz yollu tek kırma av tüfeği almak galiba
Yivsiz av tüfeği 30 40 metreden sonra dağa taşa gider bir kaç gün sonra sıkılırsın. Pcp den zevk almak için de ekipmanların tam olmali. Güç için tüfekler vardir grupman isabet oranları düşüktür. Grupman tüfekleri de ayni delikten üst üste geçirirsin ama biraz zayıftır vurduğunu parcalamaz. Senin ne istediğine bağlı.
-
Disco olabilir msj atiyorum görüşelim
-
İyi markalardan 56 60 ön mercek FFP Hawke Discovery Element Leupold vs.. geniş tüplü zom 30+ olursa sevinirim.
-
05493000713 msj at yada ara kardeşim
-
İlan günceldir
-
Hepsi zarar verir tel fırça da zarar verir. Alaşım metal ne kadar sertse sürtünme yüzeyi ne kadar çoksa o kadar çok zarar verir.
-
-
Merhabalar 8 civari olabilir
-
Siyah ve tüpün altinda muhafaza kundak gibi bişe yoksa çok siritmiyor regülatör
-
Arkadaşlar merhabalar bigmax x için o ring seti alacağım ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Bilen var mı ? Çapı genişliği karışık alacagim ama et kalınlığı ne olacak acaba ? 1 - 1.5 - 2 - 2.4 - 3.1 gibi et kalınlığı var. Boyları karışık alacagim ama et kalınlığını tam bilemedim.
-
-
Yerlide Herculesin üstüne yok

-
Silah modlama yay çekiç vs çeşitli ayarlari var ama orjinalinde güçsüzse sonradan çok bişey bekleme
-
Silahın modeline göre değişir. En kötü 40 50 joule 5.5 - 6.35 silahlar. 100 civarına kadar cikan modeller var. Hatsan herkules, kral bigmax x, çok bütçe varsa Daystate 100 jolue gecen tüfekler var. Silahtan ne bekledigine bağlı
-
Şuan elinde bi pcp varsa zaten 16j den yüksektir değeri. Yeni silahlar onlar düşük güçte gönderiliyor tahminim.