Güzel olmuş gerçekten ama pompalarken zor olmuyor mu moderatör dürbün dipcik hepsi bir yerde
hasan.yalcin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşta bt65 var yani pcp kullanmış. Sanıyorum ki pcp ile uğraşmak istemiyor. Kıracan namluyu verecen peleti direkt atış. pcp atış yapmak için çok fazla şey istiyor...
bence de öyle tüpü doldur tak tak tak 50 tane pelet at git hiç zevkli olmaz bence vakit de geçmez. kırma da öyle değil ama her atış için bir emek var güç var uğraşı var
-
önce taklit üretsinler sonra özgün üretirler. Çinliler önce taklit sonra özgün üretti. Samsung önce taklit etti hep sonra özgün üretti taklit edilen olmaya başladı. İlk başta taklit olabilir ama zamanla iyileştirip geliştirmek lazım. mke deki insanların normal memur kabuğundan kurtulması lazım. yat yat maaş al diye düşünüyorlarsa vay halimize
-
Geçmiş olsun.Kargolardan çektiğimiz ne böyle pallet alırsın kutu yamuk tüfek alırsın dipçik kırık şimdide hırsızlığa soyunmuşlar arkasını bırakma kesinlikle.
Aynen bende 5 kutu pelet almıştım adam dehşet şekilde iyi paketlemiş nasıl başarmışlarsa bir kutu çömüş içine digeri de hafif yamulmuş. allahtan peletler ezilmemiş. İnsan gibi taşımıyorlar ya.
-
Süper bişey olmuş bu çanta ya
çantadan bende de var ama içi boş. Uzun namlu ile atış hızı gücü ne kadar artıyor acaba ?
-
Burası neresi nerde buluşuyorsunuz mekan çok güzelmiş gerçekten
-
Vortex silahların yazın arabada taşınmaları, silahta her hangi bir soruna sebebiyet verirmi? (yaz ayları için sürekli böyle bir ısıya maruz kalması vortex pistonda ne gibi şeyleri etkileyebilir? yada hiç bir şey etkilemezmi?
merak ettim
Pistonlarda her zaman biraz basınç olur. Çünkü arabalarda bagaj kapaklarında fln da o pistondan var. En uç noktaya geldiginde bile güç üretmesi için makul düzeyde bir basınç illaki vardır. Sıcak günlerde genleşme yapar basınç artar ve bence en büyük problemde keçelerde meydana gelir sıcak hava çok etkiler bence onları mümkün oldugunca sıcaktan uzak tutmakta fayda var bence.
-
bu gün atışlar yaptım jbs 16 gr 50 metreden çift taraflı tenekeyi deldi
krm 16 gr ile ise 50 metreden tek taraflı 40 metreden tek taraflı deldi
7-8 metreden tahta ve mdf ye attığım saçmalardan hiç biri tahtayı delmedi tahtaya yarıya kadar girdi mdf de ise mdf nin sadece arkasını kabarttı
sizce normal miHangi yag tenekesi bu mod 125 delemiyorsa yaylıda başka delen olacagını zannetmiyorum. Bende mod 25 var tenekede denemedim ama tek taraftan her türlü deler gibi geliyor bana
-
geçmiş olsun Abi, benimde Yurtiçinde cep telefonu gitti, uğraşsan bi dert uğraşmasan bi dert, bende allaha havale ettim gitti... İnş tez zamanda sonuç alırsınız.
Valla yurtiçi de iyi degil ama kötünün iyisi diyorum. En azından az biraz daha özen gösteriyorlar. Allah bunların eline düşene yardım etsin.
-
-
vay kardeşim geçmiş olsun ya bu kargocuların kötü olanların Allah belasını versin ya çok adi bazıları yeminle. bende bilgisayar gönderdim memlekete 3 kat balonlu naylon sardım kutuyu iyice bantladım. nasıl fırlatmışsa bilgisayarin soğutma blogu fırlamış kopmuş yerinden 4 tane vida tutuyor nasıl fırlatmışlarsa Allah canlarını alsın. hasarı kabul de etmiyorlar. ptt kargo ile ot bile göndermeyin en iyisi yurt içi
-
-
-
Mod25 aşırı şekilde güç üretiyor bence. Pet şişe olayına gelince pet şişe esnek oldugu zaman delemiyor. Bir taraftan giriyor diger taraftan çıkarken biraz güç kaybı biraz da esneklik oldugu için çıkamıyor. Ben bir çok şeyde denedim delip geçiyor. 3 cm lik sunta saç plaka fln delip geçiyor 20 metreden. Taş yada sert bir yere atış yapınca peletler parçalanıyor.