Tulpar adlı kullanıcının mesajları

    havalı yahut ateşli ayırt etmeksizin her türlü silahla ilgileniyorum :) Kendime özellikle tabanca konusunda gerek çalışma prensipleri gerek kullanım teknikleri üzerine daha çok güveniyorum. Umarım bizden olan birileri daha vardır forumda :)

    Hayırlı günler

    Zoraki havalı tabanca almak istiyorum lakin 01 ultra ile 01-2 ultra arasında ne gibi bir fark var net olarak bilmiyorum. Birde 4.5mm ile 5.5mm seçenekleri içinde karar veremedim. Bu iki mesele hakkında tecrübe öneri ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Merhaba, adım Muhammed Raşid. Foruma İstanbul Üsküdardan katıldım.esasen önceden de üyeydim fakat aktif değildim. Şuan 18 yaşında olup 14 yaşında ciddi ilgi duyduğum için zor bela edindiğim bir havalı tabanca ile bu hobiye başlayıp, zamanla çeşitli havalı tabanca- tüfekler edindim ve hala severek devam ediyorum. Ateşli ve ateşsiz silahlarla ilgili tecrübe ve bilgi sahibi olabilmek için hem pratikte hemde okuyarak teoride epeyce zaman harcadım. İlerleyen zamanlarda da sizlerle paylaşımda bulunmak dileklerimle.