Atış alanı gerçekten bi eksiklik havalı severler için yapılmış açık kapalı alana sahip bi atış alanı olsa burda tüp pompa dürbün vb kiralanıp kullanılabilse pellet dürbün bipod vb ekipmanların sıfır 2.el satışı olsa çeşit çeşit hedef kağıtları atış yarışmaları vs... Kısacası profesyonel bir tesis olsa da oraya gidip havalı severlerle tanışsak kaynaşşak kullanamadığımız ekipmanları orda kiralayıp kullansak beğendiğimizi satın alsak yeni arkadaşlatr edinsek ne güzel olur... Olur da olur ama hayırlısı bakalım
Muradhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tahtadan atış sehpası yaptım tüfeğin oturduğu yerlerde koltuk ayaklarına yapıştırulan kaydırmaz banttan yapıştırdım desteği de yere koyunca nerdeyse kıpırdamıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
teşekkürler elimdeki tahta parçalarıyla kamera aparatı yapmaya çalıştım fakat yeterince iyi olmadı telefon bi kaç atış sonrası hareket ettiğinden isabet kayboluyor daha iyisini yapınca daha güzel ve uzun videolar paylaşıcam tabi havalar düzelince

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Arkadaşlar az önce kral arms la görüştüm lw olayını tekrardan sordum herkes farklı bişi söylüyor kesin durum nedir dedim aldığım cevap biz siparişini verdik gelmesini bekliyoruz ama ne zaman yapar yollarlar bilemiyoruz beklemedeyiz dedi almanyadan hazır yiv-seti açılmış şoklu namlular gelicekmiş

-
üstad valla benim 15 metreye sıfırlı 40 a kadar hep sıfırdan vuruyorum
üst dotları 15 ten öncesinde bi tek kullanabiliyorum nedenini anlamasam da hoşuma gitmedi değil
10 metreyi de bi deniycem ama -
keçe problemi bende de olmuştu keçede kaçak olduğundan her seferinde farklı çıkış hızları alıyordum o yüzden de isabette sıkıntı yaşıyordum hatsana yol gözüküyor gibi eğer öyleyse pellet yokken atış yapmak neden oluyor genelde gei benim sıfır tüfekte olmuştu ya oda ayrı bi mesele...

-
ben 12. zoomda 15 e sıfırldığım dürbünle yine 12. zoomda 80 metreye atarken 4. yani alttan sonuncu dottan vurabiliyorum daha sonrası için dot kalmıyor yani 100 metreye ve daha fazlasına atış yapabilmem için zoomu düşürmem gerekiyor o yüzden detaylıca sordum sanırım 10 metreye sıfırlamam gerekiyor

-
Çok güzel paylaşım olmuş ellerinize sağlık kral f/p lideri gibi
bu arada grupmanda pelletinden dürbününe şarjörüne atıcısına desteğine kadar her şeyin etkisi olabiliyor fakat şu aralar dürbüne acayip kafayı takmış durumdayım dürbüne her seferinde aynı açı ile bakmaszam nişan noktam değişiyor tüfeği sabitleyip dürbünden hedefe bakarken Kafamı milim oynatsam artıkılın merkezinin baktığı yerde değişiyor tek delik yaptığım mesafede yeri geliyor 1.5 2 cm e toplanıyor ki bu bahsettiğim mesafe 30 metre 50 de ve sonrasında ne kadar sapma olur kim bilir bu artıkılın hareket etmesi her dürbünde olan bişi mi kaliteye göremi değişiyor bunu merak ediyorum vede bişi daha sormak istiyorum ben dürbünü 15 metreye sıfırladım jsb 18 ile tam güçte atışlarımı gerçekleştiriyorum pelletin yüjselip inmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla ama pelletin gramajı ve kalitesinden midir nedir anlayamadım ben 40 metreye kadar dümdüz atıyorum resmen
40 dan sonra 60 metrede 1 1.5 alt dottan 75 80 de ise 3.5 4 dottan vuruyorum yani 60 dan sonra düşmenin şiddeti artıyor gibi bugün 15 metreye sıfırlıyken bu durumu farkedince 15 20 30 35 40 metrelere kesme şekerler koydum hepsini sıfır noktamdan vurdum bi 40 metredekini artıkılın merkezinin 1 milim falan altından vuruyor yani artıkılın merkezi kesme şekerin ortasının 1 2 milim üstüne bakacak şekilde sizce durum normalmi bu arada sıfırlama ve atışlar 12. Zoomda yapıldı -
Ben 16 ile 24 arasında çok fark göremiyorum kullanırken, hatta uzunlukları farklı olmasa 16ları 24 diye satıyorlar diyeceğim. 16lar da 100 metreden soda şişesi vurmaya yetiyor. Fakat 9 hakikaten yetersiz kalıyor.
100 metrede kaç zoomda kaçınçı dottan soda şişesini vuruyorsunuz vede dürbün kaça sıfırlı birde pellet bilgisi alabilir miyim

