akin0733 adlı kullanıcının mesajları

    Kalın güzel bir tahta plakanin arkasina sağlam sac çaktirn abi.. Tahtayı eskidiği zaman degistirebileceginiz şekilde ayarlarsiniz. Uygun olur gibi hem sekmez hemde cok maliyetli olmaz..
    ?(

    tahta ile sacı yapıp tahtaya da çivi ile asg pellet trapı şekildeki gibi hazırlayıp güvenli bir hedeflik yapmayı düşünüyorum. önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

    pellet traplar da çok uzun gitmiyor gibi araştırdığım kadarıyla onlar da delinebiliyormuş. gamonun konik bir pellet trapı var 4.5mm havalılar için güzel deniyor ama 5.5mm de dayanamıyormuş. mermer olabilir gibi. tahtayı emici birşeyler kumaş felanla kaplayıp tahtanın arkasını da mermer yapabilirim.

    hatsan mod85 sniper vortex ile evin içinde 10metreden deneme atışları yaptım. 2cm kalınlığındaki tahtaya hedefi yapıştırdım hem onu hemde arkasındaki kapıyı delmiş ve en son duvardaki fayans durdurmuştu. tabi her saçma değil 20-30 tane atıştan 3 tanesi bunu yapmış belli bir darbeden sonra tahta iptal olmuş ve kapıyı delip geçmiş. bir daha böyle bir kaza olmaması için 5.5mm 15.43gr saçmanın delemeyeceği nasıl bir hedef yapılabilir?