Hayırlı olsun kaç şarjör atıyor 200-100 arası
Muradhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bt65 ten hızlı atıyor galiba .. isabet nasıl olur aca .... oldukça ağır pellet atmak gerekecek
bt 65 ten daha güçlü ve stabil olduğunu duydum ilerleyn günlerde paylaşımlar olunca daha net konuşulur ağır pellet konusuna gelirsek güç ayar valfinin işlevi burda devreye giriyor isteyen ağır gramajda atabilir hafifte atabilir bt ye göre 1 tık öne çıkaran işlevselliği bu olur ilk olarak
-
25grain 1060fps kaç fpe yapar?
62 yapar 60 fpe diyebiliriz ama tahminim 25 graini 950 ile bandında atar gibi oda 45 fpe civarı bi değer eder
-
Facete kullanan bi abimiz 18 graini 1100 fps ile attığını tam güçte 3 şarjör atabildiğini söyledi ilerleyen günlerde detaylı bi paylaşım yapıcakmış.güç artılmış olması güç ayar valfini efektif kullanabilmek açısından iyi olucak 25-30 graini tam güçte atıyorsak 18 de 1-2 kademe düşürüp kullanırız gibi umarım stabilite kaldığı yerden hala devam ediyordur hatta daha da iyileştirilmiştir.
-
bir tüfeğin 25 ve 22 kalibreleri arasındaki tek fark namlu çapı mıdır yoksa hava portunun çapı yayı vs de değişiyor mu hem pcp hem yaylı için soruyorum ?
-
ben yazın başımdan geçen bi olayı anlatıyım atış yaparken jandarma gelmişti tüfrği görünce naptığımı sordular bende atış yaptığımı atıcılığımı geliştirmeye çalıştığımı söyledim ve tüfeğin nasıl kurulduğunu ne attığını gösterdim zararsız olduğunu izah ettim gez arpacıkla 20 metreye kapaklara atıyordum kendilerine de atış yaptırmıştım sonra dikkatli ol diyip devam etmişlerdi çok ters birine denk gelmedikçe tahminim bi sıkıntı olmaz aksine hoş sohbet oluyor yok faturan nerde sen kimsin gibi hiç bişi sormamışlardı ama faturayı yinede taşımak tedbir açısından iyi olur
-
Bu arada namlu temizliği için ben bauhausta ahşap hobi malzemelerinin olduğu bölümden namluya uygun çapta ahşap çubuklardan aldım bezi çubukla itiyorum çok rahat oluyor
-
bi kaç defa benim de başıma geldi ben boş olarak ateş ederek çıkardım benim fikrim şiş işi biraz sakat gibi yivsetlere zarar verilebilir
-
blacksir ün verdiği linkteki konuyu ben açtım bende dürbün alma arefesindeyim değerli yorumlar var bakmanızı tavsiye ederim
-
Teşekkür ediyorum, bu hali beni yeterince tatmin ediyor şimdilik.
sizi memnun ettikten sonra hiç bir şeyin önemi yok
ben tüfeğinize alıştıkça gerçek potansiyelini görebilicez diye öyle yazdım yanlış anlaşıldıysa özür dilerim 
-
tebrikler güzel atışlar eminim tüfeğinize alıştıkça grup daha da küçülcektir
-
tüfeği korumak adına iyi fakat karizması kalmamış sanki...
-
evet şimleme yapılmadı
-
-
buda eski atış minderim kazulet gibi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hafta sonu 200 metre olur mu olmaz mı derken olduğunu görünce yapmış olduğum atışları sizlerle de paylaşmak istedim atışlar yatarak önden destekle jsb 18.13 graini tam güçte 150 bar hava varken 3. zoom da dotlar bittikten sonra başlayan kalın çizginin 1, 2 mm aşağısından göz kararı nişan alınarak yapıldı.13 atış yapıldı destekten dolayı olduğunu düşündüğüm 4 ıska var.mesafe google haritalardan ölçüldü.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Google haritalardan mekanın resmi ve ölçümü
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
kral puncher maxi kullanıcısıyım bi kaç önerim var öncelikle puncher üzerinden gidersek dipçiği omuza göre ayarlanabilir bir dipçikle değiştirilirse daha konforlu ve güzel olur.kurma kolu arkadan bolt tarzı olursa daha da yakışıklı albenili olur.Yeni çıkan ve çıkıcak olan geliştirmeler önceki puncherlarada ücreti karşılığı uygulanabilir olmalı geliştirmeler eski kullanıcılarda düşünülerek yapılmalı misal ben tüfeğimi aldım 15 gün olmadan maxi long modelinin haberleri çıktı vede pompasız alındığında 100-150 tl arası bi farkı var ki az daha beklemediğime pişman olmak istemem açıkçası.Daha güçlü oluşu ağır gramaj kullanımına ve güç ayar düğmesinin efektif olarak kullanılması için çok uygun zaten 16 18 grainden aşağı atmıyorum onlarıda tam güçte anca yetiyor 25 30grain oldu mu düşme rüzgara yenik düşme biraz fazla oluyor.
-
Son çıkan tüfeklere bakarsak makyajlanmış olması muhtemel

-
Bugün eşimin köyüne gittik. Köyün ortasından nehir geçiyor ve yüzlerce metre düz ilerliyor. Bende puncher in menzilinin ölçeyim dedim. Yaklaşık 250 m uzaktaki büyük bir kayaya ateş ettim. Ama mermi 150 m kadar ancak gitti. Suya düştüğü yer rahatça görünüyor. Nerdeyse bir şarjör attım. Dürbün ayarını epey yukarı kaldırdım ama pek birşey değişmedi. Atış yaptığım yer nehirden 5 m yukarıda. Herhangibir kaçak duymuyorum. Nerede hata yapıyorum. Yada tüfeğin bir sorunu mu var acaba. Pellet jsb 15 grain.
ben jsb 18 ile 30 metreye sıfırlı tüfeğimle 3. Zoomda 4. Dottan sonra başlayan kalın çizginin başlangıcından nişan alarak 200 metreye attım 1 şarjör kadar biraz daha kaldırsam daha da ileri gider sizinki büyük iihtimal ya sıfır noktanızla alakalıdır yada son zoomda atış yapıyorsunuzdur Direk dürbünden bakmadan atış yapmayı denediniz mi ?
-
piyasa çok fena canlanıyor yaz için para biriktirmek lazım