-
Acaba ürünü siparis ettiniz mi? 8x32 cok buyuk bir rakam kuvvetle muhtemel netligi flu denecek seviyede ve yakinlastirmasi da 8-10x civarinda olacaktir diye tahmin ediyorum umarim paraniz bosa gitmez
henüz daha alamadım ekonomik durum bi türlü el vermiyor
. -
Yakın zamanda açılan Breaker test konularda LW namlu tartışılmıştı. Kral firmasıyla konuştuğunu beyan eden bir arkadaşa LW namlunun 5-6 aya kadar kullanılacağını söyleyen firma şuan neden fikir değiştirdi anlayabilmiş değilim. Namlular iki çeşit olacak ise tabiki bunu belirgin kılan bir amblem, logo, isim vb. gibi ayırıcı özellik olmalıdır. Ümitliyim bu firmadan, hadi hayırlısı.
bundan 1 hafta önce sorduğumda lw gelicek zaman belli değil yaza doğru tarzında demişlerdi şimdide bu tarz bi cevap aldım sanırım konu hakkında yetkili kişi ile görüşemiyorum

-
kesinlikle katılıyorum namlu iyi olduktan sonra marka önemli değil kendi yapımı olması daha bile güzel olur fiyatlar makul olur buda bize yarar. yarın 50 60 metre arası grupman denemeyi düşünüyorum hava güzel olursa bakalım yaparsam onlarıda paylaşırım forumda yine
-
Lw olmıycak deniyor malzeme kalitesini artırıyorlar anladığım kadarıyla ibare olur mu onu hiç sormadım 1 aya belli olur sanırım
-
Ben kralla görüştüm lw namlu olayını sordum lw namlu olmıycak ama ona eşdeğer kalite yeni namlu üretimimiz var malzeme getirdik işliyoruz dendi almanyadan namlu getirsek fiyata çok yansır anlatamayız müşteriye ama ona denk kalitede malzemeden şuanda çalışmamız var dediler
-
Seni savunan moderatörün olması ne güzel bişi ya teşekkürler mustafa ekiz

-
bende tam tersinin yapılıp yapılamıycağını merak ediyorum yeri geldi mi ağır mühimmatı için atış sayısı azaltılıp güç artar mı acaba sonra yine kısarım umarım böyle bi uygulama yapılabilir
-
Önce kalıpda döküp sonra ikinci kalıpta piresleyerek üretiyorum
kalıp ölçüsü kullanılan kurşun hakkında bilgi vermeniz mümkün mü
-
arkadaşlar üstadlar çekiç yayını daha güçlüsü ile değiştirsem 150 200 fps artış sağlamam mümkün mü vede bu işlemden sonra atış sayısı azalıcaktır bunun farkındayım peki gücü kıssam yine eski atış sayısına döner mi yani örnek vermem gerekirse yayı daha güçlüsü ile değiştim ve tam güçte jsb 25 graini 900fps ile atıyorum jsb 18 kullanmak istediğimde de misal gücü 3. Kademeye getiriyorum ve yine 900 fps alıyorum böylece eski tam gücüne gelmiş oluyor atış sayım da eskisine dönmüş oluyor dimi? bu yay değişiminin bi zararı olur mu atış sayısının azalması dışında? Böyle bişi mümkünmüdür?
-
yandan kurma ve şarjöre kesinlikle katılıyorum birde pnömatik olucak ki işte o zaöan tadından yenmez