lionheart05 adlı kullanıcının mesajları

    Burada biraz yer sıkıntısı çekiiyorum. Onun için en uzun atabildiğim mesafe şimdilik 140 metre soda ve bira sişelerini gayet isabetli vurabildim. O da beğenmediğimiz pellet eteklerini bozan sarjörlerle. Yeni Şarjörlerle ne olacak görecez.

    Gayet güzel. 140 metre havalı için bir soda şişesi gayet iyi. birde video çekip koysanız 140 metreden soda şişesini vurduğunuzu gösteren harika olurdu.

    Sanırım puncher yumuşak pellet seviyor. Birde ağırlık bence en az 16 grain olmalı uzun mesafeler için tabi. Kısa mesafelerde hafiflerde iş görüyor ama kesinlikle yumuşak olmalı. Yivleri fazla derin olmadığı için sert pelletler iyi oturamayıp sıyırıp çıkıyor namludan galiba.

    hemen hemen tüm havalılar yumuşak pelletleri seviyor. Farkındaysan güzel gurupman çıkaran pelletlerin coğu yumuşak

    Bir kaç seferde ben tartıştım polislerle. Adamlara anlatamıyorum derdimi. Havalı silahı bilmedikleri için bize sıkıntı yaratabiliyorlar. Ben daha iyisine rastlamadım bu polislerin. 2 Sefer gördüler beni meskun mahal dışında ve ikisindede sorun çıkardılar.

    Bu arada şunun için soruyorum Gamonun IGT sistemi bana sanki bir yaylı gibi güçlü gelmedi. Chorone olmadığı için ölçüm yapamıyoruz aynı zamanda tepme Cfx royal den biraz fazla gibi.

    bir soz vardi kimin soyledigini hatirlamiyorum. Siz yardim edecek yoksullar istiyorsunuz ben ise ortadan kaldirilmis yoksulluk diye. Alakasiz gozukebilir ama bence bu durumla cok baglantili. Ben kaliteli bir servis degil, gercekten dikkatli bir sekilde kontrol edilmis urun satan bir firma istiyorum. Dusunuyorumda bu yaz pcp alacagm ilk defa. hevesle bunu bekliyorum. Isimden dolayi sadece yaz aylarinda atis yapabiliyorum ve o aldigim tufek butun yazi serviste gecirecekse kalsin diyorum kendi kendime. Tabii ki arada hatali urunler olacak bu her markada olan birsey. Ama yerli uretimde bu oran baya bir fazla duruyor. Ozellikle hatsan bu konuda meshur. Diger firmalarida gorecegiz zamanla insallah.

    İyi bir şekilde kontrol edilmiş dikkatli bir firmada istemiyorum ben. Firma, fabrikadan çıkan ürüne ne yapabilir ki? Fabrikada üretim biter, montajı yapılır oda bittikten sonra test edilir ve ürün paketlenir. Bu şekilde bayilere ürün gelir. Bayi ürünü açtı, tüpe hava dolumu yaptı bir kaç el attı daha sonra aldı vitrine koydu. Gelen giden aaa nasıl bir silah dedi baktı, oynadı sonra gelde bu silahı al. Ben şahsen sıfır bir ürün alıp kutusunu ilk kendim açmak isterim. Yani bayi kontrol etmek yerine ki zaten her bayi anlamaz. Bayiye kalite kontrolü yapılmış, iyi testlerden geçmiş bir ürün gelmeli bence. Ama bu bahsettiğimiz yerli ürünler olunca kalite hepimizin malumu.. Aslına bakarsanız iş geliyor yine paraya. Paran olacak En iyisinden Steyr veya Daystane alıp bakacaksın keyfine. Yerli mal alıpta acaba şimdi arıza yapacak mı? Yada arıza yaptı kargoya ver, ne zama gelir acaba kargodan yada kargodan gelirken zarar görecek mi? gibi sorularla cebelleşmek yerine alacaksın en iyisinden bir tane.

    valla hıc bı ucret odemedık sadece kol kırılmısdı mekanızmanın bulundugu kasa degısmıs yenısı takılmıs namluyuda degıstırmısler arpacık gezde degısmıs sanırım benım tufek eskı oldundan yenı kurma kolu uymadı ıcın mecbur komple degıstı bı anlam veremedım

    Öyleyse ''Hatsana helal olsun'' demek düşer bizede..

    bızde at44 s10 var gecen hafta long lw sını de aldık gayet guzel ısabetlı servıs sıkıntısıda yok adamlar resmen 7 8 senelık tufegı heryerı degıstırıp yollamıslar namlu bıle degısmıs

    ''Namlusu bile değişmiş'' derken? bunlar için ne kadar bir ücret tutarı oldu? Birde namluyu neden değiştirdiler namluda bir sorun mu olmuştu?

    tüfek bugun servisden geldi arızalı olan kısım degıstırıldı gıbı komple ust kasayı degıstırıp 0 takmıslar resmen tufek 0 lanmış gez arpacık dahı değişmiş olarak geldi arızalı tüpün de yenisini yollamışlar hatsan ürünün arkasında fazlasıyla durmuş

    Sizin gibi hatsan servisinden memnun kalan havalı silah tutkunlarını görünce, bazen bende bir hatsan alayım diyorum. Sonrada kendime diyorum ki bende şans yok, silah arıza yapar ve hatsan benle ilgilenmez kalırım tek başıma diyorum. Psp ye geçeceğim ama hangi silahla? onu bilmiyorum..